با ایمیلم تماس بگیر من یه اشنا دارمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ایمیلم تماس بگیر من یه اشنا دارمنقل قول:
من یه اشنا دارم تو نظام با ایمیلم تماس بگیرید کمکتون میکنم
داداش دمت گرم ولي ايني كه گفتي تاريخ اعزام هست من كي بايد دفترچه بفرستم ؟نقل قول:
چون هنوز کارنامه نگرفتی شرایط رو کامل بررسی میکنم:
شما اگه خرداد ایشا... قبول شی 18 بهمن امسال اعزام خواهی شد!
ولی اگه شهریور قبول شی 18 اسفند امسال و اگه دی امسال قبول شی 18 مهر سال بعد اعزام میشی!
اسم سرهنگه زال نژادهنقل قول:
باایمیلم تماس بگیر یه راه حل برات دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اين معاف از رزم كه اين دوستمون گفته چيه ؟ به چه كسايي تعلق ميگيره:13:نقل قول:
در ضمن من بابام 10 ماه جبهه بوده و اگر كارت فعال بسيج هم داشته باشم چقدر از خدمتم كم ميشه ؟
با سلام
میخواستم بدونم روند اداری معافیت پزشکی چجوریه؟
ایا شورای پزشکی تو تهرانه یا شهرستانه فرد مشمول
تازگي از يكي شنيدم كه قصد دارند درجه هاي نظامي كه به تحصيل كرده ها در دوران سربازي ميدادند رو كم كنند آيا اين خبر صحت داره؟
معمولا کسانی که مشکلی از نظر پزشکی داشته باشند معاف از رزم میشوند...نقل قول:
مثلا شخصی باید وزن بالای 150 کیلو باشه تا معاف باشه ولی 140 کیلو هست خوب توی رنج خاصی معاف از رزم هست...
مدت منطقه هم 30 ماه باید باشه که اگه کمتر از این باشه محاسبه میشه...
سلام برای رفتن به خارج (جهت تحصیل و کار) دولت نمیذاره بری؟ (در صورت معاف بودن)
من شنیدم حتما باید متاهل باشی؟؟!! ها؟ میشه یکم دراینباره توضیح بدید؟
دقیق نمیدونم! ولی شما اگه هر موقع بفرستی معمولا 6 ماه بعد اعزام میشی و اگه زمان اعزامت بهمن باشه میتونی تا6 ماه قبل یعنی شهریور پست کنی! البته اگه نخوای دانشگاه قبول شی چون برای اون هم زمان در نظر میگیرن و میتونی بیشتر بمونی و سال بعد بری سربازی!نقل قول:
معاف از رزم زیاد پرونده قابل اتکایی برای سربازی نیست چون مثلا فرمانده گروهان ما به معاف از رزم ها میگفت بیل بزنن یا نظافت کنن و از این جور کارها! بالاخره یجوری ازشون کار میکشیدند و براشون خوش نمیگذشت!نقل قول:
برای کسر خدمت: به ازای هر ماه حضور در جبهه پدر پسرش 18 روز کسر خدمت میگیره! 10 ماه میشه 180 روز یا 6 ماه!!
اگه بسیج فعال باشی به ازای هر سال بسیج فعال 45 روز کسری میگیری!
100% حقیقت داره!نقل قول:
قراره به لیسانس استوار یکم بدن! که قبلا ستوان 2 میدادند !
او اينكه دستت واقعا درد نكنه از بابت كمكتنقل قول:
رای کسر خدمت: به ازای هر ماه حضور در جبهه پدر پسرش 18 روز کسر خدمت میگیره! 10 ماه میشه 180 روز یا 6 ماه!!
اگه بسیج فعال باشی به ازای هر سال بسیج فعال 45 روز کسری میگیری!
دوم اينكه اين 3 ماه آموزشي رو چجوري ميشه پيچوند ؟منظورم با همين سابقه جبهه و بسيج و از اين جور چيزا )
از کی اجرا میشه؟نقل قول:
حقیقت داره!
قراره به لیسانس استوار یکم بدن! که قبلا ستوان 2 میدادند !
