ls 1950 s ال جی
285 تومن
Printable View
ls 1950 s ال جی
285 تومن
مشخصاتش چیه ؟
ببخشید دوتا پست شد
نقل قول:به دو تاتون 940BW رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میتونید بیشتر خرج کنید 205bw بگیرید
اگرم میتونید بیشتر خرج کنید 206bw بگیرید:31:
دوستان عزیز می خواهم تجربه تلخ خودم را با شما در میان بگذارم تا شما به مشکل من دچار نشوید. برای خلاصه شدن مطلب فقط می گویم که من دو ماه پیش یک مانیتور SAMSUNG 215tw به مبلغ 619000 تومان (تعجب نکنید) از یکی از نمایندگان فروش سامسونگ خریدم در اولین باری که آن را روشن کردم بلافاصله متوجه کیفیت بد و اشکال در نمایش رنگ های آن شدم . در کمتر از یک ساعت از زمان خرید آن را به فروشنده برگرداندم و از آن زمان تا کنون از یک مانیتور 15 اینچی LG 57i (دوستان قدیمی این مانیتور رو میشناسن) که آن هم قرضی هست استفاده می کنم. (در این مدت 2 بار مانیتور قرض گرفتم)این که در این مدت چه مشکلاتی متحمل شدم و چقدر خسارت مالی برای من بدنبال داشته است بماند تازه الان پس از 2 ماه شرکت مرکزی در تهران فقط حاضر به تعمیر آن شده است. شرح مسایل پیش آمده در این ماجرا بسیار جالب شیرین و عبرت آموز است که سر فرصت شرح مفصل آن را برایتان می نویسم. ( برخوردها و صحبت های بسیار جالب نماینده فروش ، نماینده خدمات و حتی مدیریت سام سرویس ).
فقط برای لحظه ای در موقعیت من قرار بگیرید، یک مانیتور 619000 تومانی می خرید بدون حتی یک دقیقه استفاده آن را برای تعمیر می برید و هنوز پس از 2 ماه در آرزوی استفاده از این مانیتور 619000تومانی تعمیری هستید. این نصیحت دوستانه را از من داشته باشید :
سامسونگ نخرین!!!
من یه 205bw دارم که دارم 2 ماه استفاده می کنم، خیلی عالیه مخصوصا برای بازی روی رزولشن 1680 در 1050. پیشنهاد می کنم این مدل جدیدتر را بگیرید(206bw) من هم اگه می خواستم حالا بگیرم 206 را می گرفتم
با تشکر
باسلام
من يكLG1760tr خريدم رزولوشن1280-1024 توصيه شده براي اين مونيتورميخواهم بدانم اگربخواهيم ازاين رزولوشن استفاده كنيم آيكن هاونوارپايين ومنوي استارت وخلاصه همه چيزكوچك ميشودآياراهي هست كه همه چيزرابه همان اندازه رزولوشن800-600 ديد
ضمناميشه يه توضيحي درموردپورتDVIبدهيدكه بدردچه كاري ميخورد
متشكرم
قیمت 205bw و 206 bw چنده ؟ جفتشون 20 اینچن؟ راستی خیلیییییییییییییییییییییی یییییی ممنون!!!!
فکر کنم 205bw را با از سام سرویس 275 گرفتم. 206bw را هم نمی دونم
کیفیتش چه جوریاس؟:31::13:در ضمن کیفیته کدومش بهتره؟نقل قول: