بچه ها کسی تونست بلیت بگیره ؟؟ من دو تا با موفقیت گرفتم :n02:
Printable View
بچه ها کسی تونست بلیت بگیره ؟؟ من دو تا با موفقیت گرفتم :n02:
سرمربی تیم ملی والیبال لهستان گفت: به ایران آمدهایم که دو بازی را ببریم و برویم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =======================
به گزارش "ورزش سه" از فارس، استفان آنتیگا در نشست خبری پیش از بازی تیمهای ملی والیبال ایران و لهستان در نشست خبری حاضر شد و در مورد این بازی اظهار داشت: صحبت خاصی ندارم ما به ایران آمدهایم که 2 بازی با تیم ملی این کشور انجام دهیم و با پیروزی ایران را ترک کنیم.
وی درمورد غیبت کرک، بازیکن کلیدی تیمش خاطر نشان کرد: وی از ناحیه کمر مصدوم شده است و یروژ جایگزین وی خواهد شد که فصل خوبی را هم پشت سر گذاشته است.
سرمربی تیم ملی والیبال لهستان ادامه داد مشکلی با غیبت وی نداریم و به راحتی یک بازیکن را جایگزین کرک میکنیم سال گذشته هم همین اتفاق برای ما افتاد و توانستیم به کار خود ادامه دهیم.
باشه به همین خیال باش...:n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مربی لهستان بنده خدا نمی دونه ایرانی جماعت برن رو روحیه ش بدتر جواب می ده...نمونه ش بازی ایران کره جنوبی...اگه 1 درصد احتمال برد لهستان رو می دادم با حرفایی که زد دیگه مطمئن شدم کارشون تمومه...
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
hojattinho درست میگه اگه شما به این لینک برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید برایasian qualifierنوشته سه تیم اول در رنکینگ اسیا+تیم های دیگه میرن تو مسابقان انتخابی ژاپن که فکر کنم خرداد سال بعد برگزار میشه شرکت کنند
این یعنی با قهرمانی اسیا سهمیه ای بدست نمیاد
اطلاعات کاملش تو لینک ویکی هست بخونید.
14 والیبالیست لهستان برای بازی با ایران
سرمربی تیم ملی والیبال لهستان اسامی چهارده بازیکن تیمش را برای دیدار با ایران در لیگ جهانی 2015 معرفی کرد.
تیمهای ملی والیبال ایران و لهستان ساعت 21 روزهای جمعه و یکشنبه پنجم و هفتم تیرماه در چارچوب هفته هفتم لیگ جهانی در سالن 12 هزار نفری آزادی به مصاف یکدیگر میروند.
«استفان آنتیگا» سرمربی تیم ملی والیبال لهستان اسامی 14 بازیکن خود را برای دو دیدار برابر ایران اعلام کرد که به قرار زیر است:
پیوتر نواکوفسکی، یاکوب یَرُش، بارتُش کورک، آندری ورونا، فابیان دیژیزگا، گیژِگُش وُماچ، میکال کوبیاک، پیوتر گاسِک، پاوِل زاتُرسکی، مارچین مُزدُنِک، ماتئوش میکا، رافال بوشِک، بارتُش بِدنُرش و ماتئوش بیئِنیئِک
متاسفانه تیم قهرمان آسیا به ریو 2016 صعود نمیکنه ...
اجلاسی که در سال 93 در تایلند فکر میکنم برگزار شد پیشنهاد فدراسیون ایران و استرالیا مبنی بر حضور مستقیم تیم قهرمان آسیا بررسی شد اما این موضوع پذیرفته نشد و از طرف دیگه سال ۲۰۰۴ یک قرارداد بین فدراسیون جهانی والیبال و فدراسیون ژاپن بسته شد تا تورنمنت انتخابی المپیک در این کشور برگزار شه هنوز هم این قرارداد لغو نشده است و اعتراض در اینجاست که چرا باید در این تورنمنت تیمی غیر آسیایی حضور داشته باشه ؟
در رابطه با سهمیه المپیک در ریو 2016... 12 تیم حاضر میشند ..
جام بین قاره ای ژاپن با حضور هشت تیم برگزار میشه. تیم های قهرمان و نایب قهرمان این رقابت ها و بهترین تیم آسیا (بدون توجه به رنکینگ و با توجه به رتبه تیم در مسابقات) مجوز حضور در بازی های المپیک رو به دست میاره. هرجور حساب میکنم ایران از همین طریق به راحتی میتونه صعود کنه .هشت تیم در این رقابت ها شرکت می کنند که شامل تیم دوم نورسیکا، تیم های دوم و سوم اروپا، تیم دوم آمریکای جنوبی و چهار تیم از آسیا هستند که بهترین تیم آسیایی و قهرمان مسابقات به المپیک ریو صعود میکنند .
مسابقات دیگه ای برای سهمیه المپیک با حضور چهار تیم ژانویه و می سال 2016 برگزار می شه که اوج بی انصافی fivb اینجا مشخصه : تیم سوم نورسیکا، تیم سوم آمریکایی جنوبی، تیم های دوم و سوم قاره آفریقا توش شرکت می کنند و قهرمان به بازی های المپیک صعود می کنه.
کلاٌ نفوذ قاره های دیگه بیشتر از آسیاست . حتی افریقا هم صعود مستقیم داره تازه تیمهای دوم و سومش بازم شانس صعود دارند . افریقایی که تنها 2 تیم شاید خوب مثل مصر و تونس داره .
ایران باید تمام توانش رو برای سهمیه المپیک بذاره و حتی به طور حرفه ای فکر کنه و سعی کنه به فینال مسابقات جهانی برسه ( خارج از توان بچه های ما نیست ) باید تمام راه ها برای صعود رو جدی بگیره وگرنه مثل دوره قبل از کانادا میبازیم بعد همون کانادا به استرالیا میبازه ما صعود نمیکنیم . کی فکرشو میکرد ؟
بازیکن سرعتی و مدافع بلند قامت تیم ملی والیبال روسیه، بعد از رهایی از مصدومیت به لیست تیمش برای بازی با ایالات متحده بازگشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرفداری- نام دیمیتری موزرسکی، ستاره تیم ملی روسیه در ترکیب اصلی این تیم برای دو بازی مقابل امریکا وجود دارد.
به گفته والی وود، موزرسکی که 8 مسابقه تیمش را به دلیل مصدومیت از دست داد اکنون در شرایط خوبی به سر می برد و آماده بازی است.
هی وای من :n03: نمیخوام ارزشهای تیممون رو پایین بیارم اما حضورش در 2 بازی با ایران خیلی نگران کنندست . آخه شانسو نگاه الان وقت اومدنه ؟ مگر اینکه امریکا رو بتونند با حضورش ببرند که به نفع ما هم میشهنقل قول:
البته یه اشتباهی کردم اصلا قهرمان جام ملت های والیبال تو هر قاره ای سهمیه المپیک نمیگیره بلکه تیم اول اون قاره و (فکر کنم) تیم های دوم و سوم و پایینتر مجوز شرکت به "مسابقات انتخابی المپیک" رو میگیرن واسه هر قاره این انتخابی مجزا برگزار میشه.ولی انتخابی آسیا با بقیه کشور ها انجام میشه.
نه عزیز به غیر از آسیا قهرمان بقیه قاره ها مستقیم به المپیک صعود میکنند و بقیه تیمها هم در بالا توضیح دادمنقل قول: