در لینک پایین اطلاعات خوبی در مورد مخابرات هست و تا حدودی آشنا میشید
بنظرم خوندنش خوبه اطلاعات عمومیتون بالا بره و با بعضی اصطلاحات آشنا بشین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در لینک پایین اطلاعات خوبی در مورد مخابرات هست و تا حدودی آشنا میشید
بنظرم خوندنش خوبه اطلاعات عمومیتون بالا بره و با بعضی اصطلاحات آشنا بشین
همین حرف شماست که باعث میشه اونا با خیال راحت کارشون رو بکنن،ما نباید بذاریم حذف کنن نه اینکه امیدوار باشیم که حذف نکنن،امروز به 300 تومن راضی میشید چند وقت دیگه به قول دوستمون به 3000 تومن هم راضی میشید.نقل قول:
وقت ندارم کل این 40 و خورده ای پیج رو بخونم . یعنی چی دانلود منصفانه ! کاربر حجمی که روز نمی تونه دانلود کنه پس می مونه ساعات رایگان . یعنی تو ساعات رایگان هم فقط تا 2 گیگ می تونه با سرعت خودش دانلود کنه و بعد اون سرعتش میشه 16 کیلو ؟ خود دانلود نامحدود هم که نداریم کلا که برداشتن .پس چه چیزی از نت می مونه. کلا حذف کردن دیگه :n21::n21::n21:
کلا مشکلات بین خودمونم زیاد الان برین تاپیک 3g ایرانسل یه سری اعتراض دارند که شبانه برای چی ایرانسل 24 گیگ ارائه میده خوب همین افراد میان به این شرکتا زنگ میزنن میگن برای چی شبانه رایگانه ارائه میکنه یا میان تو های وب میگن باید فشفشها رو حذف کن چون میخوان استریم کنن و دوست ندارند دانلود کنن .
خیلی خیلی مسخره هست
وضع اینترنتمون که کلا داغونه
سرعت نداریم، حجم نداریم، نا محدود نداریم، کلی هم واسه همین دارن ازمون می گیرن
تنها چیزی که دلمون بهش خوشه ساعت رایگانه که اونم گاهی قطعه، گاهی سرعتش کمه، گاهی حجم کم می شه
اینم می خوان حذف کنن؟
بعد ما باید واسه چی پول بدیم؟؟؟
واقعا که!
اینجا ایرانهنقل قول:
مخابرات هم ریده
سرعت 256 گرفتم از 30 بیشتر نمیشه
از سرعت واقعیش هم کمتره
لعنت بر باعث بانیش- اشالا بچه هاشون برن زیر کامیون:n02:
خوب داره سرویس میده دیگه پنهای باند واحدش بیت هست شما در حقیقت ۲۵۶ کیلو بیت خریدی که میشه ۳۲ کیلو بایت با افت کیفیت خط و .... ۳۰ تا میگیری اگر idm رو هم استفاده کنی موقع دانلود سرعتت شاید بهتر بشه تا ۴۰ تا هم بره یا بیشتر مثلا من با فایر فاکس حدود ۲۳۰ کیلو میگیرم ولی با idm حدود ۴۷۰ کیلو برای گوشی هم دانلود منیجرloaderdroid خوبه من دارمشنقل قول:
ولی در کل باید بگم که حق با شماست سرعت پایینه من که حدود ۴۷۰ دانلودمه نمیتونیم هم زمان دو نفر با هم ویدیو چت بزاریم
من دومگ پاری انلایت گرفتم سرعتن روی130 هستش
چی میگید شما یک ماه27 تومن دادم برای تست