به حاج ایمان...مبارک باشه
راستی کیبورد قیمت کردم
از 20 تومن بود تا 25 تومن
Printable View
به حاج ایمان...مبارک باشه
راستی کیبورد قیمت کردم
از 20 تومن بود تا 25 تومن
به سلام دوست خوبم سامورایینقل قول:
آره عزیز یک ماهی میشه که گرفتم
اخرین باری که اومدم اینجا یه جمعه بود که همون فرداش رفتم گرفتم
گوشی خوبیه فقط عکسش در حد 5 مگا نیست و دکمه های زیر صفحه نمایش هم خوش دست نیستن
اگر سوالی داشتین بپرسین شاید بتونم جواب بدم تو این مدت جیک و پیک انت95 رو فهمیدم
فقط سوالی بپرسین که جوابش کوتاه باشه وگرنه خودمو می زنم به اون راه و جواب نمی دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
به به سلام به اقا ممد گل گلاب
چطوری پسر
دستت درد نکنه که قیمت گرفتی اگه یه وقت دوباره گذرت افتاد به اون ورا ببین این کیبوردا خوش دست هستن یا نه آخه سایز کوچیک هستن و واقعا برای من لازم هستن چون دکمه های ان95 زیاد خوش دست نیستن
البته انگشتای من هم زیاد خوش دکمه نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قکرشو کنید ان95 رو به تی وی وصل کنید بعد کی بورد رو هم وصل کنید و بعد یه کامپیوتر دارید
دوستان اگه لوازم جانبی جالبی از ان95 سراغ دارید به مه هم خبر بدید تا کمی ذوق کنیم:10:
برو تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا تو قسمت N95 لوازم کاملش رو نوشته.
یعنی با خط ارطباطات سیار هم میشه نقشه ها رو باز کرد (خیابون)نقل قول:
مشکل من هنوز حل نشد بی معرفتا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=122079&page=161
دوست عزیز من نمی دونم مشکلت دقیقا چیه
ولی در مورد gps باید بگم ان95 تراشه Gps ی داره که کاری به سیم کارت و کلا مخابرات نداره و از ماهواره اطلااعات می گیره
و اون gps نصفه نیمه ای هم که اپراتور اول راه انداخته و اسم خیالونها رو می گه ربطی به ان95 نداره و رو هر گوشی عمل می کنه...
ما چاکرتیمنقل قول:
راجع به خوش دستیش نمیدونم ولی مثل قسمت اعداد کیبورد کامپیوتر میموند(سمت راست کیبورد)
حالا نمیدونم به مزاجت خوش بیاد یا نه..
سلام دوستان.به لينك زير برويد ببينيد اين چيه براي ان95 اومده:18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده.به جای ستاره بنویسیدsiscenter.com:8:
سلام
این دیگه اخرشه ایول دیگه گوشیم رو با هیچی عوض نمی کنم.
من هم از اون لنز ها می خوام... چطور میشه پیداش کرد؟ در ضمن یکی میتونه یه عکس از همون صفحه کلید اکسترنال بده؟
دقت کردین حجم عکس هایی که من میگیرم با w810 خودم(به حجم حدود 500 کیلو بایت) به حجم عکس های N95 نزدیکه؟! خوب من که دیدم عکس هاش حدود600 کیلوبایت بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از کیبرد اکسترنال:
دوست عزیز با این پستهای پشت سر همتون، تاپیک را خیلی شلوغ می کنید،پستهای یک خطی
دقت کردین پشت بعضی از n95 های زرد نوکیا سیاه و در پشت بعضی ها سفید نوشته شده؟! موضوع اصلی و تقلبی هست؟ در ضمن N95 ،داره از این ngage ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم یه عکس دیگه از این کیبرد
دوست عزیز چرا رعایت نمی کنید،یک نگاه به صفحه تاپیک بکنید،همش پست های شماست،پشت سر هم پست میدید،نظم تاپیک رو به هم میزنید و تاپیک رو شلوغ میکنید،خب همه حرفها را می توانستید در یک پست بزنیدنقل قول:
می خواهید تعداد پست هایتان را زیاد کنید؟
لطفا رعایت کنید
ببخشید. پست زیاد کنم تا آخرش چی؟ نه داشتم سرچ بازی می کردم و به جاهای جالبی برخورد کردم... ببخشید.نقل قول:
سلام دوستان یه N95دست دوم هست میده 610 تومن به نظرتون خوبه؟
بسیار گرون میده اگر تازه بدون گارانتی باشه.نقل قول:
خب با همین پول می تونید یک N95 نو بخریدنقل قول:
ممنون از راهنمایتون شما دوستان همیشه دست یاری دارید امیدوارشم همیشه موفق باشید:40:
خواهش میشه دوست عزیز.نقل قول:
دوستان هم می تونن به این تاپیک یه سر بزنند:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1627899#post1627899
الآن نوش زیر 600 تمنه...!!!نقل قول:
حدود 570-580
سلام
اقا من گوشیم رو دارم اپدیت می کنم ولی این پیغام رو میده فکر کنم میگه باطری پر نیست درسته .
باید چیکار کنم.
شما احتمالا موقع آپدیت ارتباط کابل و گوشیت رو قطع کرد ی یا با اون ور رفتی .مال من هم یک بار موقع آپدیت این طور شد منتها نگران نباش همان طور که خود متن راهنمایی کرده اول باطری و شارژر رو خارج کن سپس دوباره اونارو جابزن سپس دکمه پاور رو چند ثانیه فشار بده و نگه دار بعد از روی پنجره بالا که عکسش رو گذاشتی retry رو بزن بعد از چند دقیقه (15 دقیقه )مشکلت حل می شه .نقل قول:
اگر لطف کنید و جواب من رو بدید خیلی ممنون می شم .
سوییچ کردن بین سایلنت و جنرال دکمه # گاهی اوقات کار نمی کنه و هرچی که نگه می دارم از یک حالت به حالت دیگه نمی ره
تا جایی که یادم میاد یکی دیگه از دوستان هم همین مشکل رو داشتننقل قول:
مثل اینکه طبیعی هست،خیلی ناراحت نباشید
من که قبلا هم گفتم...!نقل قول:
دکمه # تو این گوشی فقط همین عمل رو (#) انجام میده و نه بیشتر...!
برای تغییر حالت تنها را همون دکمه پاور هست...
چند بار بزنی عادت میکنی...!:46:
نقل قول:
من وقتی که # نگه میدارم Silent میشه.....
یکی از دوستان گفت که همه ی گوشی های نوکیا با # silent میشن.ولی N70 که من داشتم اینجوری نبود...
زیاد خودت و اذیت نکن احتمالا طبیعیه:46:
ممد جان دستت درد نکنه:11::11:نقل قول:
منظورت از اینکه مثل ماشین حساب کیبورد کامپیتر میمونه , اندازشه؟؟
اگه وقت کردی یه عکس ازش بذاری که دیگه دمت:10::10::11:
نقل قول:
بازم چاکریم:10::10:
منم یکی از اینا می خوام...!!!
متاسفانه عکس باز نمیشه!نقل قول:
تینی پیک برای بعضی ها ف ی ل ت ر هست
از کجا میشه این کیبردو گیر آورد؟ ایران یاب هست یا نایاب؟!
آره تو ايران هست اگه تهراني برو علائدين اگه نه نماييندگي نوکيا اتصالات دارهنقل قول:
آيا واسه ن95 نرم افزار فارسي ساز هست
دوستان اول بگم شرمندم اخه سرعتم خیلی پایینه و خیلی سخته که سرچ کنم
لطفا بگید نقشه ایران برای n95 اومده
نقشه ای که تمام جزئیات رو داشته باشه
اخه یه نقشه روی گوشیم هست که فرودگاهها و بزرگ راهها رو نشان میده همین
ولی بعضی از کشورها مثل دوبی رو کاملا نشان میده
بازم شرمنده !
خب قیمتش خیلی جالبه حتمانقل قول: