بدون تعویض فن تا چه حد می شه E2180 رو اورکلاک کرد؟نقل قول:
به همین سوال در مورد E7200 هم پاسخ بدید لطفا.
Printable View
بدون تعویض فن تا چه حد می شه E2180 رو اورکلاک کرد؟نقل قول:
به همین سوال در مورد E7200 هم پاسخ بدید لطفا.
E2180 تا حدود 2800نقل قول:
E7200 رو نميدونم حدس ميزنم تا 3200
بهترين كار اينه كه اينها رو بصورت Tray(بدون فن بخري) و يه فن 30 تومني مثل coolermaster hyper tx2 باهاشون بخري
من به شخصه تلق و فن (Tray) رو پیشنهاد نمی کنم. البته اگر تری با گارانتی سازگار باشه مطمئن تره. علتش هم اینه که اگر اینا خوب بودن شرکت اینتل نمیومد کلی زیر قیمت به یک نفر بده و اون طرف هم این cpu هایی که یکی دوتا خطا موقع تست در شرکت داشتن رو با این قیمت بفروشه. علت ارزونیش فقط داشتن عیبهای جزئی است که نتونستن گواهی صحت کامل رو از بخش فنی و آزمایش بگیرن نه نداشتن فن اورژینال.نقل قول:
دوست عزيزنقل قول:
الان تو بازار cpu هاي box با جعبه هاي تقلبي خيلي زياد شده که همين tray هارو تو اون جعبه ها قالب ميکنن.
اينها ئي هم كه فرموديد مطالب كوچه بازاري هست پردازنده هاي tray هيچ فرقي با باكس ندارند به غير از نوع بسته بندي باور نداري يه سرچ تو گوگل بزن ببين چيري پيدا ميكني يانهنقل قول:
دلايل من واسه اين حرف اينه
دوستان اوركلاكر اون ور آبي غالبا Tray ميخرند با فن هاي حرفه اي هيچ مشكلي هم تو اوركلاك ندارند Q6600 رو تا 3600 اور ميكنند مثل باكس اگر مشكل داشتند مطمئن باش به صورت يكسان اوركلاك نميشدند
اختلاف قيمت تو ايران هست به دو دليل يكي اينكه ممكنه موجودي باكس كم بشه دوم واردات راحتر و احتمالا هزينه گمرك كمتر شايد هم قاچاق. يكي از دوستان وارد كنند ميگفت كه من پردازنده هاي باكس رو ميگم اون ور اب Tray كنند واسم بفرستند.
اختلاف قيمت مثلا در مورد 6600 حدود 60-70 تومن بشه ملت هم همه كاري ازش بر مييادنقل قول:
دوست عزيز
الان تو بازار cpu هاي box با جعبه هاي تقلبي خيلي زياد شده که همين tray هارو تو اون جعبه ها قالب ميکنن.
من با مادربرد EliteGroup P35T-A پردازنده E7200 رو طبق جدول زیر تا 3400 اورکلاک کردم و تازه مادربرد هم حرفه ای نیست :5:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي اين مادربرد واقعا عاليهنقل قول:
فن استوك هست؟
سلام دوستان لطف كنيديه cpuخوب با مشخصات و قيمتش بهم معرفي كنيد(متوسط به بالا)
100 تا 120 ، cpu چي بگيرم ؟
مين هم giga p35 است.
Q6600نقل قول:
بصورت Tray حدود 170 تومن
E7200نقل قول:
100 تا 120 ، cpu چي بگيرم ؟
مين هم giga p35 است.
سلامنقل قول:
بله فن که استوک هست ولی من از فرکانس 240 به بالا رو ولتاژ رو بردم بالاتر تا بتونم بیشتر اور کنم:20:
e7200 چه برندي ؟
اطلاعات بيشتر مي ديد ؟
با تشكر
فکر کنم اينا بصورت box ارائه ميشن و بدون گارانتينقل قول:
سلام دوستان
آخرین سرعت cpu چنده؟
منظورم اینکه مثلا چند MBهست.
در ضمن به من یه cpu معرفی کردند 1.8 MB گفتند از 2.4 MB هم بیشتره.میشه یه کمی توضیح بدین.
ممنون میشم.
سلام اولا که Ghzنهmbنقل قول:
بعدشم اینطوری نمیشه گفت که چه cpuسریعتره.شما بگو برای چه کاری میخوای تا دوستان یه چیز خوب برات معرفی کنن
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
دوست عزيز :
اگه منظورت بافر cpu هستش براي AMD 2 مگابايت و براي اينتل 8 تا 16 مگابايت. اگه منظورت فرکانس کاري هستش براي AMD 3.6 گيگاهرتز و براي اينتل رو نميدونم
اينتلنقل قول:
فركانس 2533
باس 1066
45 نانومتر
3 مگ كش
بصورت باكس(همراه فن) كه تو بازار ريخته بصورت tray (بدون فن) نميدونم E7200 تو ايران هست يا نه
معمولا پردازنده هاي باكس گارانتي ندارند البته گارانتي دارش هم ميتوني پيدا كني ولي گرونتر
اون از سري كور هست معماري اينتل تغيير كرده بنابراين 1.8 از 3.4 هم قويترهنقل قول:
در ضمن به من یه cpu معرفی کردند 1.8 MB گفتند از 2.4 MB هم بیشتره.میشه یه کمی توضیح بدین.
ممنون میشم.
خوب اين e7200 چه فرقي با intel 4600 coro2dou داره ؟
گرافيك رو با cpu ميخواي مقايسه كني ؟:18:نقل قول:
8600gt كارت گرافيك هست و E7200 يه مدل از cpu هاي اينتل .
اشتباه شد.
مرسي از تذكرت
با سلامنقل قول:
خدمت شما عرض شود که
پردازنده E4600 دارای مشخصات
2M Cache, 2.4 GHz, 800 MHz FSB
است یعنی سرعت هسته 2.4 گیگاهرتز و میزان کش 2 مگ همراه با باس 800 مگاهرتز و
پردازنده E7200 دارای مشخصات
3M Cache, 2.53 GHz, 1066 MHz FSB
است یعنی سرعت هسته 2.5 گیگاهرتز و میزان کش 3 مگ همراه با باس 1066 مگاهرتز
که از لحاظ قیمت هم خیلی مناسبه :11:
پردازنده های جدید فرکانسشون (=همون چیزی که شما بهش می گی سرعت) خیلی بالا نرفته، حداکثر فرکانس بهترین پردازنده ها هم هنوز حدود 3 تا 3.6 هست. ولی تعداد هسته های پردازنده بیشتر شده.نقل قول:
مثلا پردازنده های 2 هسته ای و 4 هسته ای الان در بازار هست و در آینده هم پردازنده های 8 هسته ای قراره بیاد.
مثلا اون 1.8 که شما شنیدی، اون پردازنده 2 تا هسته داره هر کدام از هسته هاش فرکانس 1.8 دارند. (جمع عددیش می شه 3.6 ! البته این جوری جمع زدن غلطه ولی برای اینکه یه ایده اولیه دستت بیاد که چه طور می شه یه پردازنده 1.8 بهتر از 2.4 باشه گفتم.)
الان پردازنده 4 هسته ای با فرکانس 3.2 (یعنی 4 تا 3.2) تقریبا خفن ترین چیزیه که وجود داره.
ضمنا تکنولوژی تولید سی پی یو خیلی ارتقا پیدا کرده و سی پی یو دو هسته ای 1.8 خیلی قوی تر از سی پی یو تک هسته ای 3.6 قدیمی هست. (یعنی فقط هم نمی شه فرکانس ها رو مقایسه کرد... تکنولوژی هم مهمه.)
مثال: اومبیل پیکان حجم موتورش 1600 سی سی هست (درست گفتم؟!) و پژو 206 حجم موتورش 1200
ولی کی می تونه ادعا کنه پیکان قوی تر از پژو 206 هسـت؟ ظاهرا 1200 از 1600 کمتره ولی تکنولوژی متفاوته.
