خيلي دوست داشتم كه بيام ولي متاسفانه امكانش فراهم نشد:41:
خيلي دوست داشتم به اين خاطر كه يكي توي جمعتون بود (عمرا لو بدم كي بوده:46: ) كه خيلي دوست داشتم ببينمش
اميدوارم بهتون خوش گذشته باشه.:11: :11: :11:
Printable View
خيلي دوست داشتم كه بيام ولي متاسفانه امكانش فراهم نشد:41:
خيلي دوست داشتم به اين خاطر كه يكي توي جمعتون بود (عمرا لو بدم كي بوده:46: ) كه خيلي دوست داشتم ببينمش
اميدوارم بهتون خوش گذشته باشه.:11: :11: :11:
دشمنت شرمنده:46:نقل قول:
الام عکاسها از راه میرسند :27:
خیلی خوش گذشت..:20:
شام هم خیلی خوشمزه بود..چ
دست آقا سامان بابت شام درد نکنه:31::31:
موفق و پیروز باشید
مهدی:31:
خوب عكس ها رو من گرفتم ولي مورد داره گفتن عمومي نذاريد !!! به هر حال تا يكي دور روز ديگه از عكس ها خبري نيست ...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
به به . خوش به حال دوستانی که تشریف بردن سر قرار .
ما هم باید بشینیم و منتظر قرار بعدی بشیم .:41:
بدویین بگین ببینیم چیکار کردید ؟ چی گفتید ؟ چی شنیدید ؟ چی خوردید :31: ؟
نه جدی بگید ببینیم چی شد . حال اقا بابک چطور بود ؟ :20: هوا ابری بود ؟ :20:
اِ ... آقا جاوید عکسها رو بذار دیگه . سانسور مانسور نکنی ها :21:
چهره ی بابک رو شطرنجی نکنی :46:
ما منتظر عکسا هستیم . همون دو سه روز بعد . :10:
موفق باشید
یا حق
:40:
جاوید جان خواهشا عکس تو عمومی نگذار مرسی
صحبت آقا مهرداد کاملا تایید میشه...نقل قول:
براي عكس ها قضيه امنيتي هستش آيا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه نمیدونی؟نقل قول:
سامان بهمون پیتزا پپرونی دو نونه داد....:21::21:
گفتم كه عكس ها رو عمومي نمي ذارم شرمنده !نقل قول:
اِ ... آقا جاوید عکسها رو بذار دیگه . سانسور مانسور نکنی ها
موفق و پيروز باشيد
جاويد
عکسها مگه +18 که مورد داره :27::27:نقل قول:
بابا خوبه حمتون پسر هستيد عكس بيايد بالا !!
سلام علیکم و رحمه ا...
این قرار هم مثل باقی قرارها گذشت و هر کی نیومد به هیچ جاش نیست(البته باید دلش بسوزه ولی اصولا نمیسوزه).با توجه به اصرارهای مکرر دوستان مبنی بر اینکه من گزارش این قرار رو بنویسم پس ما هم میگزارشیم.
البته چون من نیم ساعت دیر رسیدم پس از اونجایی که بودم رو توضیح میدم و به قبلش هم اصلا مهم نیست.
دوستان عزیز که در این قرار حضور داشتن به ترتیبی که اسمشون یادم میاد به این شرحن:
آقا مهدی - مصطفی عشقی - لاولی من- بابک-مهرداد 21 - گابانا-انیم ادیتور-ویسدوم-سامان تی سی آی-rouzbehshahgaldi-rudder- سعید رونالدو-سپهر(بالای s از اینا داره:دی)-جاوید-امین رو هم یادم نمیاد:دی
1.بازار نقل و انتقال سی دی داغ داغ بود.هر کسی واصه کلاس کار هم که شده 4 تا سی دی خام آورده بود تا از قافله عقب نمونه.
2.آخر امین برای جاوید سی دی نیاورد.
3.جاوید از همه جای ملت عکس گرفت.
4.ویسدوم یک جا بد جور توسط من سر کار رفت.من همینجا از اون آقایی که مجبور شد با ویسدوم دست بده عذر میخوام
5.مهرداد 21 حرف سیاسی میزنه!باید بن بشه:دی
6.نمیدونم چرا همه دوست داشتن یک چیزی به عنوان یادگاری به من بدن.
