درسته فالکونه . اما نبايد زياد تعصب روش نشون داد و بگين که فقط این. زفير هم خوبه و تاحالا مشکلی نداشته.!
-----------------------------
مارکو جان ميبينم که تو هم Prison Breakنگاه ميکنی.!!
درسته فالکونه . اما نبايد زياد تعصب روش نشون داد و بگين که فقط این. زفير هم خوبه و تاحالا مشکلی نداشته.!
-----------------------------
مارکو جان ميبينم که تو هم Prison Breakنگاه ميکنی.!!
معمولا آخرین محصول از نظر کم عیب بودن قابل اطمینان تره.:46:نقل قول:
-------------------------------------------------------------------
من از Season 1 این سریال رو دنبال کردم. به نظرم باحال ترین سریالی است که به حال پخش شده. (حداقل از این آشغال های وطنی خیلی یهتره:13: )
-----------------------------------------------------------------
اینجا اکه کسی XBOX360 Elite آکبند خواست من یک دونه PAL واسه فروش دارم.
آقا يه نفز بياد بگه قيمت x360 در ايران چند؟
چند صفحه ی قبل قیمت تمامی مدلها گفته شد :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید جان از راهنماییت واقعا ممنونم.. راستی در مورد بریک شدن. . یکی گفتش که unbrick ش هم موجوده پس ترسی از این بابت وجود نداره.
نقل قول:
سعید جان از راهنماییت واقعا ممنونم.. راستی در مورد بریک شدن. . یکی گفتش که unbrick ش هم موجوده پس ترسی از این بابت وجود نداره.
اما نميشه بهش اطمينان کرد. سطح های مختلفی از بريک شدن وجود داره که در موارد حاد اصلا قابل بازگشت نيست. تازه همين روش ها هم 100 جواب نميده و هميشه يکجای کار ميلنگه بجز بعضی ها.!!
از اين مدل ها كدومش عالي تره؟نقل قول:
چه مدلی ؟
حدودا
هيلو اديشن 550-600
الايت 650-750
پريميوم 500-550
آرکيد 450-550
هرجور صلاحه
نقل قول:
از اين مدل ها كدومش عالي تره؟
دوست من بستگی به پولت داره.
اگر پول کمی داری آرکيد بهترين گزينه هست.
اگر پول متوسط داری هيلو بهترينه.
اما اگر پول زياد داری فقط الايت. به دليل شيک بودن و خوشگلی و هارد 120
حالا هرجور صلاحه
الایت هم کپی خور شده؟!
علی جان، سخت افزار این مدلایی که نام بردن یکیه فقط توی لوازم جانبی فرق میکنن.
خود کنسول کپی خور نمیشه که. درایو کنسول هست که کپی خور میشه که الان تمام مدلایی که گذاشتن روی 360 قابل هک شدنه
میخام یه 360 بگیرم لطفا" راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم .اگه قیمته حدودیشم داشتید بگید بد نیست .بهترین مدلش چیه بیخود ترین مدلش چیه.کوپی خور باشه حتما" وهمه بازی هارو بشه باهش بازی کرد.کدوم نوعش زودتر 3 چراغه میشه؟
راستي اين بن شدن کنسول يعني چي وچه مو قع اتفاق مي افته؟
واین که موقع خرید کنسول به چه نکاتی باد توجه کرد؟
ببخشيد نميتونم ويرايش کنم مشکل از اينترنتمه.
نقل قول:
میخام یه 360 بگیرم لطفا" راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم .اگه قیمته حدودیشم داشتید بگید بد نیست .بهترین مدلش چیه بیخود ترین مدلش چیه.کوپی خور باشه حتما" وهمه بازی هارو بشه باهش بازی کرد.کدوم نوعش زودتر 3 چراغه میشه؟
جالب ميشد اگر چند صفحه قبل رو هم ميخوندی. چون در تمام این صفحات فقط به اینجور سوالات پاسخ داده شده.
خوب . شما اول بگو چقدر پول داری و بعد بورو صفحه قبل و قيمت هايی که نوشتم رو نگاه کن ببين کدوم برات بهتره.
بهترين مدل : الايت . بدترين : پريميوم. ( از نظر من )
نميشه گفت کدوم زودتر 3 چراغ ميشه اما اونايی که مادربرد زفير دارن در حد خيلی خيلی کمی ضعيف تر هستند .نقل قول:
راستي اين بن شدن کنسول يعني چي وچه مو قع اتفاق مي افته؟
واین که موقع خرید کنسول به چه نکاتی باد توجه کرد؟
ببخشيد نميتونم ويرايش کنم مشکل از اينترنتمه
اصولا ما ایرانی ها کنسول هامون رو هک ميکنيم تا بتونيم بازی کنيم. اگر با این کنسول ها وارد سيستم لايو مايکروسافت بشی امکان شناساييت از طرف مايکروسافت وجود داره و اگر شناسايی بشی بنت ميکنن. اگر بن بشی ديگه نميتونی با اون کنسول وارد لايو بشی و از لذت آنلاين بازی کردن محروم ميشی عزيز.
فقط ببين کنسولت سالم باشه. به جای مادبرد فالکون زفير بهت نندازن و پول فالکون بگيرن. همچيشو هم امتحان کن. کپی خورش کن همونجا. همين.
.
یعنی اگه کنسولو هک کنی و کپی خو شه دیگه نمتونی آنلاین بازی کنی.حتی اگه کنسولو هک کردی اما بازیی که میخای آنلاین بازی کنی اوجینال باشه؟آنلاین بازی کردن با چه خطی میشه ؟با خط تلفن معمولی یا نه مثل adsl هست یا چیز دیگه؟
اگه کپی خور کنی ولی با بازیه اورجینال بری تو لایو مشکلی برات پیشن نمیاد. بنت نمیکنن
اگرم بازیای کپیت استیلث پچ باشن و فریمور ixtereme بریزن روی کنسولت (الان جز این دیگه چیزی نمیریزن) امکان بن شدن از لایو کم میشه ولی نه به صورت 100% با این شرایط هم ممکنه بن بشی
برای بازی آنلاین هم حداقل اینترنت 256 میخواد
سلام به همه.....................خصوصاً مازیار عزیز.
یه سوال دارم....
آرکید پورت Hdmi داره یا نه؟
پورتش رو داره ولی کابلشو باید جدا بخرینقل قول:
یه چیزه جالب الان تو سایت آمازون دیدم
این کابل hdmi رو با نود و پنج درصد تخفیف به قیمت 0.9 دلار میده یعنی نزدیک هشتصد تومن ناقابل اون وقت اینجا 30 هزار تومنه
کسی میدونه این تخفیف واسه چیه؟؟؟
800 تومن؟
hdmi1.3 یا 1.2?
چه اندازه؟
مارکش چی بود؟
حتما باید یه چیزه 2000دلاری بگیری تا اینو بده
والا بنده به شدت متحیر شدمنقل قول:
کابل اپتیک صوتی هم تو همین مایه ها قیمت داده فکر کنم اون رو نود هفت درصد تخفیف داده بود
اینا رو که گفتم جنس نو هستن نه دست 2
خودتون یه سر برید سایت amazon.com
بزنید hdmi cable
من دقیق ویژگی هاش رو نمی دونم
کدومش واسه xbox360 خوبه؟
نقل قول:
برای بازی آنلاین هم حداقل اینترنت 256 میخواد
آاااره؟!
نه عزيز. نيازی نيست حتما 256 باشه.! با 128 هم ميتونی بازی کنی. فقط در بعضی بازی های سنگين کمی لگ ميگيره که اونم قابل تحمله. خيالت راحت. اینو از اهل فن بايد پرسيد.!!نقل قول:
سلام به همه.....................خصوصاً مازیار عزیز.
سلام قربونت بشم. کجايی نيستی کم پيدايی.!!
آرررررره عزیزنقل قول:
آاااره؟!
نه عزيز. نيازی نيست حتما 256 باشه.! با 128 هم ميتونی بازی کنی. فقط در بعضی بازی های سنگين کمی لگ ميگيره که اونم قابل تحمله. خيالت راحت. اینو از اهل فن بايد پرسيد.!!
برو با 128 GoW بزن ببینم میتون راحت بازی کنی یا نه!
128 بدرد بازیایی مثل اسپلینتر سل میخوره که زیاد ورجه وورجه نمیکنی!
میتونی از اهل فن بپرسی
با 128 هم میشه بازی کرد ... من خودم قبل از وصل شدن adsl با همین dial-up بازی GoW رو با کمی تاخیر بازی میکردم. اما خوب هر چقدر سرعت بالاتر باشه، طبیعتا خود کاربر هم راحت تره.نقل قول:
نقل قول:
آرررررره عزیز
برو با 128 GoW بزن ببینم میتون راحت بازی کنی یا نه!
128 بدرد بازیایی مثل اسپلینتر سل میخوره که زیاد ورجه وورجه نمیکنی!
میتونی از اهل فن بپرسی
علاوه بر جواب پيمان جان که خوب گفتند اینم بگم که من هم گفتم در بعضی بازی های سنگين با لگ مواجه ميشی که ميتونی تحملش کنی. همين. حالا ديگه نميخواد از اهل فن بپرسی چون جوابتو گرفتی.!!
یکی از بچه ها می گفت با 128 pro evolution soccer2008 رو روی لایو بازی می کردی زیاد مشکل داشته
درسته که این gow گرافیک خیلی سنگینی داره اما فکر کنم مشکل لایو بازی کردن pes به مراتب بیشتره
حالا تحمل کردن این مشکل فقط بستگی به شخص شما نداره...
ممکنه با 10 تا آدم خارجکی بخوای لایو بازی کنی هی بازیه اونا خراب بشه
خوب اونا ناراحت میشن ممکنه تحملت نکنن
منتظرم پیام از دبی بیاد...گفتم آرکید بیاره برام.نقل قول:
آقا امرو یه نفر آرکید رو با برد فالکن میگفت 450 بخرم یا نه؟
راستی از بین pal----j-------uc کدو مو بخرم؟
نقل قول:
راستی از بین pal----j-------uc کدو مو بخرم؟
آره بخر که توپه توپه. فقط مواظب باش سرت کلاه نره.! همين.
آرکيد تا اونجايی که من ميدونم فقط رجيون UC.داره.!نقل قول:
منتظرم پیام از دبی بیاد...گفتم آرکید بیاره برام.
مبارکت باشه. پيام هم آدم خوبيه ، کنسول هاش حرف نداره.!
\نقل قول:
منتظرم پیام از دبی بیاد...گفتم آرکید بیاره برام.
اومده پیام. یه سر برو تاپیکش
پیام الیت پال آورده 500 تومن. امکان داره بالاتر بده بچه ها. چون کرایه راهو این جور خرتو پرتا هم باید حساب کنه!نقل قول:
اگه من گرفتم uc بود بعدا میشه اونو به j یا pal تغییر داد .یعد 2ماه.اگه میشه چقدر هزینشه؟
ببخشید .این تاپیک آقا پیام کجاست؟تو بازی سنتره؟میشه لینکشو بدی چون من هر چی گشتم پیدا نکردم.
آره میشه تغییرش داد ولی الان pal فتو فراوون ریخته واسه چی میخوای یه خرج اضافه بکنی؟نقل قول:
اگه من گرفتم uc بود بعدا میشه اونو به j یا pal تغییر داد .یعد 2ماه.اگه میشه چقدر هزینشه؟
این لینک تاپیک پیام تو BC
کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=9516&page=74
اوکی!! الان دوزاریم افتاد!نقل قول:
ممنون .تا بستون شاید از پیام یکی خریدموفقط چرا پرمیوم از الایت گرونته؟
یه سواله دیگه:ما یه تلوزیون قدیمی دارم تقریبا" ماله 10 ساله پیش.ps2 رو با اون بازی میکنم میخام بدونم که 360 رو هم میشه با هاش بازی کرد.اسمش شهابه.
روي اون tv بازي كه ميتوني بكنينقل قول:
ولي انتظار نداشته باش بتوني جزييات و كيفيت و دقت به كار رفته توي بافتهاي بازي ها رو اونطوري كه هستن ببيني
اون tv حتي كيفيت بازي هاي PS2 رو هم اونجوري كه هستن نشون نميده چه برسه به xbox 360
اين مورد رو خودم بار ها تجربه كردم
نقل قول:
یه سواله دیگه:ما یه تلوزیون قدیمی دارم تقریبا" ماله 10 ساله پیش.ps2 رو با اون بازی میکنم میخام بدونم که 360 رو هم میشه با هاش بازی کرد.اسمش شهابه.
این ديگه واقعا عجيبه علتش رو بايد از پيام بپرسی.!
------------------------------------------------------
اگر به مانيتورت وصل کنی 100% کيفيت بهتری خواهی داشت.
منم الان قیمتاشو دیدم شاخ در آوردم. اینطوری تمام پریمیوم ها رو دستش میمونه کهنقل قول:
عجیبه.
پول گمرک دو برابر شده؟
الان پریمیوم دقیقا چنده؟ یعنی 40000 فقط برای گمرک روش کشیده شده؟
پریمیوم هاش خیلی گرونه ارزش نداره. آرکید هم که تمام کرده فقط میمونه الیت که میصرفه با این قیمت بخرید. تو دبی قیمتش 400 تومنه.نقل قول:
عجیبه.
پول گمرک دو برابر شده؟
الان پریمیوم دقیقا چنده؟ یعنی 40000 فقط برای گمرک روش کشیده شده؟
برين الايت بخرين تا مفته. فرصت رو از دست ندين. با این وضع مملکت معلوم نيست قيمت ها تا 2 ماه ديگه چجوری باشه.!
فروشنده ها بو ببرن که امتحانات تمام شده رو هر مدل حداقل 100 چوق اضاف میکنن!