تلاش براي سفر ميثاقيان به تهران
روزهايي که پيکان يک قدم تا سقوط به دسته اول فاصله داشت و مسوولان ايران خودرو به طور تلويحي اعلام کردند در ليگ برتر فصل بعد حضور خواهند داشت ، خيلي ها متوجه نشدند که منظور مسوولان اين باشگاه تيمي غير از پيکان است.
آنها از همان روزها و شايد هم چند ماه پيشتر وقتي پيکان را در خطر سقوط به دسته پايين تر ديدند ، به فکر خريد امتياز يک تيم ليگ برتري بودند که سرانجام ديروز با پرداخت 3 ميليارد تومان (که البته اين رقم مورد تاييد نيست) به خواسته شان رسيدند و امتياز ابومسلم را از نيروي انتظامي خريدند. اما آيا باشگاه ابومسلم که حالا به ابومسلم ايران خودرو تغيير نام داده ، پس از واگذاري امتيازش تغييرات بنيادي خواهد داشت؟ مجتبي علوي ، سخنگوي باشگاه ابومسلم چنين نظري ندارد: «هيچ چيز در اين باشگاه عوض نخواهد شد و تمامي املاک و دارايي هاي باشگاه که در زمان حضور در زير چتر نيروي انتظامي به دست آمده ، تحويل ايران خودرو خواهد شد و سردار ملاحي هم به مدت 2 سال از نيروي انتظامي به ايران خودرو مامور شده و همچنان مدير عامل باشگاه باقي خواهد ماند.» با وجود اين علوي احتمال تغيير در کادر فني را زياد مي داند. اين روزها همه از حضور فرهاد کاظمي در ابومسلم صحبت مي کنند اما ملاحي اين شايعه را تکذيب مي کند: اگر من مديرعامل باشم ، اجازه نخواهم داد تا کاظمي به مشهد بيايد. واکنش اکبر ميثاقيان هم در مواجهه با اين شايعه جالب است.
او مي گويد: به هيچ وجه حاضر نيستم جايم را با فرهاد کاظمي عوض کنم و به پيکان بروم. من با تيمسار ملاحي قرارداد دارم و سرمربي ابومسلم خواهم بود. ميثاقيان در حالي اين حرفها را مي زند که به گفته مطبوعات محلي استان خراسان ، از سوي سردار محمد ايازي ، از اعضاي هيات مديره باشگاه ابومسلم مجاب شده که مربيگري پيکان را قبول کند. او که به خاطر مردم مشهد قيد حضور در کرمان و قرارداد 150 ميليوني را زده ، آيا اين پيشنهاد را مي پذيرد؟ با وجود اين فرهاد کاظمي کاملا سياستمدارانه درباره انتقالش به مشهد حرف مي زند: بدون توجه به اظهارات ملاحي مي گويم که به مشهد نخواهم رفت چراکه استخاره ام براي حضور در باشگاه ابومسلم بد آمده است.
زمان زيادي تا شروع ليگ برتر نمانده و مطمئنا هر تغييري که قرار باشد در کادر فني ابومسلم بيفتد ، ظرف 48 ساعت آينده خواهد افتاد. پس صبر مي کنيم.