اتفاقا با killer خیلی راخت میشه ترتیبشونو داد. فقط باید یه کم سرعت عمل داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
اتفاقا با killer خیلی راخت میشه ترتیبشونو داد. فقط باید یه کم سرعت عمل داشته باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه ، فکر نکنم اونجا باشه. دو تا از این غول گنده هان. همون جایی که زیرش ماده ی مذابه. یه دستگاه هم داره که یه دریچه رو باز میکنه تا اینا بیفتن توش. ولی هر کاری کردم باهم روی دریچه نمی ایستن، حتی اگر وایستن و دریچه رو باز کنی فقط یکیشون میفته. بعدشم دریچه قفل میشه. اون یکیم که بخوای بکشی باید تمام اسلحه ها رو به خاطرش حروم کنی. چیکار کنم؟ باید دوتایی باهم بیفتن یا یکی که افتاد اون یکی رو خودم بکشم؟
سلام يه آرپي جي حرومشون كننقل قول:
سلام یه چندتا خبر تقریبا خوب دارم :
طبقه اعلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی ایول 4 رو خود شرکت CapCom پورت کرده در ضمن تاریخ عرضه اون رو هم تو فرانسه 8 مارچ و تو انگلیس 1 مارچ و تو ایالات متحده 1 آپریل اعلام کرده
اما یه کوچولو هم تذکر داده که (* Release Dates are subject to change)
یعنی این یوبی کل دنیا رو سر تاریخ پخش به شک انداخته :puke:
بله دوست عزیز یکیشون رو همونجوری باید کشت یعنی با باز کردن دریچه . اون یکی هم باید بش تیر بزنی وقتی "زانو زد" بری رو کولش و تند تند کلید رو بزنی یا اینکه پولها تو پس انداز کنی و یک آر پی جی خوش دست بخریدی و با یک تیر خلاص .نقل قول:
نه ، فکر نکنم اونجا باشه. دو تا از این غول گنده هان. همون جایی که زیرش ماده ی مذابه. یه دستگاه هم داره که یه دریچه رو باز میکنه تا اینا بیفتن توش. ولی هر کاری کردم باهم روی دریچه نمی ایستن، حتی اگر وایستن و دریچه رو باز کنی فقط یکیشون میفته. بعدشم دریچه قفل میشه. اون یکیم که بخوای بکشی باید تمام اسلحه ها رو به خاطرش حروم کنی. چیکار کنم؟ باید دوتایی باهم بیفتن یا یکی که افتاد اون یکی رو خودم بکشم؟
یا علی.
اونجا باید از یک نرده بون بالا بری و تیر بزنی تو کلشوننقل قول:
تو مرحله 2-4 یه جایی هست که دوتا غول باهم میان، اونجایی که زیرش ماده مذابه. هر کاری میکنم باهم نمیفتن پایین.یکیشون میفته اون یکی میمونه باوجود اینه هردوشون رو دریچه هستن. چی کار کنم؟ راهی هست که جفتشون بیفتن یا اینکه تک تک بکشمشون؟ راه دیگه ایم هست؟
آره Killer و Butterfly Killer خیلی قوی هستند. در حالت Pro اون Krauser رو میتونی با Killer به راحتی بکشی . البته بگم که بدون اون هم غیر ممکنه !نقل قول:
اتفاقا با killer خیلی راخت میشه ترتیبشونو داد. فقط باید یه کم سرعت عمل داشته باشی
خوب قبل از اینکه بری اونجا یدونه آر پی جی بگیر . بعد که اولی افتاد توی مواد مذاب با آر پی جی اون یکی رو بزن . فقط مواظب باش به قول خودمون فرت نکنی !نقل قول:
از لطف همگی ممنون!
آقا من 1 بار این بازیو تو حالت معمولی تمام کردم حالا که میخوام حالت Pro این بازیو تموم کنم متاسفانه بازی پاک شده و باید از اول نصب کنم !
کسی میتونه Save بازی رو در حالتی که Normal تموم کرده واسم بزاره ؟
مرسی
سلام عزیزان
من تو قسمتی هست که آدمای مومیایی (شایدم مومیایی نباشه یه چیز شبیه اونا) هستش سردخونه داره بعدش باید با کارت در هارو باز کنی اشلی رو نجات بدی من اونجام می خوام ببینم چقدر دیگه مونده خسته شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم شما چجوری یه بازی رو چند بار انجام میدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]