خز خودتی . ( شوخی )نقل قول:
ولی من این کارو کردم . با توجه به عکسایی که تو نت بود . لینکشو پیدا کردم برات میزارم .
Printable View
خز خودتی . ( شوخی )نقل قول:
ولی من این کارو کردم . با توجه به عکسایی که تو نت بود . لینکشو پیدا کردم برات میزارم .
بابا به خدا دیگه داییم ندیدمنقل قول:
ولی 1 دونه گزاشتم
چه کاری کردی؟نقل قول:
خز خودتی سونی اریکسون (شوخی:5:
:10: :10: n90را با w810 مقایسه کردم دیدم n90 کجا w810 کجا N90 خیلی واقعی عکس میگیره
خلاصه کنم خداییش من فقط دوربین و صدای مکالمه برام اهمیت داره دوربین N90 حرف نداره قیمت اومد 360 ولی دوباره رفته بالا شده 430 خیلی رفت بالا دوربین کارل زیس که مخصوص دوربین دیجیتال هست رو با موبایل مقایشه میکنید من خودم n90 ندارم ولی نمونه عکسهاشو دیدم خیلی عالی و زنده میگیره میدونید چیه هر کی گوشی داره از گوشی خودش طرفداری میکنه فکر میکنن این جوری قیمت گوشیشون میره بالا
اونهایی هم که اطلاعات و یا نمونه عکسهای گوشی های دیگه رو ندیدن میان از بزرگی و نداشتن ویبره N90 حرف میزنن بیکار زیاد داریم
:40: :10:
بابا n90 که دیگه صحبتش نیست .... خاک بر سر دختری که که با n90 کشته بشه.....
سلام
من خودم K610i دارم
دوربینش تعریفی نداره
ولی قاعدتا گوشی که دوربین کارل زایس داشته باشه حتما کارش درسته مثل N90 N91
بعدش هم W810i خوبه ;)
این دوستمون کلملا درست میگه ان 90 واقعی عکس میگیرهنقل قول:
این مهمه
من تا وقتی که چند تا عکس با کیفیت n90 نبینم چیزی نمیگم لنز کارل زایس که دلیل نمیشهنقل قول:
میخای چند مدل دوربین دیجیتال بهت معرفی کنم که کارل زایس نباشه ولی نسبت به اونایی که کارل زایس
دارن خیلی بهتر و با کیفیت تر بگیره ؟
ولی در کل دو تا دوربین بهترین هستن حالا به نظر شما n90 کمی بهتر به نظر من w810
منطق میگه باید دو تا از با کیفیت ترین عکسایی که دوتاشون گرفتن رو با هم مقایسه کرد
یا در شرایط مساوی مقایسه کرد (که فعلا امکان پذیر نیست)
شما که مقایسه کردید دلیلی دارید ؟ عکساش رو دارید ؟ چرا با n90 که مقایسه کردید چند تا عکس نمیذاریدنقل قول:
actors این عکس رو هم دیده بودی گلایی که من میذاشتم کجا این کجا از رنگ آبیش هم معلومه طبیعی عکس
گرفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]