به دیپلم و فوق دیپلم چی میدن؟
قربونت لطف ميكني منبع بذاري؟نقل قول:
دلم حري ريخت! دلمون به همين درجه خوش بود!
نقل قول:
صحت داره.. ولی از اُون ور حقوق کمی زیاد میشه..
آموزشی رو از طرق قانونی زیاد نمیشه پیچوند مگر اینکه پدر شما به اندازه کافی سابقه جبهه داشته باشه تا شما معاف شی! باید در آموزشی خودتتو بزنی به بیماری . همش فیلم بازی کنی تا یجوری بگذره! البته آموزشی دوره جالبیه و شانس هم خیلی تاثیر گذاره و ممکن جای خوبی بیفتی و اصلا حالیت نشه و بلعکس!نقل قول:
از اردیبشت امسال به سربازهای لیسانس بعد از پایان دوره آموزشی استواردوم یا یکم میدن!نقل قول:
به فوق دیپلم دقیقا نمیدونم ولی بطور کلی بهتون میگم این درجه ها برای وظیفه ها اصلا ارزش ندارند چه اون ستوانیکم و چه گروهبانسوم!
دوستم همین اسفند سرباز بود اونجا بهشون گفتن که به بچه های دوره بعد درجه های جدید رو میدیم!نقل قول:
قرار نیست برادر ... از پایه خدمتی های آبان 88 شروع شده و الان تکمیل شدهنقل قول:
از هر 100 نفر 20 نفر تاپ ستوان سوم و بقیه استوار یک و دو و گروهبان و سرباز میشن !
یکی دوران ما بود فوق لیسانس بود ولی پاش مشکل آورد بهش گفتن بیا تجدید دوره شو لج کرد گفت امتحانات و رژه رو نمیام .... اینقدر غیبت و ... خورد رفت ته لیست و شد نمره اش 40 ! و شد هم سرباز صفر !!! :27:
اتفاقا یکی دوران ما بور رباط پاش پاره شد ولی تجدید دورش نکردن و همونجوری ادامه داد و رژه و ... هم نیومد و آخرش هم مثل بقیه درجشو گرفت!نقل قول:
دوست من اسفند رفت و الان ستوان 2 با لیسانس!:5:
منظورت اینه که نمره اون امتحان سرکاری رو ملاک قرار میدن! نه بابا !:31:
اون یه نفر که ملاک نیست توی سربازی هرکی بخواد از این کارا بکنه نتیجشو میگیره !:27: اما اگه مثل آدم خدمتشو بکنه همه قبول میشن و به نمره کار ندارن و به همه بچه هایی که مدرک مشابهی دارن درجه یکسان میدن! یعنی اگه بخوان به لیسانسا استوار یکم بدن به همشون میدن!:46:
برگه سبز دوران تکمیلی رو با خودت میبری به حفا. اونجا تحویل میدی ، کارای اداری ات رو میکنی و پرونده رو بهت میدن و معرفی به یگان مربوطه ... کمتر از یک هفته اونجا نیستینقل قول:
اول اينكه دستت واقعا درد نكنه از بابت كمكت
دوم اينكه اين 3 ماه آموزشي رو چجوري ميشه پيچوند ؟منظورم با همين سابقه جبهه و بسيج و از اين جور چيزا )
البته فقط سپاه اینطوره ! بقیه نمیتونی برگ سبز ارائه بدی ! هه
برادر من ، این طرح رو ناجا پیاده کرده بود ... غیر ممکنه لیسانس توی ناجا از پایه خدمتی آبان 88 به بعد شده باشه ستوان دوم ... غیر ممکن چون قانونش این شده :8:نقل قول:
حالا دوست شما کدوم ارگان بوده؟
ارتش نیروی زمینی تهراننقل قول:
100% بشما میگم شده و اگه بخوای اسم طرف و فرمانده گرهان و هنگ و .... رو هم برات بنویسم! البته با کمی تاخیر!
سلام
يه سوال داشتم وقتي دفترچه رو پست كنم چند وقت بعدش نامه اعزام مياد ؟
و از همه مهم تر اينكه تاريخ اعزام كه تو اوون نامه زده ، چند وقت بعدش ميشه ؟؟
حقوق بخوره تو سر ... من! براي من مهم درجه بود.نقل قول:
مي شه دليلتون رو شفاف توضيح بديد؟ چون براي من خيلي مهمه.نقل قول:
چون اونجا یک سری افراد کادری هستند که کارمند نظام اند و تا حدودی بیفرهنگ و ادب هستند، البته نه همشون ، آدم خوب همه جا پیدا میشه! و اونها شما رو قبول ندارن و میخوان یجوری حال شما رو بگیرن ، منظورم اینه که چون برای ارتقا درجه یک ستوان3 به ستوان 2 چهار سال زمان لازمه و بعضی از اونا حصودیشون میشه که یه لیسانس از راه نرسیده درجه برابر یا بیشتر از اونا میگیره!نقل قول:
این یکی از اون دلایلی که دارن درجه ها رو کاهش میدن!
حرفاتون رو قبول دارم ولي شما تو چند پست قبل گفتي اختلاف درجات براي سرباز ها تفاوتي نداره:نقل قول:
بطور کلی بهتون میگم این درجه ها برای وظیفه ها اصلا ارزش ندارند چه اون ستوانیکم و چه گروهبانسوم!
دليل اين حرفت رو مي خواهم ممنون.
نه منظورم این نبود :31:چون درجات بین وظیفه ها ارزش داره یعنی یه استوار یکم به هر درجه پایین تر از خودش ارشده! و اگه بخواد میتونه بهش امر و نهی کنه!:27:نقل قول:
نقل قول:
خو همون حرف من شد ... دوست شما ارتش بوده ... بله ارتش و سپاه سر جاش باقی هست
من گفتم ناجا : نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران !
البته اگه دوره کد هم بخوری ممکنه ستوان دوم بشی
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
نه داداش از این خبرا نیست ...نقل قول:
من خودم راهنمایی و رانندگی بودم و گواهینامه داشتم ... وقتی استواریک شدم قدر این درجه پایین تر رو فهمیدم :27:
من زیر کولر بودم و وقت اداری تایپ می کردم ، ستواندم صبح تا شب توی شهر در حال برگ اخطاریه نوشتن و جر و بحث با ملت :21:
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
نقل قول:
1- بعد از پشت بهت میگن 10 روز تا 14 روز بعد بیا برای استعلامش و اگر همه چیز اوکی بود و جواب و پرینت ثبت اش اومده بود ، حدود 30 روز قبل از تاریخ اعزامت نامه ات میاد درب منزل
خوب همه قرار نیست که برن نیروی انتظامی!!!نقل قول:
حداکثر 30% اونجا میرن و بقیه....!
آهان این دیگه ازون چیزهایی که تو ایران زیاد اتفاق میفته! آره ما هم داشتیم : سرباز صفر رو میکردن راننده و اون حال میکرد وما رو میبردن وسط بیابون .....! بعد میگفتن شما ستوان2 یی شما نباید کارهای بیموردی مثل رانندگی بکنی!
آره داداش ولی این دلیل نمیشه چون شما با درجه پایینتر زیر کولر نشستی و اون بدبخت رفت تو خیابون دهنش سرویس شد ارزش درجه شما از اون بالاتر باشه! بلکه بدلیل ضعف در مدیریت و تا حدودی پارتی بازی از این مسائل بوجود میاد! و همه ستواندوم ها رو نمیفرستن تو خیابون و همچنین همه استوار یکم ها رو نمیزارن بشینن زیر کولر!
شما الان برو تو خیابون ببینین اونایی که سر چهاراها هستن چه درجه ای دارن 100% انواع درجات رو خواهی دید و روند ثابتی نداره!
توی خیابون ایستادن مساله نیست ... همه برن اونجا مشکلی نیست !
مسئله سر برگ اخطاریه نوشتنه ... درجه بالاتر = مسئولیت بیشتر !
اصلا موضوع بحث ما این نبود که کی مسولیتش بیشتره یا کمتره! بلکه من گفته بودم کلا قراره به نسبتی خاص درجه ها رو کاهش بدن ! حالا اگه قبلا شما میشدی ستواندوم و الا ن استوار یکم مطمئنا وظایف شما که کمتر نمیشه! چون بالاخره یه عده سرباز باید این کارها رو انجام بدن با هر درجه ای!نقل قول:
بنظر من برای سربازهای جدید شاید بدتر هم بشه چون اونجا به درجه های بالا توهین نمیکردن ولی اگه درجه ها پایین بیاد احتمال اینجور مسائل هم هست!
دوستان سوالم شاید یکم تکراری باشه...
اگه یه نفر که دو تا برادر بزرگتر داره و اونا سربازی رفتن و ازدواج کردن و پدر طرف 60 سالش باشه از سربازی معافه؟
اگه اون دو تا داداش یکیشون معاف شده باشه چطور؟
من متولد 1370/9/23 هستم
امسال هم پیش دانشگاهی رو امتحان دادم همه درسام رو قبول و فارغ التحصیل شدم:11:
خب من الان دیگه ازاد هستم 20 روز دیگه هم کنکور دولتی و ازاد دارم
میخواستم بدونم اگر من امسال در نیومدم دانشگاه دولتی میتونم برای کنکور سال بعد امتحان بدم یا باید برم سربازی ؟؟؟؟
من باید چی کار کنم اگر نخوام یه سال برم سربازی؟؟
دوباره میگم من متولد 1370/9/23 هستم
من چند بار این سوالا رو پرسیده بودم ولی اون موقع هنوز نمیدونستم که پیش دانشگاهیم رو قبولم یا نه .......حالا که میدونم قبول شدم
پس خواهش میکنم به من یه جواب دقیق بدین :42::42::42::42:
با قانون كنوني بله شما ميتوني سال بعد هم كنكور بدي البته براي محكم كاري راه هاي ديگه اي هم هست ولي فعلاً به اين چيزا فكر نكن انشا... كه همين امسال قبول ميشي:46:نقل قول:
[HTML]البته براي محكم كاري راه هاي ديگه اي هم هست[/HTML]
اگه بتونید در این مورد به من توضیح بدید ممنون میشم:11:
نقل قول:
اگه دوتا برادر خارج از کشور باشن میشه . در غیر این صورت خیر
بابا من میخوام با خیال راحت به زندگیم برسم و به اون یه نظمی بدم پس باید تکلیفم کاملا روشن باشه
قربون دستت نكنه فكر ميكني من دانشمندم :18:نقل قول:
رگه سبز دوران تکمیلی رو با خودت میبری به حفا. اونجا تحویل میدی ، کارای اداری ات رو میکنی و پرونده رو بهت میدن و معرفی به یگان مربوطه ... کمتر از یک هفته اونجا نیستی
البته فقط سپاه اینطوره ! بقیه نمیتونی برگ سبز ارائه بدی ! هه
يكم توضيح بده براي يه زير ديپلم اين برگ سبز رو به كيا ميدن چجوري بايد بگيريم و ....
اگه فقط واسه سپاه هم باشه كه چه بهتر اخه ميرم سپاه واسه خدمت
مي توني براي انتخاب رشته بعد از انتخاب رشته هايي كه تمايل داري توشون تحصيل كني چند تا رشته از دانشگاه هايي مانند پيام نور و غير انتفاعي رو هم انتخاب كني هر چي سطحشون بدتر و پايين تر بهتر! كه مطمئن باشي قبول ميشي.بعد در اون رشته(مثلاً اقتصاد پيام نور گيلان) ثبت نام كني و دو ترم رو مرخصي بگيري. و شروع كني به كنكور خوندن. بعد اگه سال بعد قبول شي كه از پيام نور انصراف ميدي و ميري تو دانشگاه جديد ثبت نام ميكني. اگرم زبونم لال بازم قبول نشي خوب همين دانشگاه كه هست! به نظرم اين كار بهترينه و تضمين شدست.نقل قول:
سلام دوستان
من پست اول خوندم ولی به نظرم قانون چاقی ولاغری رو ورداشتن
و اینکه من دانشجوی پیام نورم برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی مشگن مهافیت تحصیلی داری نمیشه