ممنون. آخه خيلی شلوغ بود نديدم. بازم ممنوننقل قول:
آقامازیار منبعو زیرش نوشنه بودم
ممنون. آخه خيلی شلوغ بود نديدم. بازم ممنوننقل قول:
آقامازیار منبعو زیرش نوشنه بودم
بچه ها من بازي world poker را گرفتم اما اجرا نميشه
firmware:3.52 m33-4
كسي اطلاعي داره بعضي ها ميگند شايد براي فيرمور 3.71 باشه
cheerz
سلام :
مازي من تو تاپيكه معرفي بازيهات گفتم كه سايلنت هيل اومده ولي امروز رفتم بگيرم يارو گفت نسخه ناقص هستش .
راستي اين بازي هاي پي اس پي مثل بازي هاي كامپيوتر چيزي يا كدي نداره كه بزنيم مثلا نسوز كننده فعال بشه يا چيزاي ديگه ؟
ببخشید اشتباهی اینجا نوشتم.
خوب پس مازيار جان حرف شما رو ظاهرا سند قرار داده بودن من هي مي گم نيومده اين مي گه اومده ! چرا بازي هاي PSP هم رمز دارن البته نه به صورت ترينر البته اون مدلي هم هست ولي واسه بعضي از بازي ها ...نقل قول:
سلام :
مازي من تو تاپيكه معرفي بازيهات گفتم كه سايلنت هيل اومده ولي امروز رفتم بگيرم يارو گفت نسخه ناقص هستش .
راستي اين بازي هاي پي اس پي مثل بازي هاي كامپيوتر چيزي يا كدي نداره كه بزنيم مثلا نسوز كننده فعال بشه يا چيزاي ديگه ؟
به خيلي چيزا مي تونه ربط داشته باشه كه يكش فريم وره البته اگه بازي جديديه !نقل قول:
بچه ها من بازي world poker را گرفتم اما اجرا نميشه
firmware:3.52 m33-4
كسي اطلاعي داره بعضي ها ميگند شايد براي فيرمور 3.71 باشه
cheerz
بی زحمت یه برنامه ی کم حجم برای تبدیل فیلم ها به فرمت قابل اجرا در psp بزارین:11:
bazi baziha hastesh ke masalan faghat ro firmware 1.5 ejra msihe
psp ro kamel khamoosh kon bad roshan kon va r ya l ro negah dar nemidoonam kodoomeshoon ro daghighan
bad ye menu miyad onja begard va yek ja neveshte
kernal 1.5 ono enable kon
omidvaram hal beshe
نقل قول:
البته جاويد جان بازيش اومده ولي نسخش كامل نيست ناقصه . الان تو همه جاهايي كه بازي پي اس پي ميفوروشن هستش .
ای بابا از دست این تهرانی ها. من به هرجا زنگ زدم گفت آمده. همچين هم که ميخوای بپورسی نسخه اصله يا نه قطع ميکنه!نقل قول:
خوب پس مازيار جان حرف شما رو ظاهرا سند قرار داده بودن من هي مي گم نيومده اين مي گه اومده ! چرا بازي هاي PSP هم رمز دارن البته نه به صورت ترينر البته اون مدلي هم هست ولي واسه بعضي از بازي ها ...
ديگه شرمنده.
ميدونم ميدونی لطفا فارسی تايپ کن.نقل قول:
bazi baziha hastesh ke masalan faghat ro firmware 1.5 ejra msihe
psp ro kamel khamoosh kon bad roshan kon va r ya l ro negah dar nemidoonam kodoomeshoon ro daghighan
bad ye menu miyad onja begard va yek ja neveshte
kernal 1.5 ono enable kon
omidvaram hal beshe
برای رفتن تو ريکاوری هم بايد قبل از اینکه دستگاه رو روشن کنی دکمه Rرو نگاه داری و بعد روشن کنی تا بری تو ريکاوری.
عزيز نيازی به دانلود نيست. برنامه خاصی نميخواد.نقل قول:
بی زحمت یه برنامه ی کم حجم برای تبدیل فیلم ها به فرمت قابل اجرا در psp بزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با يک کانورتر معمولی ميتونی هر فرمتی رو به MP4که پی اس پی ميتونه بخونه تبديل کنی.
تو برنامه هات بگرد پيدا ميکنی
بی زحمت چنتا سایت برای دان بازی های psp بزارین!:31:
تو همين فروم خودمون انجمن دانلود بازی ها يک تاپيک پر بار هست. نگاه کن. خيلی بازی زياد داره
ممنون اما من قبلا اين كار رو كردم.نشدنقل قول:
اما از اين كه فيرمور ها ثبات ندارند و هي دم دقيقه چيز جديد مياد كه هميشه يه جاش مي لنگه خوشم نمي آيد:31:
Crack هم كرك هاي قديم :20::31:
پيشنهاد ديگه هم اينه كه دوستان فعال انجمن اگر ميشه تاپيك psp را دسته بندي كنند و چند تاپيك مجزا براش راه بندازند :مثلا تاپيك بازي ها
تاپيك فيرمور و آپديت ها
تاپيك نرم افزار هاي جانبي و ...
نظرتون چيه همگي ؟;)
بهتر بگم بايد انجمن جديد برای پی اس پی ایجاد بشه که بايد به ادمين ها گفته بشه.
اگه اینکار انجام بشه. بقيه هم صداشون در مياد که انجمن برای ایکس باکس و پلی 3 هم ساخته بشه.که تصميم رو بايد ادمين ها بگيرن.يا مدير ارشد بابک جان
Admin : Sina,Meisam,....
اطلاعاتی در مورد اسليم :
1)33% سبكتر
2)19% كوچكتر
3)لود سريع تر بازي ها
4)دكمه هاي نرم تر
5)پشتيباني از 8 گيگ مموري
6)خروجي hd تصاوير (720p)
نكته:عمر باتري ها بيشتر نشده و سوني در اين مورد دروغ گفته بود(5 ساعت متوسط)
نكته:خروجي تصوير در اولين نمايش دچار مشكلاتي و نويز بوده است
در 3 مدل عرضه ميشه:
1)مدل معمولي (بيسيك) كه در 20 سپتامبر مياد و قيمت ان 169 دلار اعلام شده
2)مدل ...(اسمش يادم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )كه با 1 گيگ مموري و بازي دكستر با كارتون فميلي گاي 199 دلار
3)مدل استار وارز گه معلومه با سري جديد اين بازي عرضه ميشه 199 دلار
--------------------------------------------------------
منبع بازی سنتر
ظاهرا سري جديد رزولوشن بازي هارو تبديل به 720p مي كنه كه فوق العادس
خيلي ها هم با دوربينش مشكل داشتن كه نمي شد روي تلويزيون عكس ها و فيلم هاي گرفته شده شونو ببينند
به هر حال اگه هر كسي صبر داره سري جديدو بگيره بهتره البته اگه سريع هك بشه چون توي يه مصاحبه با سوني كه توسط gamespot بود به مسئله ي جلوگيريش اشاره شد
البته در تست هاي اوليه ي روي تلويزيون تصاوير دون دون بودن و كاملا شفاف نبودند كه احتمالا درست مي شه
چه جوري بايد با خبرشون كرد ؟-.-نقل قول:
اگه ميشه شما بهشون بگين ..منو كه فكر نكنم تحويل بگيرند ..:17:
سلام
من psp slim دارم خیلی راحت هم باهاش بازبازی می کنم یعنی از روی iso
فعلا هم مشکلی نداشته
من گفتم دموش اومده كه 660 مگه !نقل قول:
البته جاويد جان بازيش اومده ولي نسخش كامل نيست ناقصه . الان تو همه جاهايي كه بازي پي اس پي ميفوروشن هستش .