7.از سپهر من 2 کلمه شنیدم.سلام و خدافظ
8.گابانا برای اینکه به همه ثابت کنه کارش سخت افزاره کی بورد سیستمش رو هم آورده بود سر قرار.
9.سامان به همه شام داد.البته شامش آبکی بود.نی هم داشت.بهش میگن ساندیس
10.یه آقاهی اونور تر 20 دقیقه منتظر بود.همه فکر میکردن از اعضای پی سی ورلده.ولی بعد از کلی الافی دوستش اومد و با هم رفتن.
11.کنکور به سعید رونالدو ساخته بود و بد جور چاق شده بود.میترسم اگه خدای نکرده امسال قبول نشه و کارش بکشه به سال بعد مجبور بشه با وانت بره این ور اون ور.
12.مه سافت هم تلفنی توسط بنده رفت سر کار.امشب قراره بشه سوپر مدیر.
13.آقا مهدی سی دی آکروبات 5 و فتوشاپ 3 و ویندوز 95 رو آورده بود و کلی نرم افزار 2007 گرفت.
14.سامان هنوز هم باور نکرده که اون آقاهِ بابک بود.سامان جود به خدا اون بابک بود.
دیگه نکته ی خاصی تو ذهنم نیست.عکس ها رو هم که عمرا نمیزاریم.قرار بعدی هم فعلا خبری نیست.
مخلصیم
عکس که نمیزارید !!!! حداقل بگیر سر جمع چند نفر اومده بودن ؟؟؟ خداوکیلی راست بگید ها .
اقا جاتون حسابی خالی بود ......
هوا عالی بود ..... ابری و خنک .....
تا اونجایی که من یادمه این افراد اومدن :
بابک - امین - مهرداد - اقا مهدی - جاوید - سپهر - الفین - مصطفی - Lovelyman - Wisdom - روزبه - Gabana و .... ببخشید اگه اسم بعضیا رو جا انداختم ........
حالا میخوام در مورد هر کدومشون یه توضیح کوچولو بدم :
بابک : اون ادمی که فکر میکنین نیست ... یه پسر اجتماعی با روابط عمومی خوب ... بگو و بخند .... زمین تا اسمون از اون شخصیتی که در فروم میبینید فرق داره ... ( باید اینجوری باشه وگرنه کنترل سایت ازدستش در میره ) ... در نهایت پسر خوبیه ... من شخصا طرز فکرم در موردش عوض شد
امین : یه ادمی که جز کار مورد علاقش به چیزه خاصی فکر نمیکنه ( در مورد فیلم ).... اجتماعی و خونسرد
مهرداد : از اون افرادی هست که احساس میکنم خیلی باهاش حال میکنم .... پسر خوب و مهربون
اقا مهدی : یه پسر اروم و کم حرف .... تا اونجایی که من فهمیدم عشق ترجمه و دیکشنری داره
جاوید : اصلا از فوتبال خوشش نمیاد ...... امیدواره زودتر Adsl خونشون را بیوفته و از این دایال اب راحت شه ... یه پسر اروم و با روابط اجتماعی خوب ..... تازه بچه محل هم دراومدیم
سپهر : خیلی ساکت و کم حرف ..... فقط یه سلام ازش شنیدم با یه خداحافظی
الفین : اونم یه پسر خوبی که رابطه قوی با امین داره .....
مصطفی : یه ادم منطقی که اگه اشتباهی بکنه جرات اینو داره که عذرخواهی کنه ... از همه دیرتر اومد ولی اگه نمیاومد جاش خالی میموند....
Wisdom و Lovelyman : نمیدونم چرا هر کاری میکنم چیزی ازشون یادم نمیاد ....... اصلا اومدن .؟
Gabana : زیاد برخوردی با هم نداشتیم .... ولی مدیر انجمن سخت افزار بهش میاد
ببخشید اگه کوتاه بود ......
حالا خوشحال میشم نظر بچه هایی رو که اومدن در مورد خودم بدونم ....؟
خوب شد جلوم رو گرفتيد ، شايد با كل پارك لاله دست ميدادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4.ویسدوم یک جا بد جور توسط من سر کار رفت.من همینجا از اون آقایی که مجبور شد با ویسدوم دست بده عذر میخوام
بابا لابد یه عکس از بابک جان بذارید دیگه یعنی اینقدر عکسها مشکل داشتن که 1 دونه هم نمی تونید بذارید؟!
عجیبه واقعا
دوست من عکس انداختیم ولی حتما صلاح دیدن فعلا عکسی در تاپیک عمومی گذاشته نشه .....