توی دنیای سی پی یو ها هم چنین اتفاقی افتاده. پس زیاد به عددها نگاه نکن.
پاورقی: دوستان اینکاره از توضیحات فوق ایراد نگیرید! خودم می دونم از نظر علمی کاملا درست نیست! فقط می خواستم موضوع رو خیلی خیلی ساده توضیح بدم.
اختلاف قیمتشون زیاد نیست، ولی E7200 سری جدیده که هم سرعتش بیشتره و هم تکنولوژی جدیدتری داره.نقل قول:
خلاصه: یه ذزه گرون تره، یه عالمه سریعتره! (مثل این شعارهای تبلیغاتی شد!)
بین این دو گزینه فقط E7200 رو بخر، شک نکن.
دو هسته اي ديگه ؟
e7200
بله دو هسته ایهنقل قول:
و البته E7200 چون 45 نانومتري هست خنكتره و مصرف برقش هم كمترهنقل قول:
ببخشید من زیاد از cpuها چیزی نمی دونم:41: این Q6600کدوم برنده و اینtray به چه معنیه؟ راستی اگه میشه یه ارزون ترشو معرفی کنید با سپاس:11:نقل قول:
اينتل هست دوست عزيزنقل قول:
tray يعني بدون فن همون فله اي خودمونه بدون هيچ جعبه و بسته بندي واقعا ارزش هزينه كردن رو داره چون 4 هسته 2400 مگاهرتز داره و 8 مگ كش
ولي اگه بودجت نميرسه E7200 رو بخر 2 هسته 2533 مگاهرتز داره و 3 مگ كش حدود 120
بازم بودجت نميرسه E2180 هست 2 هسته 2000 مگاهرتز داره و 1 مگ كش حدود 65
براي سيستم تدوين چه پردازنده اي پيشنهاد مي کنين ؟ اگه اي ام دي نمي گين اينتل رو با مدرک و سند بگين
فن q6600 که تو باکسش هست برای اورکلاک تا چند مگاهرتز جواب میده ؟(اورکلاکر نیستم)
معمولاً من توی سایتها با فن استوک تا 3400 هم دیدم که زیاد هم بار روی پردازنده وارد نشه:20:نقل قول:
ببينم همه cpu ها tray دارن مثلا من e8400 رو ميخوام بدنم . اگر هست قيمتش چنده؟
يا اگر بگيرمو بيام فرداش بسوزه چه كار ميتونم كنم
كلا چقدر تظميني اند
3400 با فن استوك نه بابا محال ممكنهنقل قول:
با فن استوك تا 3000
با فن تونيك تاور و فنهاي مشابه به زور تا 3400 رسيدند
با واتر كولينگ تا 3600
سلام اقا به نظر شما واسه یک سیستم توپ asus p5q با e7200 بگیرم یا asus p5k se با e8400 راهنمایی کنید
نقل قول:اگر خیلی روی Tray اصرار داری حتما با گارانتی سازگار ارقام بگیر که بعد موجب پشیمونی نشه. ولی من بهت توصیه میکنم حتما باکس بگیر. قیمت جدید ندارم ولی سه چهار روز پیش باکسش 175 تومان بود.نقل قول:
اگه بازي واست مهمه سيستم اول بيتره چون PCI-Express 2.0 هست. قابليت اوركلاك E7200 و p5Q هم كه حرف نداره و با اوركلاك از دومي ميزنه جلو.نقل قول:
آقای 3Jokes واقعا دستت درد نکنه
خیلی اطلاعات خوبی بود.
البته برای من.:40:
حالا cpu دو هسته ای با فرکانس 3.6 چنده.
اگه منظورت خانواده Pentium D هست كه اصلا سراغشون نرونقل قول:
تو خانواده CORE هم همچين فركانسي نداريم مگه با اوركلاك
بالاترين عضو خانواده CORE 2 Duo 8600 كه تازه اومده و فركانسش 3.33 هست به قيمت 266 دلار