بین cowon و sony موندم؟
Printable View
بین cowon و sony موندم؟
مختصر و مفید پرسیدی. مختصر و مفید هم جواب میدم:نقل قول:
سونی اصلا قابل مقایسه با کووان نیست.
منم مخثصر و مفید میگم
کاوون واقعا عالیه
اگه طراحی و شیکی واسه ات مهمه و پول مساله ای نیست : سونی ... اگه کیفیت صدا واسه ات خیلی مهمه : cowon ... بستگی به این داره که نیازها و علایق ات چی هستن ...نقل قول:
حالا دوستان سعی کردن "مختصر و مفید " جواب بدن ، ولی مثلا تجربه شخصی من نشون داده که دختر خانم ها متمایل به سونی هستن ، یا مثلا آرشیو بازها متمایل به آیپاد ... بنابراین این سوالِِ مختصر و مفید ، یه جواب قطعی مختصر و مفید نداره ...
برو سراغ اونی که جدیدتره و صفحه نمایش بزرگتری داره .. در این مورد ، فکر می کنم Zeni باشهنقل قول:
والا معمولا اینطوری که پلیرهایی که lyrics ساپورت می کنن ، همراهشون یه نرم افزاری دارن که باید متن ترانه توشون کپی بشه و موقع اتصال درون دستگاه ریخته بشه ...نقل قول:
شک دارم راه دیگه ای داشته باشه ... فولدری به اسم lyrics یا چیزی شبیه این نداری ؟ ... تگ آهنگ ها رو چک کن ببین اگه چیزی توش بریزی نشون میده (تگ = از آهنگ properties بگیری و برو به زبونه ای که مشخصات آهنگ توشه)
کیفیت صدا واسم خیلی مهمه؟نقل قول:
خوب حالا بین مدلهای کوون کدومشون بهتره؟
البته تو بیشتره سایتها از D2 و I7 تعریف کرده بودن
می خواستم بدونم نظر دوستان چیه؟
فقط کیفیت صدا واسم مهمه و همینطور کار کردن راحت با دکمه هاش؟
اگه براتون دیدن کلیپ مهمه و میخواید که هر از گاهی یه موزیک ویدئویی یا کلیپی نگاه کنید +D2 بهتره راستی دیگه D2 تولید نمیشه بخاطر همین گفتم +D2نقل قول:
ولی اگه این مورد برات مهم نیست I7 بهتره چون قیمت پایین تری رو داره
سلام
یه mp3 Player تا سقف 80 تومن چی پیشنهاد میکنین؟؟
میخوام داری قابلیت ضبط صدا هم باشه..
مدل u3 از سامسونگ ...(و یه مدل جدیدتر از همین خانواده به نام u5 که به نظر میاد تو همین حدود قیمت باشه ولی نمی دونم ایران گیر میاد یا نه)نقل قول:
کارای سانسا (فقط یه جا دیدمشون : مغازه کنار پاساژ ایران) ... کیفیت بسیار مناسبی دارن ..
کارای creative ... راحت تر گیر میان ، تنوع مدل بیشتری دارن .. مثل zen stone plus
در نظر بگیر که با توجه به محدویت بودجه شما ، نباید از این محصولات انتظار معجزه داشته باشی ؛ اما همگی کیفیت در حد خوب و قابل قبول ارائه میدن ..