من یه w810 دارم.فلشش کردم.هیچ مشکلی از بابته رجیستر شدن پیدا نکرد.فکر می کنید اگر گوشی مو اپدیت کنم.براش مشکلی پیش نیاد (از لحاظه رجیستر شدن)؟
من یه w810 دارم.فلشش کردم.هیچ مشکلی از بابته رجیستر شدن پیدا نکرد.فکر می کنید اگر گوشی مو اپدیت کنم.براش مشکلی پیش نیاد (از لحاظه رجیستر شدن)؟
سلام به دوستان گلم :)
تازه امروز ساعت 8 شب رسيدم و دوباره برگشتم و در خدمت دوستان هستم باور كنيد كه خيلي دلم براي همگي تنگ شده بود اما چاره اي نداشتم اونجايي كه رفته بودم به كافي نت هم دسترسي نداشتم خلاصه درخدمتيم :happy:
سلام
من يه مشكل داشتم كه ديدم يكي از دوستان يه تاپيك باز كرده بود براش و به نتيجه اي نرسيده بود گفتم اينجا مطرح كنم زود تر به جواب ميرسيم
براي محدوديت كردن تماس ها داخل گوشي k750 يه كد 4 رقمي ميخواد خواستم بدونم اون كد چي هست.
0000 و 1234 و4321 رو امتحان كردم نشده اگه كسي كمك كنه ممنون ميشم
pin2
سیم کارت رو باید بدی اگه درست گفته باشم
چرا صداي زنگ ك750 كم است.....
چه جوري ان رو افزايش دهم البته ولوم ان روي 8 است.....
سلام من گوشیمk750i هستش و بلد نیستم روش بازی نصب کنم
لطفا کمکم کنید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن جان ديگه اگه ولوم رو زياد كردي از اون بيشتر نميشهنقل قول:
نوشته شده توسط e_mohsen83
فقط از آهنگهاي (MP3) با كيفيت استفاده كن تا صداش يه كمي بيشتر بشه :)
دوست عزيز بازيهايي كه با پسوند jar هستن رو دانلود كن بعد بريز توي فولدر (پوشه) Other بعد از توي گوشي روش كليك كن تا توي گوشيت نصب شهنقل قول:
نوشته شده توسط sitra
در ضمن بازيها توي قسمت Games هست و ميتوني استفاده كني :)
با سلام :
« مسدود برای pin رفع استناد آن کد رو توسط puk متصدی شبکه اراده شده وارد کنید » این جمله پس از خاموش و رون کردن w700 آمده .می خواستم بدونم یعنی چی و باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟ اگه پین کد می خواد یادم نیست باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟ ترو خدا بگین اگه پین کد می خواد فراموش کرده ام باید چه کار کنم چون تا 3 بار دیگه مهلت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
k750 روش نرم افرار نصب ميشه و ايا هندزفري بلوتوث داره