مازيار جان بعضي اطلاعاتت خيلي قديمي منابعتو عوض كن اسليم خيلي وقته هك شده ! يعني تقريبا از اون موقع كه اومد دو هفته بعدش هك شد ! . Psp فت هم بلو تو ث نداره اون اينفراردشم تقريبا به هيچ دردي نمي خوره . اصلا خود سوني فهميدي الكي اينو گذاشته واه همين تو اسليم برش داشت !نقل قول:
نكته:گفته شده جلوي كپي خور شدنش گرفته ميشه
بلوتوث هم كه نداره هيچي اينفرارد هم ديگه نداره
مازيار راستي آخر مموري خريدي ؟
به هر حال اگه هر كسي صبر داره سري جديدو بگيره بهتره البته اگه سريع هك بشه چون توي يه مصاحبه با سوني كه توسط gamespot بود به مسئله ي جلوگيريش اشاره شد
البته در تست هاي اوليه ي روي تلويزيون تصاوير دون دون بودن و كاملا شفاف نبودند كه احتمالا درست مي شه
[/quote]
با این وضعیت بالاخره ما اسلیم بگیریم یا صبر کنیم... به خدا ما رو چیز خل کردید ...
با این وضعیت بالاخره ما اسلیم بگیریم یا صبر کنیم... به خدا ما رو چیز خل کردید ...[/quote]
صبر كني كه چي بشه ؟ يا اسليم بگير يا fat ديگه ، چيز جديد تري كه نمياد ! اسليم الان ديگه مشكلي نداره كرنل 1.5 هم كه براش نوشتن . سبكتر و نازك تر هم هست . سريع تر هم كه كار ميكنه . خروجي تلويزيون هم كه داره . ديگه چي كم داره ؟ ( infra red به چه دردي مي خوره ؟ نه خداييش ؟ ) من بودم اسليم مي گرفتم . هر چند كه خودم fat دارم كلي باهاش حال مي كنم.
بچه ها یکی می شه بگه چرا کسی نتونسته بازی های یو ام دی رو تو یه مینی دی وی دی کپی کنه و مستقیما اجرا بشه ؟ بازی های پی اس 2 رو که تونستن حالا رو این پی اس پی موندن ؟
واسه اينكه Psp ميني دي وي دي نمي خوره يو ام دي مي خوره ! كه اين دو تا با هم فرق دارن !نقل قول:
بچه ها یکی می شه بگه چرا کسی نتونسته بازی های یو ام دی رو تو یه مینی دی وی دی کپی کنه و مستقیما اجرا بشه ؟ بازی های پی اس 2 رو که تونستن حالا رو این پی اس پی موندن ؟
بابا رفیق من یک سال و خورده ای fat دارم.حالا دو دلم یکی میگه بگیر یکی میگه مشکل داره...حالا ما نمی دونیم چیکار کنیم.
وقتي psp داري چرا يكي ديگه مي خواهي بگيري ؟نقل قول:
نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
slim زياد فرقي نداره با معمولي
اما اگر پولت زيادي كرده سريع تر برو بگير :31:
در كل به نظر من اون Fat ها بهترن ! البته من اوصلا از كنسول هاي اسليم شده خوشم نمي آد !
شرمنده جاويد جان. اول نفهميدم چی نوشته اما بعد که فهميدم چی گزاشتم رفتم ويرايش کنم که اکانتم تمام شد.نقل قول:
مازيار جان بعضي اطلاعاتت خيلي قديمي منابعتو عوض كن اسليم خيلي وقته هك شده ! يعني تقريبا از اون موقع كه اومد دو هفته بعدش هك شد ! . Psp فت هم بلو تو ث نداره اون اينفراردشم تقريبا به هيچ دردي نمي خوره . اصلا خود سوني فهميدي الكي اينو گذاشته واه همين تو اسليم برش داشت !
آخ نگو که دلم خونه. همين امروز کلی داشتم با مامانم بحث ميکردم. مامانم ميگفت تو که با این همه زحمت رفتی اینو گرفتی پس چرا ازش استفاده نميکنی.منم که گفتم کلی مشکلات هست.نقل قول:
مازيار راستي آخر مموري خريدي ؟
راستش ديگه نميدونم چيکار کنم. موندم. اون موقع که 4 گيگ خريدم 55 تومان از 10 تا بازی 4 تاشو اجرا نميکرد. فکر کردم مشکل از مموريه رفتم پس دادم.
اما الان خيلی ها آمدن ميگم ما مموری خريديم 4 گيگ 40 تومان مشکلی هم نداريم. اون موقع فهميدم مشکل از فريمورمه . خيلی ناراحت شدم.
اینترنتم که لگنه نميتونم فايل های 3.52 رو دانلود کنم. موندم چيکار کنم.
ميشه کمی کمکم کنی؟ هنوز که هنوزه شايد باورتون نشه من هنوز با پی اس پيم بيشتر از نيم ساعت استفاده نکردم.!!
بخر بابا. خيلی خوبه. به اون حرفا گوش نکن. همه چی درست ميشهنقل قول:
با این وضعیت بالاخره ما اسلیم بگیریم یا صبر کنیم... به خدا ما رو چیز خل کردید ...
به يکی از اون يوزرايی که دادم پيغام بده و نظرتو بگو. جواب ميگيری.نقل قول:
چه جوري بايد با خبرشون كرد ؟-.-
اگه ميشه شما بهشون بگين ..منو كه فكر نكنم تحويل بگيرند .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اول بهتره بری تو تاپيک پيشنهادات و اونجا مطرح کنی .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا من فکر کردم نداری. ديگه تصميمتو بگير .اگر پول داری به قول رفيقمون که ..........نقل قول:
بابا رفیق من یک سال و خورده ای fat دارم.حالا دو دلم یکی میگه بگیر یکی میگه مشکل داره...حالا ما نمی دونیم چیکار کنیم.
به قول فرشاد اگه پول اضافي داري برو بگير ! بهر حال هم سبك تره هم كوچك تر . هيچ مشكلي هم نداره ( اگه داشت كه سوني رليزش نمي كرد بي خودي آبروي خودشو ببره ) . ولي نسبت به fat كار اضافه اي برات انجام نمي ده . فقط سرعت لود اوليه بازي رو از حدود 10 ثانيه به 4 ثانيه كاهش ميده ( واقعا نمي توني 10 ثانيهنقل قول:
نوشته شده توسط marilyn manson beh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبر كني ؟ )
ضمنا يكي از دوستان گفته بود رو كامپيوترش به حافظه مجازي نياز نداره چون دو تا رم 512 dual channel داره . بايد خدمت ايشون عرض كنم كه براي داشتن حداكثر performance بايد دقيقا 1534 مگا بايت حافظه مجازي داشته باشه ( سرعت كامپيوتر تقريبا 8 درصد اضافه مي شه ) براي اطلاعات بيشتر به همون كتاب موريس مانو كه گفتم مراجعه كنيد.
اون دوست عزيز من بودم . از نظر اینکه رمم رو معرفی کردم و گفتم لازمم نميشه اینه که لازم ندارم تا performance کامپيوترم به اون حد برسه. همين
اینجا هم جای این حرفا نيست بحث رو منحرف نکنيد
آها نگو پس اين همه پست از كجا مي آري اول كپي مي كني بعد مي خوني ! در مورد مموري هم اصولا هر چي حجمش بيشتر باشه سرعتش پايين تره بابا يه دو گيگ بخر بشين بازي كن حالشو ببر ... فريم ور هم زود تر آپديت كن بعدا سخت مي شه آپديت كردنشا ... شما كه دوري من چجوري كمك كنم اگه اومدي تهران خبرم كن فايل هاشو بزنم برات رو يه سي دي خودت برو تبديل كن !نقل قول:
شرمنده جاويد جان. اول نفهميدم چی نوشته اما بعد که فهميدم چی گزاشتم رفتم ويرايش کنم که اکانتم تمام شد.