سلام
به من که خیلی خوش گذشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای هرکی نیومده خیلی خالی بود
بعضی ها چهره هاشون همونطور که حدس میزدم بودن بعضی ها اصلا یه طور دیگه بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره من زیاد توی جمع حرف نمیزنم بیشتر سعی می کنم که گوش بدم:27:
مثل اینجا که بیشتر میخونم تا اینکه جواب بدم
رضا گزارشت خیلی باحال بود مرسی:10:
همچنین ممنون از سامان خان:46:
عکسا رو هم پابلیش نمیکنیم اصرار نفرمایید!!!:21:
عكس ها رو از الان دارم پيغام خصوصي مي كنم براي بچه هايي كه بودن ديگه از اين بچه ها اگه كسي اومد عكسو گذاشت وسط تاپيك من هيچ مسئوليتي قبول نمي كنم !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
نقل قول:
خوب اینم سیاسته منه دگیه....
جدا من اینقدر کم حرف بودم.:18:...فکرکنم که از شما بیشتر حرف زدم....:31::31:نقل قول:
راستی دستت درد نکنه شام خیلی خوشمزهای بود.:19::31:
بابا نازشون رو نکشید . کی اصلا خواست عکس شما رو نگاه کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پس كسي متوجه من نشد.
به قول دوستان :دي يا دي:
آقا من که نگرفتم چی گفت... کسی گرفت به ما هم بده...نقل قول:
:18:نقل قول:
اااا
من دیدم یه بوته شمشاد اون وسط داره حرکت میکنه هاااااااا
پس نگو اون تو بودی پشتش!!!
فعلا عكسها را براي فروش ميذارم.:31: .بايد اول پشت شمشادها را ميگشتيد.اشتباه بدي كرديد.:27:نقل قول:
من فكر كنم عكس ها رو واسه همه كسايي كه بودن فرستادم اگه كسي جا مونده كه احتمالا مونده !!!! پيغام خصوصي بده تا براش بفرستم ! فقط واسه الفين نفرستادم كه اونم تو ميسنجر براش مي فرستم ! گفتم كه نياي بگي جا موندي !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
خوب...به ما هم خیلی خوش گذشت:31:
ممنون از گزارش با حاله آقا رضا که به تمام نکات اشاره کرده بود.دقیق.
جای ما خالی ...
به جان خودم نباشه به جان بچم هرچقدر زور زدم تا منم بیام تهران سر قرار قسمت نشد ...
بلیط قطارها تا آخر مرداد فروخته شده بود ...
هواپیما هم که سالی یه بار تو اهواز میشینه اونم بچه ها با سنگ میزننش زود میپره ...
امید وارم قرار بعدی افراد بیشتری بیان سرقرار.
سلام خدمت همه دوستان
واقعا به من که خیلی خوش گذشت . دوستان جدیدی پیدا کردم . واقعا هرکسی نیومد ضرر کرد .گزارش آقا رضا خیلی با حال بود کلی خندیدم . رضا این روحیه طنز رو داشتی و ما بی خبر بودیم ؟ حالا میگی منو بن کنن ؟ خوب میدونم چیکارت کنم (شوخی)
آقا سامان دست گلت درد نکنه شما هم خیلی زحمت کشیدی . واقعا از زیارتتون خوشحال شدم ایشالا تو قرارهای بعدی هم شما رو ببینیم.
اما من درباره چند نفر که برخورد باهاشون داشتم بنویسم
Wisdom : والا داداش دعا میکنم سربازی هرچه زودتر تموم بشه . یکی از نکات مثبت ایشون این بود که همیشه یه لبخند به چهره داشتند . داداش قضیه سئوالات مسابقه رو هم ردیف میکنم از سری بعد ایشالا آسونتر میشه (این جا اسمایلی پینوکیو میخاد)
جاوید: خب . ایشون که خیلی زحمت کشیدن . مخصوصا بابت عکسها . قسمت نشد زیاد با هم حرف بزنیم . ایشالا قرار های بعدی
امین : این یکی رو اگه من زور نمیکردم که اصلا سر قرار نمیومد . داشت می پیچوند زنگ زد به من دید من سرقرارم وجدان درد گرفت و پاشد اومد سر قرار .
الفین (رضا ): دادا خیلی مخلصیم . استقلالی هستی که دیگه خیلی خیلی ارادت داریم خدمتتون . من از رضا خیلی خوشم اومد اما نمیدونم چرا این امین هر وقت میخاست رضا رو بزنه منو اشتباه میگرفت . داداش ما که دیر با هم آشنا شدیم اما ایشالا هر جا هستی موفق باشی
بابک: بابک جان که کم بود ما رو اونجا به خاطر سیاسی بازی بن کنه . بابک که یه جورایی همشهری ما در اومد. خب اطلاعات فیلم و سینماش هم که واقعا توپه . حیف که اونقدر سرش شلوغه که سری به انجمن فیلم نمیزنه
بابک جان قرار های بعدی هم باشی ها
سامان: یه جنتلمن واقعی . خیلی خیلی زحمت کشیدی . فقط هر چند وقت یه بار امین می گفت مهرداد مواظب این سامان باشه شام رو نپیچونه. مرسی داداشی
آقا مهدی: خب من اول از همه که سرقرار اومدم سراغ دو نفر رو گرفتم که اولیش مهدی بود و دومیش رضا.
مهدی برعکس چیزی که فک میکردم کم حرف بود . مهدی جان ارادت خاصی داریم خدمتتون
مصطفی عشقی: خب من تا قبل از قرار افتخار آشنایی با ایشون رو نداشتم . اما جدا پسر گلیه . ایشالا کنکور قبول شی داداش
سپهر که اصلا حرف نزد تا بیشتر آشنا بشیم اما واقعا پسر دوست داشتنی بود
جالب این بود که منو کسی نمیشناخت همه میگفتن اگه صندلی داغ نبود اصلا نمیدونستم همچین کاربری این جا وجود داره
یه سری ها سر قرار نبودن اما سرقرار زیاد درباره شون بحث شد
مرسی . ازهمتون . پنجشنبه به یاد ماندنی ای بود
ایول
گزارش ها خیلی باحال بود
ایول...
کلی حال کردم
من سعي ميكنم كه قرار بعدي بيام . اگه قسمت بود .
خوش باشيد .
بهروز جان ایکاش میومدی
دست ووکمن هم میگرفتی میتونستیم زیارتتون کنیم..
سلام.خيلی دوست داشتم بيام.نشستم پشت کامپيوتر پست هارو ميخونم و گريه ميکنم.. تورو خدا چند تا عکس برام ميل کنيد و اسم هرکی رو بالايه سرش بنويسيد.
به پی اس پی بازان هم خوش گزشت؟ راستی منو که ديدين پس ديگه چرا اینقدر اسرار ميکنين که بيام؟!!!
خلاصه خيلی دلم ميخواست بيام. با آقا بابک يه اختلاط بکنيم(درست نوشتم؟)
خوب به عنوان پيشنهاد به مديران این تاپيک رو هرچه زودتر قفل کنين تا يه تاپيک جديد برای قراره جديد در اواخر مرداد يا شريور بزاريم
ایول داداش گل گفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا نازشون رو نکشید . کی اصلا خواست عکس شما رو نگاه کنه
خوب دوستان لطفا ناز ما رو نكشيد پيغام خصوصيم تركيد از بس Pm اومد كه عكس ها رو بدم !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گابانا برای اینکه به همه ثابت کنه کارش سخت افزاره کی بورد سیستمش رو هم آورده بود سر قرار
يه گوني هم روي كولم بود كه توش خرت و پرت سخت افزاري بود ! خوب شد اونو باز نكردم ! وگر نه فكر مي كردي مغازه با خودم آوردم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصيم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Gabana : زیاد برخوردی با هم نداشتیم .... ولی مدیر انجمن سخت افزار بهش میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیلام
آقا شما ها چرا اینقدر آشنا به نظر میاین ؟
شما رو جایی ندیدم ؟
:دی
قرار از زاویه دید Amin :D
آقا ما رسیدیم سر قرار دیدم جمعیت عضیمی جلوی حوض جمع شده ... اول فکر کردم تظاهرات شده ... جوگیر شدم ... اوووومدم شعار بدم که مصطفی عشقی و الفین رو شناسایی کردم ... اووومدم بپرم بغلشون که مهرداد منو گرفت گفت خطرناکه امین ... منم بیخیال شدم خلاصه
