خیلی حوصله سربر بود من که خوابم گرفت همش تو دفاع بود حتی مهاجم ها هم داشتن دفاع می کردن:n02:
یارو شجاعی رو دقیقه 88 آورده زمین... که چی...
Printable View
خیلی حوصله سربر بود من که خوابم گرفت همش تو دفاع بود حتی مهاجم ها هم داشتن دفاع می کردن:n02:
یارو شجاعی رو دقیقه 88 آورده زمین... که چی...
بهترین فوتبالی بود که از ایران توی این چند سال گذشته دیدم.
بازي هر دو تيم در حد اين جام اصلا نبود! نيجريه تاكتيكي نداشت و موقعيت ما خطرناك تر بود و ما بيشتر شانس داشتيم تا بازي رو ببريم!
پر گل ترين جام جهاني تاريخ باشه همه تيم ها پر انرژي و با انگيزه بازي كنن بعد يهو مساوي اونم با بدترين بازي ممكن و نتيجه 0=0 هركسي باشه
هو ميكنه هرچند ما خيلي حال كنيم با اين يه امتياز!:n01:اصلا معلوم نيست با اين بازي چي به سرمون مياد:n13:
تبریک و خسته نباشید به همه بچه ها واقعا با غیرت بازی کردند و به هدفی که براشون تعیین شده بود رسیدند
واقعا ایران برای برد و گل زدن به این بازی فرستاده نشده بود و کاملا از ترکیب و تعویض های دیر هنگام کی روش مشخص بود که فقط دنبال گل نخوردن و مساویه که به هدفش هم رسید
دوستانی که از بازی تیم ایراد میگیرند باید توجه داشته باشند که بضاعت تیم ما همینه این تیم مقابل کره هم در کره اینگونه بازی کرد پس نباید توقع غیر منظقی داشته باشیم
نیجریه تیم بسیار خوبیه اما دیدیم که واقعا طبق گفته کی روش سوپرایز شدند و انتظار چنین بازی را نداشتند و همین بازی تخریبی باعث عصبانیت و از دست رفتن تمرکزشون شده بود
همه بچه ها امروز خوب بودند اما به نظرم بهترین بازیکن تیم پولادی و آندو بودند انتخاب بین این دو نفر خیلی سخته
منم میگم برای این تیم خیلی نتیجه خوبی بود و منطقی بود بازیمون و خیلی خوشم اومد از دفاع منسجم تیمنقل قول:
ولی من منظورم تو کلیت جام هست که سطحمون از متوسط جام پایین تره که یه حقیقته دیگه
ما اگه از آرژانتین گل زودهنگام نخوریم میتونیم با همین شیوه حداقل خیلی کم گل بخوریم
بازی کسل کننده بود درست . حمله نکردیم و گلی نداشتیم درست .نقل قول:
اما میدونی من از چی خوشم اومد ؟ این که برای اولین بار دیدم بازیکنها دارن برنامه ای که بهشون دیکته شده رو درست و بی نقص انجام میدن . تو هیچ بازی از جام جهانی که کردیم هیچ وقت اینطوری با برنامه کار نکردیم .
به خدا حیف کی روش که بعد از جام جهانی قراره بره . کی روش میتونه این اخلاق حرفه ای که بازیکنها تاکتیک پذیر بشن رو تو ایران جا بندازه .
در کل کیف کردم که برای اولین بار تو یه بازی اشتباهی نکردیم که منجر به گل خوردن بشه . نه اشتباه فردی و نه اشتباه تیمی .
با همین سبک اعصاب آرژانتینم بهم میریزیم و به امید خدا مساوی میکنیم. :n19:
اقا انصافا ما خوب دفاع کردیم....
به نظرم خسرو اون گوشه اضافی بود و تیم رو عقب مینداخت.... کلا بازی وسط زمین بود و اون چند ضد حملهای که دو تیم داشتن، فرصت های ایران بهتر بود برا گل زنی که با خودخواهی یا اشتباهات مسخره بازیکن ها از دست رفتن....
یه جورایی راحت میتونستیم بازی رو ببریم....
توی دروازه اصلا امن نبودیم و در حقیقت، خط دفاعمون توپ ها رو جمع کرد و دروازه بان واقعا در این سطح نبود...
خیلی استرس داشتن برخی بازیکن ها و مشخص بود.... دور کردن توپ ها هم الکی انجام میشد و بدون هدف که از اواخر نیمه اول و تمام نیمه دوم، ما دیگه دور کردن هامون الکی نبود و حساب شده دور میکردیم و به قولی توپ میرسید به عوامل خودی! :)...
فکر میکنم همینجوری دفاع بکنیم با اون بازی دیشب ارژانتین شاید بتونیم یه مساوی دیگه بگیریم و امیدوار باشیم که نیجریه هم مساوی بکنه و خودمون بوسنی رو بزنیم! :))))))))
هرچند دو مساوی و یک باخت هم باز خوبه باو! :)
شرمنده
ولی اگر بخوایم تا قبل از این دو بازی آخر بدترین و کسلکنندهترین بازی دور اول بازیها رو نام ببریم قطعا همین بازی و مطمئنا بازی ایرن بود.
شروع بازی با ضربه بلند حقیقی
دریافت توپ توسط مدافعان تیجریه
حمله به سمت دروازه ایران
شروع بازی توسط حقیقی
و ...
اگر بخوایم با همین تاکتیک بریم جلو
باید درنظر بگیریم که آرژانتین نیچریه نیست
پس خوبه که یکی از بهترین و تیزترین بازیکنها مثلا حاجصفی همون اول بازی بیاد بزنه پای مسی رو مثل جبرئیل سیسه چند سال پیش نصف کنه
بعد از اون با ده نفره شدن
آغاز بازی توسط ضربه بلند حقیقی
...
و بازی سوم هم همینطور
و با سه امتیاز شیرین شاید صعود کردیم
همینطور بریم جلو و در پنالتی شاید بردیم
تا قهرمان بشیم
اگر فقط همون ضربه سر آخر نیجریه گل میشد مطمئن باشیم الان انتقاد و ... ـی بود که به تیم و ... داده میشد
ولی خداییش به تنهایی سطح بازیهای جام جهانی رو در سطح جام ولایت آوردیم پایین