ضمن تاييد حرف شمت . اون حافظه مجازي خودش ايجاد مي شه تو كامپيوتر البته اگه همون چيزي كه من فكر مي كنم منظورتون باشه چون حجمش همين قدره ! البته مي شه غيرفعالش كرد كه به نظر من كار اشتباهيه !نقل قول:
ضمنا يكي از دوستان گفته بود رو كامپيوترش به حافظه مجازي نياز نداره چون دو تا رم 512 dual channel داره . بايد خدمت ايشون عرض كنم كه براي داشتن حداكثر performance بايد دقيقا 1534 مگا بايت حافظه مجازي داشته باشه ( سرعت كامپيوتر تقريبا 8 درصد اضافه مي شه ) براي اطلاعات بيشتر به همون كتاب موريس مانو كه گفتم مراجعه كنيد.
دستت درد نکنه ديگه مسخره ميکنی؟ اینهمه ميرم ميگردم مطلب گير ميارم. حالا بيخيال.نقل قول:
آها نگو پس اين همه پست از كجا مي آري اول كپي مي كني بعد مي خوني ! در مورد مموري هم اصولا هر چي حجمش بيشتر باشه سرعتش پايين تره بابا يه دو گيگ بخر بشين بازي كن حالشو ببر ... فريم ور هم زود تر آپديت كن بعدا سخت مي شه آپديت كردنشا ... شما كه دوري من چجوري كمك كنم اگه اومدي تهران خبرم كن فايل هاشو بزنم برات رو يه سي دي خودت برو تبديل كن !
در مورد مموری هم خوب گفتی اما سخته 2 گيگ . زود پر ميشه . مثلا تو مسافرت چيکار کنم؟
اما بد نيست. و اینکه يادته 2 هفته پيش بهت ... زدم گفتم الان تهرانم نميدونم چی جوابمو دادی. اما ميخواستم برم دانگريد کنم اما نشد ديگه .
حالا کسی ميشناسه تو مشهد کجا برم خوب باشه؟ ديدی این شادی چيکار کرد. نامرد . اما اشکالی نداره.بيخيال
در مورد مموری هم برم همون زير 50 تومانی هارو بخرم؟ حالا لازم نيست حتما اصل باشه نه ؟ عجب اشتباهی کردم رفتم 4 گيگ رو پس دادم.
سلام دوستان
من تازه عضو شدم وفصد خرید یه کنسول بازی ترجیجا psp رو دارم
از دوستان عزیزی که تا ته این چیزا رفتن و زیر وبم اونو میشناسن می خوام منو تو موارد زیر راهنمایی کنن:
1- آیا قابلیت اتصال wireless lan رو داره
2- umd موقع خرید همراش یا اصولا بعد از خرید چقدر باید خرجش کرد تا روبرا بشه
3- مدلهای مختلف از نظر سخت افزاری داره یا نه
4-هر چیز دیگه ای که کلا سرم نره
مرسی مرسی
پیج های قبل رو یه نگاه بنداز. هم زودتر به جوابت می رسی و هم بیشتر از اون چیزی که لازم داری اطلاعات در اختیارت هست... مخصوصا پیچ 11 رو یه نگاه بنداز... و البته >> خوش اومدی...
مسخره نمي كنم آخه جالب شد ! تو فعلا تو خونه بازي كن حالا مسافرت پيش كش بعدشم دو تا دو گيگ بخر جاي اين كارا ... دو هفته هم فكر كنم بيشتر بود گفتي بياي كه فريم ور رو عوض كني گفتم فريم ور براي ملت عوض نمي كنم يه وقت مي تركه بعد بيا درستش كن ! هنوزم همينو مي گم ...نقل قول:
دستت درد نکنه ديگه مسخره ميکنی؟ اینهمه ميرم ميگردم مطلب گير ميارم. حالا بيخيال.
در مورد مموری هم خوب گفتی اما سخته 2 گيگ . زود پر ميشه . مثلا تو مسافرت چيکار کنم؟
اما بد نيست. و اینکه يادته 2 هفته پيش بهت ... زدم گفتم الان تهرانم نميدونم چی جوابمو دادی. اما ميخواستم برم دانگريد کنم اما نشد ديگه .
حالا کسی ميشناسه تو مشهد کجا برم خوب باشه؟ ديدی این شادی چيکار کرد. نامرد . اما اشکالی نداره.بيخيال
در مورد مموری هم برم همون زير 50 تومانی هارو بخرم؟ حالا لازم نيست حتما اصل باشه نه ؟ عجب اشتباهی کردم رفتم 4 گيگ رو پس دادم.
