سلام
نقشه كامل ايران را كسي داره...؟!
مرسي
Printable View
سلام
نقشه كامل ايران را كسي داره...؟!
مرسي
سلام
با اجازه دوستان از اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نقشه ایران را دانلود کن و به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو و بقیه نقشه ها را دانلود کن
بای
آقا ببخسيد كه سوال بي جايي ميكنم
ولي خواهشا اين يكي خوب جواب بده
با موبايل چطوري ميشه به انترنت وصل شد
لطف كنيد كامل پاسخ دهيد
ممنون
خوب اولش بايد بري به يك دفتر خدمات مشتركين همراه سيستم data رو براي خط موبايلت فعال كني .......كه آبونمانش 10 هزار تومانه .......يعني هر دوره كه قبضت مياد 10 هزار تومان بايد هزينهش بدي چه ازش استفاده كني و چه نكني.......نقل قول:
نوشته شده توسط علی رضا مجیدی
بقيشم به تنظيمات گوشيت مربوط ميشه كه زياد مشكلم نيست ........من يه دوره فعال كردم ديدم ارزششو نداره قطعش كردم .........چون تو ساري خوب جواب نميداد................حالا تو شهر شما رو نميدونم ......ولي در كل تو ايران ميگن كيفيتش خوب نيست ...................
مي خواستم بدونم برنامه اي براي گوشي هاي نوكيا وجود داره كه فايل هاي gif رو بتونم به صورت screen saver بذارم و متحرك باشه
سلام . .نقل قول:
نوشته شده توسط casper66m
دوست گرامي . . در مورد برنامه اي كه شما ميخواي نميدونم . .
اما به تاپيك زير برو . .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دو تا تم متحرك براي گوشي هاي سري 60 گذاشتم . . تا چند روزه ديگه ، 2 تا ديگه هم ميزارم . .
موفق باشي . . :)
سلام ........
اگر ممكنه يك سري از برنامه هاي 6270 را بگذاريد......
smart call manager كرك يا سريال نامبر رو مي خوام كمك كنين ممنون ميشم ،،
سلام. من p2k toolsرو پيدا نكردم . ممنون ميشم يه جوري به من برسونيد. احتياج فوري.
اقا من موبايل نوكيا 6680 دارم مي خواهم فارسي بنويسم ايا برنامه اي نيست كه فقط يك گزينه ديگر را به ستينگ رايتينگش اضافه كنه به نام فارسي