این رضا و مهرداد بسیار شبیه بودن به طوری که منو موقع کتک زدن دچار اشتباه کرده بودن ... منم بنا به احتیاط واجب جفتشون رو میزدم
اسم چند تا از بچه ها رو 5 بار پرسیدم تا سیو کردم آخر سر ... ماشاا... تعداد زیاد بود تا به آخرین نفر میرسیدم اسم اولی فراموش میشد
آقا مهدی و سپهر (بالاش از اووونا داره) اینقدر گل بودن که نگو ... ساکت و کم حرف (برعکس رضا که مخ همه رو خورد)
lovelyman رو دیدم کلی شوکه شدم ... نسبت به قرار قبلی خیلی بزرگ شده بود ... قرار قبلی که ساک همراهش بود که توش شیشه شیر بود ... خودم بغلش کرده بود بهش شیر دادم خوابوندمش آخر قرار هم بیدارش کردم که برو خونتون :دی
روحیه wisdom جان منو کشته بود ... چند روز قبل اعزام آدم اینقدر خوش اخلاق و خنده رو باشه ... مگه میشه ؟
عمو بابک سر قرار فقط داشت آسمون رو رصد میکرد ... فکر نکنم هیچ کدوم از بچه ها رو دیده باشه
جاوید جان با کلی تکنووژی اووومد ... تو کشور ما هنوز از این چیزا نیومده ... هر چی خواهش کردیم بده یه کم بازی کنیم محل نزاشت گفت به جاش فیلم میخوام منم دیدم نمی صرفه ازش فاصله گرفتم
منو مهرداد یه سری دی وی دی عوض کردیم با هم که فکر کنم امنیت روانی جامعه به خطر افتاد
سامان جان هم همه رو خجالت داد رفت شام بگیره دویدم دنبالش گفتم نههههههههههههههههههههههه ! تو نباید این کارو بکنی (با صدای دوبلور آمیتا باچان بخونین !) بعد کلی اصرار راضیش کردم یه شام سبک بگیره که "نی" داشته باشه
گابانا رو زیاد نتونستم زیارت کنم ... تا من اووومدم در رفت ... فکر کنم ترسید ... آره دیگه
مهدی جان همکار گرافیک هم زحمت کشید در حالی که یه کاغذ A4 دستش بود .... اسم همه بچه ها رو توی یه کاغذ 2X3 (سانتی متر) نوشت
مصطقی عشقی هم رکوردار حضور در جام جهانی قرارهاست و فکر کنم فقط برای اینکه من این عنوان رو ازش نگیرم شرکت میکنه
چتد تا عزیز دیگه هم تو قرار بودن مثل روزبه و یه عزیز دیگه که تو انجمن سخت افزار فعالیت میکنند و سعید رونالدو و ... (شرمنده اگه اسمی رو فراموش کردم)
متاسفانه رضا هم اووومده بود جدیدا reload شده !
خلاصه ساعت 8:20 اینجوریا بود که خداحافظی کردیم و به سمت منزل راه افتادیم
من ساعت 9:45 شام نخورده رسیدم خونه ... ببخشید یادم رفته بود ... شام صرف شده بود
نکته جالب این بود که با وجود اینکه تعدادمون زیاد بود اما زحمت کشان !! نیروی انتظامی هیچ گونه تذکری بهمون ندادن !
فکر کنم دفعه های قبلی هم فقط به خاطر مهدی بست گیر میدادن بهمون :دی
خودتون یه سری شکلک تو این پست تصور کنید حالشو ندارم
جدا اینقدر من کم حرف بودم؟:18::31:نقل قول:
خوب باشه !!!
دفعه بعد اونقدر حرف میزنم که از دستم فرار کنین...:8::10::19:
من كلا با شما سر جمع پنج دقيقه حرف نزدم چقدر نتايج گرفتي از من اون پنج دقيقه هم چهار دقيقهش در مورد فيلم تايگر كيج بود راستي پيدا نكردي ! اون Psp هم تو ايران اومده ها !!! از بس فيلم مي بيني تكنولوژي يادت رفته !! به هر حال به من گفتن Psp بيار بازي كنيم كه كسي نياورد !!!نقل قول:
جاوید جان با کلی تکنووژی اووومد ... تو کشور ما هنوز از این چیزا نیومده ... هر چی خواهش کردیم بده یه کم بازی کنیم محل نزاشت گفت به جاش فیلم میخوام منم دیدم نمی صرفه ازش فاصله گرفتم
براي بار دوم خواهش تقاضاي دريافت عكس ها رو نكنيد !!!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد