تی وی شما چه مدلی هست عزیز؟نقل قول:
Printable View
تی وی شما چه مدلی هست عزیز؟نقل قول:
عجب سوالی کردین شما دوست عزیز :)
تلویزیون من 58uf830t هست.یک تلویزیون بی حاشیه و بقول معروف چراغ خاموش!!.البته هنوز فرصت نشده بطور جدی ازش استفاده کنم ولی نتیجه ی ماهها تحقیقم هست. داستان تولید این ست هم بسیار جالب و یکم پیچیدست.این تلویزیون از معدود ست های ال جی با پنل va هست که حتی تولیدکننده اون هم نیست..اگر اطلاعات تکمیلی بخواین در خدمتتون قرار میدم
سلام دوستان وقتی تلویزیون رو روشن می کنم یه لحظه تا میاد بالا روی حالت رنگ مشکی کم رنگ یک سوم صفحه سمت چپ هاله سفید داره.مواقع دیگه هم رو همین رنگ اینجوره و شب در تاریکی خیلی بیشتر نمایان هست.تقریبا میشه گفت همون نشت نوره ؟مدل 55uh850vدر واقع فقط رو همین مشکی کم رنگ این طوره مثل یکی از دوستان که عکس گذاشته بود و یه گوشه اون هاله داشت اما این یک سوم اینجوره.راه حلی داره؟بیشتر وقتایی که تعویض کانل هست یا صفحه بدون تصویر هست اینجوره
دوستان مشکل تلویزیون من رو میدونید (کلا به فنا رفته)تو پستهای قبل هست. حالا تلویزیون رو که به اینترنت وصل میکنم و روشن میکنم گزینه آپدیت میاد رو صفحه اما هر کاری میکنم گزینه اینستال رو فعال کنم نمیشه حالا اساتید تعمییر کار اگه آپدیت بشه تلویزیون درست میشه؟؟؟؟ و آیا راهی هست که بشه گزینه رو فعال کرد مثلا با کنترل سرویس یا هر روش دیگه .ممنون میشم راهنماییم کنید.
آقا شهرام چون مشکل tv شما به احتمال 99% نرم افزاری هست میتونید هر تستی و انجام بدید.اگر میشه آپدیت بشه بنظرم انجامش بده شاید بعد از نصب،فایل سیستم ریکاوری شد و تلویزیونتون بالا اومد.
با تنظیمات لوکال دیمینگ احتمال کمتر شدن این مساله هست.اگه با سطح متوسط لوکال دیمینگ حل شد پیشنهاد میشه روی حالت ماکزیمم نگذارید.نتیجه و اعلام بفرماییدنقل قول:
8500d سه بعدی نداره
به به مبارکه ، لطفا یه اطلاعات ازش بده ببینیم تصویرش چطوره .نقل قول:
آقای شهرام
شما یک " ماوس " رو به یکی از " usb " های تلویزیونت وصل کن و بعد گزینه اینستال رو فعال کن
20 خط تایپ کردم فایرفاکس هنگ کرد!!
عرض کنم به حضورتون بخاطر ips بودن این پنل (uh850(و علاقه ی شدید من به دیدن فیلم در تاریکی دنبال یه تلویزیون با پنل va بودم.اندازه ی مورد نظرمم 50 بود.در طول تحقیقاتم متوجه شدم که سامسونگ بدلیل تیراژ بسیار بالا همیشه از پنلهای خودش استفاده نمیکنه و این قضیه مخصوصا در خاورمیانه و آسیا مشهوده و شما فرضا یه تلویزیون سامسونگ میخرین اما پنلش برای یه شرکت چینیه!.
سونی هم تلویزیون های قابل ستایشی میزنه ولی خوب یکم گرونتر از بقیه ی برند ها هست.کلا 2016 باب شده که پاناسونیک سونی و فیلیپس در رده های متوسط از پنل ips استفاده میکنند(البته نه صرفا).ال جی هم که اعتقاد چندانی به va نداره.
ال جی در سال 2015 این مدلو با پلتفرم سری 8 خودش تولید کرد اما چون تولید کننده پنل va نیست سیستم توسعه رنگ و رفرش ریت مخصوص همین سری و تولید کرد.uf830 در دو سایز 50 و 58 موجود هست که در ایران مدل 58 موجوده. شرکت تولید کننده پنل هم اینولوکس تایوان هست که یکی از بزرگترین تولیدکننده های پنل برای شرکتهای سونی و پاناسونیکه و بطور حرفه ای پنل تولید میکنه.از اونجایی که ال جی مین بردهای خیلی خوبی میزنه و مجیک کنترل و سیستم عامل نرم و خوبی هم داره من اصرار بر خرید ال جی داشتم.سامسونگ در لول های بالاتر کاملا برتری داره (البته نه oled( . پنل این تلویزیون ذاتا 60هرتز هست اما با تجهیزات سری 8 ال جی زیاد این قضیه محسوس نیست.رفرش ریت این محصول حدودا 100 هرتز عنوان شده و مشخصه حتی با استفاده از ویژگی های سری 8 ال جی نتونسته رفرش ریتو به 120 هرتز واقعی برسونه. برای همین در سال 2016 این پنل با 2 پله سقوط با نام 58uh635 و در قالب سری 6 به بازار عرضه شده و رسما در مشخصات اون 60 هرتز بودن پنل قید شده.تمام نوشته های من نتیجه ی مکاتبه با ال جی و اینولوکس تایوان هست!.روشنایی هم حدودا 350 هست. 3d نداره و hdr هم ساپورت نمیکنه.البته در یک سایت روسی بیان شده با آپدیت قابلیت hdr اضافه میشه(روس ها الکترونیک قوی دارن ازشون غافل نشین).لوکال دیمینگ و بقیه ی تنظیمات سری 8 موجود هست.تقریبا همون چیزی بود که من میخواستم 3d و hdr دوست نداشتم اما چون گوشی z5 دارم 4k بودنو دوست داشتم و چون برخلاف میلم سایز بزرگی داشت 4k بودن در آینده بدردم میخوره.هنوز رسما ازش استفاده نکردم اما با تست هایی که انجام دادم و لوکال دیمینگ متوسط تقریبا هیچ نوری در تاریکی دیده نمیشه وکنتراست حدود 4000 تا 5000 تخمین زده میشه.رنگ ها خیلی خیلی زیبا و طبیعی هستند.2.5g رم داره و cpu arm cortex a12 با 4 هسته داره گرافیکش هم mali t760 هست.این کانفیگ خیلی روان و خوب به حساب میاد(دقیقا کانفیگ uf850 هست).نکته ی جالب صدا و تصویر خیلی خوب این تلویزیون هست.از لحاظ پورت های ورودی و خروجی هم فرقی با uh850 نداره.بازم سوالی بود در خدمتم