100% روانپزشک به کارت میاد با این توضیحات زیادم طول نمیکشه درمانت حتما برو روانپزشک.نقل قول:
Printable View
100% روانپزشک به کارت میاد با این توضیحات زیادم طول نمیکشه درمانت حتما برو روانپزشک.نقل قول:
نقل قول:
سلام
یک سوال
اگر در کنکور قبول شیم اما تا شهریور مدرک پیش رو نگیریم تکلیف چیه؟ می تونیم ورودی بهمن باشیم؟
نقل قول:
سلام ، برای دانشگاه آزاد منعی نخواهد بود .
اما برای دانشگاه پیام نور :
مدارک لازم جهت ثبت نام کارشناسی پیام نور :
1- دیپلم متوسطه سه ساله
2- پیش دانشگاهی یا دیپلم نظام قدیم یا فوق دیپلم
3- رسید پستی تائیدیه تحصیلی دوره دیپلم و پیش دانشگاهی (برای تهیه آن باید به دفاتر پستی مراجعه نمایید)
4- گواهی تائیدیه سهمیه ایثارگری ازمراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه ایثارگری
5- تصویر کلیه صفحات شناسنامه
6- تصویر کارت ملی
7- عکس با زمینه روشن (جهات مراجعه حضوری 6 قطعه)
8- مدرک مشخص ک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان) (معافیت تحصیلی بعد از ثبت نام قطعی شما توسط خود دانشگاه صادر می شود)
====
پاسخگویی به سوالات دانشجویان جدیدالورود پیام نور :
* آیا می توان بدون گذراندن پیش دانشگاهی وارد دانشگاه شد و در آزمون ثبت نام کرد؟
جواب: خیر؛ شرط ورود به دوره های مقطع کارشناسی دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی می باشد.
پ.ن : البته اگه تعهد بدین که تا پایان دی ماه بتونین مدرک پیش دانشگاهیتون رو بگیرین ، مشکلی نخواهد بود (پارسال یه نفر اینجوری قبول شد اما نمیدونم بعدش چی شد...)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب مشکل چیه:دی؟نقل قول:
تو هر دو دانشگاه (که به احتمال زیاد غیر انتفاعی و ... غیر از دولتی شامل میشن) میشه ثبتنام کرد و مرخصی گرفت البته شهریه هم باید کامل پرداخت بشه
برای پیام نور اگه با رئیس دانشگاه صحبت کنین بهتون میگه قسمتی که باید مدارک رو قرار بدین یه تعهد نامه به جاش آپلود کنید که بعدا تحویل بدین مدارک رو - البته قبلش حتما باید هماهنگ کنید
مشکلی نیست :n02:نقل قول:
آره درسته :n16:
راستی برای داوطلبان کنکور :
غیرانتفایی ها حتی اجازه هم میدن که درستو شروع کنی بخونی و همزمان بری پیش رو تموم کنی و بیای بهمن ماه تحویلش بدی.نقل قول:
سراسری ولی اینطوری نیست خیلی سخت گیرن و اکثرا ثبت نام نمیکنن حتی برای ورودی دی ماه ها. من خودم اگه با اعتراض پیش دانشگاهی رو نمیگرفتم نزدیک بود به جای دانشکده پزشکی برم پادگان !
سلام ...
1.فرق رشته های متمرکز و نیمه متمرکز چیه ؟
2.رشته های بومی چی هستن و شامل چه رشته های هستن ؟
تحلیل اینجانب از تست های کنکور امروز ریاضی :
ادبیات خوب بود مثل سال های گذشته و تغیر خاصی نداشتیم از نظر سختی. قرابت ها و زبان فارسی و لغت و آرایه مثل قبل بودن.
عربی هم آسون طرح شده بود. درک متن آسون و ترجمه های راحت و تست های آسون منصوبات نباید مشکلی داشته باشن ریاضی های عزیز با این عربی. همش میگفتم عربی رو بخونین چون اگه آسون باشه بقیه میزنن و شما خیلی عقب میمونین برای همین روز بود !
معارف خدا رو شکر کمی ساده تر و استانداردتر شده بود. یکی از دلایلش فکر کنم اعتراضات کنکوری ها و اساتید بزرگ به سازمان سنجش بوده باشه. یکی از دوستان که استاد معارف و دکترای فقه هست و افتخار همکاری با ایشون رو داشتم فرمودن که سوال غیر استاندارد وجود داشته ولی در کل آزمون خوبی بود و کسی کتاب رو خونده بود میتونست به درصد بالای 85 برسه و مثل پارسال نبود که رتبه تک رقمی کشور60-70 درصد زده باشن. واقعا جا داره از سازمان سنجش تشکر کرد که معارف استانداردسازی شده بود.(البته سازمان سنجش عزیز در درس شیمی تلافیشو درآوردن ! )
زبان هم معمولی بود. درک متن خوب و تست های گرامر و لغت هم مثل سال گذشته. نکته های گرامر هم قبلا تکرار شده بودن. من که نشستم در 17دقیقه حلش کردم ببینم کلید بیاد 100 میشم یا نه :n02:
درس فیزیک مثل سال های گذشته بود تست های سخت داشت و تست های آسون هم داشت طوری که من به عنوان معلم زیست شناسی میتونستم تست های الکتریسیته و حرکت و مغناطیس و اتی و هسته ای رو حل کنم. فکر نکنم ترازهای خوب و بالا و متوسط یه بالا مشکلی داشته باشن.
در مورد درس ریاضی تخصصش رو ندارم و اظهار نظر نمیکنم.
در مورد درس شیمی واقعا برای مسئولین سازمان سنجش متاسفام که انقدر سخت طراحی کردن شیمی رو. اونم در حالی که آخرین درس دفترچه هست و انرژی بچه ها کمه. به هیچ وجه پاسخگویی به همه تست های شیمی ممکن نبود. سال به سال داره سخت میشه این درس اونم بدون هیچ دلیلی فقط سوال های وقت گیر قرار میدن. اگه میخوان سخت ترش کنن مفهومی تر کنن نه اینکه دانش آموز رو مجبور کنن چهارتا گونه رو رسم کنه و عدد اکسایش عنصر پیدا کنه توشون ! مساله ها یکی از یکی سخت تر. منی که سال 91 تک تک مساله ها رو به راحتی حل کردم اینجا خیلی کم میارم اصلا با ماشین حساب هم سخت میشه بهشون جواب داد. سیستم آموزش کشور در خصوص درس شیمی و همینطور قدرت ذهنی یه دانش آ»وز در حدی نیست که بشه به این سوالات شیمی جواب داد. من به شخصه اگه کنکوری بدم به سختی بیش از حد شیمی اعتراض میکردم.
من به شخصه منتظر درصد های حدود 50 درس شیمی در رتبه های دورقمی امسال هستم !
تحلیل کنکور انسانی:
زبان انگلیسی به نظر سخت میرسه. نمیدونم خسته شدم یا برای بچه ها هم همینطور بوده. به نظرم زبان انسانی امروز از ریاضی سخت تر بوده.
معارف انسانی ها کمی مشابه سال گذشته بوده و سه تست غیر استاندارد و به اعتقاد یکی از اساتید بزرگ معارف کشور، دارای تست های دوجوابی بوده و برخی مباحث خیلی پرت و بی ربط به برامه آموزشی معارف بودن و کسی که کتاب رو خوب میخونده میتونسته درصد بالای 75 رو کسب کنه با کمی دقت.
ادبیاتشونم بعضی تستهاش خیلی سختن بعضیاش راحت در کل همگن نیست از اون سال هایی باید باشه که برخی تک رقمی ها ادبیات رو بالا میزنن و برخی هم پایین ( مثل معارف سال های گذشته )
عربی انسانی هم خیلی سخت نبوده باتوجه به اینکه عربی شون قوی هست در حد انتظار بوده
پاسخ تشریحی انگلیسی کنکور ریاضی ۹۴
کنکور سراسری ریاضی ۹۴ در تاریخ ۲۱ خرداد ۹۴ انجام شد.سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصمیم به تهیه پاسخ تشریحی برای زبان انگلیسی کنکور ریاضی ۹۴ گرفت و بلافاصله پس از انتشار دفترچه سوالات از طرف سازمان سنجش اقدام به تهیه پاسخ تشریحی برای سوالات بخش زبان انگلیسی کنکور نمود.
به نظر میاد تو تجربی اگه آدم شیمی رو اول بزنه ، با این وضع خیلی بهتره . حداقل با ذهن آماده میره سرش(با توجه به ضریبی که داره) .