شادي چيكار كرد شانس ديگه تو هم چون مي ترسيدي اين بلا سرت اومد ديدي بهت گفتم آدم از هر چي بترسه سرش مي آد والا مموري منو كه ديدي اصل نيست ولي هيچ مشكلي نداره بازي GTA هم پرش نداره البته اون فكر كنم اگه CSO ش كنيم به پرش بيافته !
يه چيزي من بهت همون موقع هم گفتم از هر جا دوست داري بگير من فقط پيشنهاد مي دم واسه اين حرفاي بعدش بود ....
1. wi-fi دارهنقل قول:
سلام دوستان
من تازه عضو شدم وفصد خرید یه کنسول بازی ترجیجا psp رو دارم
از دوستان عزیزی که تا ته این چیزا رفتن و زیر وبم اونو میشناسن می خوام منو تو موارد زیر راهنمایی کنن:
1- آیا قابلیت اتصال wireless lan رو داره
2- umd موقع خرید همراش یا اصولا بعد از خرید چقدر باید خرجش کرد تا روبرا بشه
3- مدلهای مختلف از نظر سخت افزاری داره یا نه
4-هر چیز دیگه ای که کلا سرم نره
2. بله يه يو ام دي همراهش هست خرج ديگه اي هم نداره فقط بايد يه مموري بخريد براي بازي كردن ...
3. الان دو تا پي اس پي داريم يكي fat يكي اسليم كه اسليم ها جديد ترن ... كه پك هاي مختلف داره كه هر پك امكانات جانبيش با پك ديگه فرق مي كنه
4. چيزي ندارم بگم چون متاسفانه تو بازار ايران كلاه بردار زياده !
ضمن تاييد حرف شما فقط خواستم نكته اي رو ذكر كنم كه براي راهنمايي آدرس صفحه نديد آدرس پست بديد چون صفحه ها براي كاربران مختلف فرق داره تنظيمش دست خودمونه !!!!نقل قول:
پیج های قبل رو یه نگاه بنداز. هم زودتر به جوابت می رسی و هم بیشتر از اون چیزی که لازم داری اطلاعات در اختیارت هست... مخصوصا پیچ 11 رو یه نگاه بنداز... و البته >> خوش اومدی...
موفق و پيروز باشيد
جاويد
جاويد به نظر من اسليم بهتره . بالاخره من يه ده روزه دارم باهاش بازي ميكنم . بازي هاي سنگيني هم ريختم توش . ولي تا حالا نشده بازي رو بيشتر از 7 يا 8 ثانيه طول بكشه بياره .نقل قول:
you're dead right..:20:نقل قول:
من صفحه های قبل رو که نگاه میکردم دیدم یکی گفت که psp phone در کریسمس میاد واقا مازیار منبعشو خواسته بود می خواستم بگم منبع این خبر خود سونی هست وpsp phone عرضه میشه با امکانات خود psp و گوشی های walkman sony ericson
اگه بخواین خودتون آپدیت کنین من خودم با لگن:27: دانلود کردم:5: بیاید بگیرید:8:نقل قول:
فقط اینو می تونم بگم که خیلی آشغاله. هیچکی ازش راضی نیست. یخورده سرچ کنید اطلاعات زیادی در موردش هست.نقل قول:
منم نگفتم بده !نقل قول:
جاويد به نظر من اسليم بهتره . بالاخره من يه ده روزه دارم باهاش بازي ميكنم . بازي هاي سنگيني هم ريختم توش . ولي تا حالا نشده بازي رو بيشتر از 7 يا 8 ثانيه طول بكشه بياره .
در مورد PSP Phone :
يه سري PSP هاي چيني هستن كه موبايلم هستن در واقع مي شه گفت يه جورايي من در آوردي چيني هاست كه بدرد نمي خورن ... هر كي خريده بيشتر از سه ماه كار نكرده به نظر من ابعاد PSP براي موبايل بودن يكم زياده !