اینترنت من که از دیشب قطع شد و سیگنال اومد روی ۱.۵
از صبحم انگار دی ان اس هاشون مشکل داره و خیلی از سایتا بدون قندشکن باز نمیشن.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
اینترنت من که از دیشب قطع شد و سیگنال اومد روی ۱.۵
از صبحم انگار دی ان اس هاشون مشکل داره و خیلی از سایتا بدون قندشکن باز نمیشن.
برا من مشكلي نداره احتمالا. مشكل از انتن دهيتونه جابه جاش كنيد كجا ميشينيد؟نقل قول:
دزاشیبنقل قول:
عجيبه اونجا تحت. پرششه من يه كوچه بيرون منطقه پوشش ميشينم بالاي كاشانك ولي كواليتيم هميشه رو 18-20 هستنقل قول:
برعکسمن تو نقشه تو ول موششم ولی سیگنالم روی ۱۰ تا ۱۳ هستنقل قول:
فک کنم سیستمشون قاطی کرده:
1. دیشب مشکل دی ان اس و باز نشدن سایتا
2. باز هم قطع شدن موقع طوفان مثل وایمکس
امروزم یه چیز عجیب دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت قطع شده بود دیدم به شبکه ایرانسل(توی عکس بالا هست) وصل شده، بعد ریبوتش و یکی دو بار سوییچ کردن بین مبین نت و ایرانسل بالاخره درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my E6833 using Tapatalk
دوستان پینگ این چه جوری هست ؟ میشه لطف کنید از 8.8.8.8 و login.p1.worldoftanks.eu و login.p2.worldoftanks.eu یک زحمت بکشید پینگ بذارید ؟
بعدم این 4 مگ تا 40 مگ یعنی حداقل 4 مگ تضمین شده و 40 مگ حداکثر هست دیگه ؟ شب ها که به قول خودشون رایگان هست ححمش هم سرعت میاد پایین ؟ میشه بگم رایگان نداشته باشه که سرعتم ثابت بمونه؟
از ۸.۸.۸.۸ میانگین ۱۰۴نقل قول:
سرور اول میانگین ۱۰۰
سرور دوم میانگین ۱۱۱
شما تهران هستید دیگه ؟ بعد پستم رو ادیت کردم در مورد بقیه هم لطف میکنید راهنمایی کنید؟نقل قول:
بله تهران هستم. سرعت من معمولا روی ۲۵ هست و گاهی تا ۳۰ هم میره. شبا سرعت میاد روی ۴ مگابیت یعنیبا سرعت ۵۱۲ کیلوبایت دانلود میده. فکر نمیکنم قبول کنن رایگان نباشه و سرعت هم پایین نیاد توی پنل که همچین چیزی ندارن اگر داشتن منم متقاضی بودم ولی ازونجایی که احتمالا شبا پهنای باند کم میارن این کارو نمیکنن.نقل قول: