کسی نظری نداره؟نقل قول:
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
Printable View
کسی نظری نداره؟نقل قول:
:V30: درسته این مدلنقل قول:triluminos نداره
شاید مدل جدیدی آوردن و میخوان به اصطلاح انبار تکانی انجام بدن بنابرایننقل قول:
با قیمت نزدیک به قیمت خرید به فروش میگذارن.
شاید اینها مرجوعی باشن و بعد از تعمیر میخوان به خلق خدا قالب کنن که
خب ممکنه تا اتمام گارانتی کار بده و بعد بیوفته به روغن سوزی
خدا کنه این کاهش قیمت باعث کاهش قیمت مدل های بدون گارانتی هم بشه... البته همین الانشم بدون گارانتی یک میلیون تومن ارزون تره...نقل قول:
به نظر میاد مدلهای بدون گارانتی با سود اندکی به فروش میرسهنقل قول:
و نمیشه انتظار کاهش قیمت زیادی داشت.
با سلام ایا این تلویزون با یک سینمای خانگی سامسونگ که از قبل دارم کار می کنه یعنی منظورم اینه که ست میشن ؟
سلام دوستان
من می خوام تلویزیون سونی بخرم. به نظرتون بین x850d و w800c باکدام انتخاب بهتری هست.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید:n12:
دوستان من مدل 43w800c رو تهیه کردمو به آخرین نسخه v3.473 که مربوط 2016.7.19 میباشد آپدیت کردمدو مشکل با باهاش دارم خواستم راهنمایی بگیرم.
1-موقعی که از برنامه های نصب شده اندروید خارج میشویم مثل اندروید دکمه مربع سمت راست نداره که با نگه داشتن او تو چند ثانیه برنامه های که در پس زمینه در حال اجرا هستند رو ازش خارج شد و رمو و سی پی یو رو اشغال نکنه
2-وقتی تلوزیون رو روشن میکنم صدا چند ثانیه دیر تر از تصویر پخش میشه و هنگامی که خاموش میکنم چند ثانیه دیر تر قطع میشه
دوستان یه سوال داشتم من سایز 50 w800c گرفتم برنامه ها شبکه دیجیتال چینش کردم شبکه های داخلی بعد میخوام برگزیده ها پخش شه نمی تونم باید چیکار کنم؟
سلام
خب دوستان مدل Sony 50w808C هم اومد بروز ترین و بهترین مدل این تلویزیون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختلاف قیمت کمی با نخسه معمولی دارد
و برتری این مدل داشتن هم ر.سیور HD هست و گیرنده دیجیتال نسل جدید ----T2/T1 داخلی است .