دوستان لطفا گارانتی معتبر قطعات زیر رو برام بنویسید ::40::11:
Hdd : western 320 gb 16mb buffer
hitachi 320gb 16mb buffer
Samsung F1 320 gb 16mb buffer
Seagate 320gb 16mb buffer
Ram : patriot 2*1 gb ddr2 800 cl4
Corsair xms ddr2 2*1 gb 800 cl4
Printable View
دوستان لطفا گارانتی معتبر قطعات زیر رو برام بنویسید ::40::11:
Hdd : western 320 gb 16mb buffer
hitachi 320gb 16mb buffer
Samsung F1 320 gb 16mb buffer
Seagate 320gb 16mb buffer
Ram : patriot 2*1 gb ddr2 800 cl4
Corsair xms ddr2 2*1 gb 800 cl4
منظورت رم 4 گيگ هست ؟نقل قول:
آره ميشه بهتره يه پك 4 گيگ بگيري كه 2 تا 2 گيگ رم داخلش هست كه از تكنولوژي دوال چنل هم استفاده كني
فكر كنم تو اون قيمت پاتريوت پيدا ميشه
هارد WESTERN فكر مي كنم 8 مگ بافر باشه و گارانتي اصليش فكر كنم سازگار ارقام باشهنقل قول:
SAMSUNG هم با گارانتي سام سرويس و يونيكام بهتره كه سام معتبر تر هست
SEAGATE هم فكر كنم گارانتي سازكار يا الماس باشه
HITACHI رو نميدونم
حتما ایندو رم هم باید 1066 باشند؟ (نمیشه 800بذارم)نقل قول:
درضمن آیا دراین مورد brand مهم است؟
راستی نمیدونم مادربورد دوتا 1066 دیگه را جوابمیده یا نه -- مدل m3a78-EH asus
اين مادربورد در صورتي رم با باس 1066 رو جواب ميه كه شما از فنوم استفاده كنينقل قول:
اين مادربورد ميتونه از 4 تا رم با فركانس نهايتا 1066 براي فنوم و حجم 8 گيگا بايت پشتيباني كنه
کسی نیست جواب بده ...:33:نقل قول:
سلام. اگه رم های باس 800 بگیری، اون وقت رم های دیگت هم در فرکانس 800 تنظیم می شن و در اصل سرتون کلاه میره:31: چون دیگه بین رم های geil شما و رم های جدیدتون هیچ اختلافی باقی نمی مونه . و انگار که 4 تا رم با باس 800 دارین.نقل قول:
مادربورد من giga 965p-s3 است.
حداكثر رم هاي كه مي تونم بذارم چقدره؟ و با چه فركانسي ؟
الان دو تا 512 ocz - با فركانس 800 دارم.
8gb در فرکانس 800نقل قول:
:18::18::18::18:نقل قول:
هم با تشکر از شما و هم آقای شهاب بلستر .... و دیگر دوستان فعال این تاپیک
نقل قول:
آهان!:31:
این اومد اینجا!
مرسی آقای مدیر!:10:
دوستان یه جوابی هم به من بدن دستشو.ن درد نکنه
خواهشا" => پست #1646 ...
ممنون!
آقا من يه رم 512 خردم ولي تو مشخصاتش اسم رم رو نميزنه . به اسم كينگستون خريدم . ddr 1 باس 400 هست 16 تومن .الان هم رو سيتمم نصبه . يكي ديگه هم داشتم كه گارانتي سرير بود . جمعا 1 گيگ . فعلا كه هيچ مشكلي نداره. يعني ممكنه بعدا مشكل ايجاد كنه؟؟؟!!
اين كه تازه خريدم چيپش رو زده سامسونگ اما اون يكي قبليه كينگستونه !! البته هر 2 باس 400 هستن
اما مشخصات قبليه رو ميزنه اسم كارخانه سازنده كينگستون هست .
شماره سریالشو تو سایتش بزن ببین چی میگه.نقل قول:
گارانتیش چیه؟
دست دوم خریدی.
اگه چیپ سامسونگ اصلی باشه خیلی خوبه. سامسونگ استاد زدن چیپ ه.
سلام
آخرین قیمت هارد 500 گیگ 32 مگ بافر مکستور ساخت تایلند با گارانتی سازگار چنده؟
فکر کنم مین asus P5Q Deluxe با قیمت 230000 تومان و رم Corsair xms2 DHX 2x1GB/800 CL4 با قیمت 83000 تومان برای شما مناسب باشه.نقل قول:
دوست عزيز اون رم اوليه سريال داره ولي اين كه خريدم سريال نداره!!!!!!!نقل قول:
گارانتيش msc هست !! نو هم خريدم كلا از قيافش مشخصه كه نو هست . حالا تاريخ ساختش رو زده هفته 30 .2008 !!
روي چيپ كه نوشته سامسونگ !! حالا قضيه چيه؟؟!!!
سلام. شما حداکثر می تونی 4 تا رم 2 گیگ با باس 800 رو سیستمت بزاری.نقل قول:
بهتون seagate barracuda 7200.11 32Mb Buffer رو پیشنها میکنم یا سامسونگ F1 البته اگر 500 گیگش تو بازار باشه اونم خیلی خوبه .نقل قول:
نه عزیز ... اونقدرام پول ندارم من برای مین و رم روهم نمیتونم بیشتر از 150 تومن مایه بزارم ... حالا چی پیشنهاد میدین ... یه مینی میخوام که قابلیت پشتیبانی تا 5گیگ رم رو داشته باشه ( اگه چنین مینی اصلا" وجود نداشت یوقت نخندینا!) :11:نقل قول:
5 گيگ كه نداريم ولي 8 گيگ ساپورت داريمنقل قول:
برا مين برو تو تاپيك خودش و بودجتو مشخص كن
سلام
من میخوام یه سیستم ارزونقیمت برا یه بنده خدایی جمع کنم
رم patriot 512 667 به قیمت 18 تومن چطوره ؟
و هارد 80 ارزون چه مارکی رو پیشنهاد می کنین؟
این هاردها از نظر سرعت هم با امثال خودشون فرق دارند؟ مثلا از western 500gig که من انتخاب کردم بهتر هستن؟نقل قول:
بهتون seagate barracuda 7200.11 32Mb Buffer رو پیشنها میکنم یا سامسونگ F1 البته اگر 500 گیگش تو بازار باشه اونم خیلی خوبه .
لطف کنید قیمتشون رو هم بفرمایید
پس با این شرایط پیشنهاد می کنم یه مادربورد p35 با 2 گیگ رم معمولی بگیرید!نقل قول:
مثلا میتونید MSI P35 Neo + Patriot 2x1GB/800
یا DFI P35 Blood Iron + Gskill 2x1GB/800
یا Abit IP 35 + PCX 2x1GB
و یا امثال اینا رو بگیرید!
ممنون ولی من فقط قیمت اون مدل رو می خواستم. پس حالا قیمت هر سه تاشون رو بی زحمت بگو!نقل قول:
مثل اینکه باید یکی از پستهام رو که تو چند صفحه قبل ارسال کردم رو اینجا بزارم :نقل قول:
نقل قول:
سلام خدمت شما ...!
ممنون دوستان از ÷اسخهاتون ...
البته Bracket عزیز من الآن هم یه سیستم دارم ... اگه بخرن میخوام بفروشمش ... این هم مشخصاتشه ...:
Mother board : Gigabyte Pentium 4 Titan Series GA-8TR2003 Intel 845 chipset
Graphic Card : ATI Radeon 9250 ( قبلا" nVIDIA Gforce MX\MX 400 داشتم که آشغال بود!)
Modem : Intel Modem 56KV92
RAM : 256 Mb
CPU: 2.00 celeron
Hard Disk : Maxtor 80 gig
CD-ROM & CD-WRITER : ASUS
چند میخرن ( راستی مادربورد مشکل سخت افزاری داره ...)اگه حول و حوش 100 تومن بخرنش به احتمال زیاد میتونم تا حدودای 450 تومن مایه بزارم ... راستی یه سوال ... نمی خوام به دلیل اینکه مایه ای که برای خرید سیستم میزارم محدوده یه سیستم ببندم که تا 3-4 سال دیگه جوابگوم نباشه ... یه سیستم میخوام که تا 7-8 ساله دیگه برام کار کنه و بتونم اگه لازم باشه ارتقاش بدم ... حالا اگه با 350 تومن نشه چنین سیستمی رو دست و ÷ا کرد خوب بیشتر مایه میزارم ... حالا با این اوصاف یه مین و یه رم خوب بهم معرفی کنین
با تشکر
---------------------------------------------------------------------------------------------
راستی با اون هارد 80 چیکار کنم ؟ یکی با حجم بالاتر میخوام میشه یه لیست از حجمها + قیمت بهم بدین ( اینکه چه مدلی باشه به عهده شما)؟
معمولا" چی میگیرن؟
حالا شما رم و هارد رو بهم معرفی کنین مین رو تو تاپیک خودش میگم ...نقل قول:
پس با این شرایط پیشنهاد می کنم یه مادربورد p35 با 2 گیگ رم معمولی بگیرید!
مثلا میتونید MSI P35 Neo + Patriot 2x1GB/800
یا DFI P35 Blood Iron + Gskill 2x1GB/800
یا Abit IP 35 + PCX 2x1GB
و یا امثال اینا رو بگیرید!
رم : 40 - 50
هارد : 50
پیشاپیش ممنون :11:
هارد رو 250 بگير از مارك western يا maxtor يا samsung يا seagateنقل قول:
رم هم ميتوني patriot بگيري 2 گيگ فكر ميكنم محدوده 50 باشه
برای هارد ... 4 گزینه :13: دوست خوبم : یه دونه! ... خودم قبلا" maxtor داشتم بنظرم خوبه ...درسته؟!... میشه یه لیست از حجمهای مختلف از این برند +قیمت بهم بدین ... ممنون میشم :11:نقل قول:
در مورد رم ... اینی که معرفی کردین خوبه یا نه؟ حالا اگه معروفتر هم بود که قیمتش 10 - 15 تومن بیشتر بود بگین اشکال نداره ... میشه 2 تا 1گیگ هم گرفت درسته؟ دراین صورت یه مدل خوب پیشنهاد بدین ...
یه هارد 80 خوب وسترن بهتره یا مکستور؟
چه نوعی سرعتش بیشتره؟
قیمت تا 60 تومان
سلام من یه سیستم دارم ماله 3-4 ساله پیشه میخوام یه رم 512 یا 1 گیگ بندازم کنار 256 الان رم 512 و 1 گیگ چند قیمته؟
maxtor فقط diamonmax21 رو بگير حدودقيمت 48 تومان ولي دوستان ميگن samsung f1 و seagate baracuda و western قويتر هستنقل قول:
براي رم هم شما ميتوني ocz gold800 xtc 2g dual 2*1 بگيري
تا 60 تومان شما ميتوني 320 يا 250 بگيري كه sata2 هم هست به پيشنهاد دوستان وسترن بهتره ولس مكستور diamonmax21 هم خوبهنقل قول:
مادربورد شما ساتا رو ساپورت ميكنه يا نه ؟
512 كينگ حدود 20 و 1 گيگ پاتريوت حدود 45 قيمت دارم از مشهدنقل قول:
چند سوال در مورد رم دارم :
1) استفاده از دو ماژول 1 گیگابایتی دو کاناله بجای یک ماژول 2 گیگابایتی تک کاناله واقعا" چقدر تفاوت در سرعت حاصله دارد ؟ (از نظر علمی و عملی)
اگر از دو عدد رم های تک کاناله استفاده کنیم بهتره یا بهمان اندازه یک رم تک کاناله ؟ منظورم اینه تقسیم به 2 فقط کارآیی رو در مورد رم های dual channel بهبود میبخشند و استفاده زوجی از آنها در حالت تک کانال بی تاثیر است ؟!
2)چه تفاوتی بین برند های رم وجود دارد ؟ (سرعت - کیفیت - عمر )
3) چگونه میتوان تشخیص داد رم ریمارک نیست و اصل است ؟
4)چه تفاوتی بین رم ریمارک شده و همان برند اصل اش وجود دارد ؟ (بطور کلی ریمارک یعنی چی؟)
سلام من 2 سال پيش يه هارد مكستور 320 گيگ Diamondmax 10 گرفتم با بافر 8 مگ روش نوشته 3Gb/S . حالا ميخوام ببينم اين SATA محسوب ميشه يا SATA 2 ? حالا با Diamondmaxx 21 به غير از بافر چه فرقهايي دارن ؟
قضیه این sata چیه؟ مثلا" samsung f1 و seagate baracuda و western => اینطوریه؟=> sataنقل قول:
با سلام بر تمامی دوستان محترم :
از بین سه مدل رم زیر اولویت با کدام یکی است ؟
الف)2GB kit (1GBx2) crucial
Part #: BL2KIT12864AL1065 • DDR2 PC2-8500 • 5-5-5-15 • Unbuffered • NON-ECC • DDR2-1066 • 2.2V • 128Meg x 64
ب)2GB kit (1GBx2) crucial
Part #: BL2KIT12864AA106A • DDR2 PC2-8500 • 5-5-5-15 • Unbuffered • NON-ECC • DDR2-1066 • 2.0V • 128Meg x 64 • •
ج) kingston
KVR1066D2N7K2/2G 2GB 1066MHz DDR2 Non-ECC CL7 DIMM (Kit of 2)
درضمن فرف الف و ب در چیست؟
باتشکر
با diamonmax21 يكي كه اين از تكنولوژي سيگيت استفاده ميكنه و 2 اينكه فكر مي كنم تعداد پلاتر هاش كم شده و مشكلات diamonmax10 رو ندارهنقل قول:
هارد كم صداتر كار ميكنه
تا جايي كه من ميدونم sata2 ميتونه 3 گيگ در ثانيه قدرت انتقال اطلاعات هست
تمام اين هارد هايي كه گفتي همشون sata2 هستنقل قول:
sata نوع پورتي هست كه وسيله به مادربورد وصل ميشه و داره جاي ide رو ميگيره
چند سوال در مورد رم دارم :
1) استفاده از دو ماژول 1 گیگابایتی دو کاناله بجای یک ماژول 2 گیگابایتی تک کاناله واقعا" چقدر تفاوت در سرعت حاصله دارد ؟ (از نظر علمی و عملی)
اگر از دو عدد رم های تک کاناله استفاده کنیم بهتره یا بهمان اندازه یک رم تک کاناله ؟ منظورم اینه تقسیم به 2 فقط کارآیی رو در مورد رم های dual channel بهبود میبخشند و استفاده زوجی از آنها در حالت تک کانال بی تاثیر است ؟!
2)چه تفاوتی بین برند های رم وجود دارد ؟ (سرعت - کیفیت - عمر )
3) چگونه میتوان تشخیص داد رم ریمارک نیست و اصل است ؟
4)چه تفاوتی بین رم ریمارک شده و همان برند اصل اش وجود دارد ؟ (بطور کلی ریمارک یعنی چی؟)