نقل قول:خیلی ممنون از کمکتون ، اگه فقط یه چسبوندن معمولی باشه مشکلی نیست ولی تنظیم زمانش وقت و حوصله زیادی میخواد که من ندارم. میگردم اگه پیدا نکردم مثل اینکه چاره ای جز این کار ندارم.نقل قول:
بازم ممنون
Printable View
نقل قول:خیلی ممنون از کمکتون ، اگه فقط یه چسبوندن معمولی باشه مشکلی نیست ولی تنظیم زمانش وقت و حوصله زیادی میخواد که من ندارم. میگردم اگه پیدا نکردم مثل اینکه چاره ای جز این کار ندارم.نقل قول:
بازم ممنون
سلام اگه ایمیلت رو بدی راحت واست میفرستم چون رو هاردمه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظيم زمانش كه وقتي نميگيره.به خصوص اگه سي دي اول با زيرنويس مچ باشه(يا در حالت دوم كه زيرنويس دو تكه و فيلم يه تكه هست قسمت اول زيرنويس با فيلم مچ باشه) حداكثر 10 دقيقه وقت ميخواد.نقل قول:
بهتره كه زيرنويسها رو يه جا آپلود كني و لينكشو همينجا بذاري.نقل قول:
ممنون
سلام
اینم زیر نویس هایی که دوستان خواسته بودن. به ترتیب
xmen1
terminal
xmen3
زيرنويس فيلم the messengers 2007 رو مي خوام
سلامنقل قول:
برای شما
اول سلام :31:نقل قول:
دوم:
دوستاني كه لطف مي كنن و لينك مي ذارن لطفا در داخل warp (code) tag قرار بدن!کد:http://www.divshare.com/download/1062295-389
ببخشید من 1 سوال دارم(طبق گفته ی جناب پدر خوانده! اینجا جاش نیست ولی مدیر انجمن گفتند تو همین تاپیک بگو(بالاخره این تناقضات اجتناب ناپذیره))نقل قول:
بله
میشه
اگه vobsub داری برو تو تایمینگ اونجا بهش عدد بده
البته شما باید عدد منفی بدی یعنی زیر صفر
راستی این تاپیک موضوعی که داره چیز دیگه ای هست
من 1 زیر نویس فارسی دانلود کردم با پسوند sub که یک فایل idx هم همراش هست
فکر میکنم بهمین دلیل نمیشه کاری کرد زیر نویس زود تر بیاد.
راهی به نظر کسی میرسه
بازم اگه پستم خلاف قوانین بود حذفش کنید و راهنماییم کنید کجا این پست رو بزنم
مرسی
سلامنقل قول:
تو همین چند صفحه پیش بحث بود در موردش
زیرنویس های فارسی با فرمت sub/idx رو زیاد نمیشه باهاشون ور رفت
تمام تغییراتی که میتونین انجام بدین به صورت مقاله با عنوان Learn تو این پست وجود داره
من این پست توی تاپیک مربوط به نرم افزار زیر نویس هم گذاشتم اما چون کسی توجه نکرد و این تاپیک خیلی پر بازدید تر اینجا هم می ذارم
لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
نقل قول:
بالاخره تونستم از این نرم افزار استفاده کنم اما یه مشکلی که دارم اینه که فارسی رو درست نمی نویسه توی فیلم یعنی مثلا به جای کلمه ((خطرناک))اینجوری می نویسه
ک ا ن ر ط خ یعنی هم جدا جدا و هم بر عکس.باید چه کار کنم که درست شه؟
من دیروز کلی گشتم یه نرم افزار دیگه برای اینکار پیدا کردم که کار کردن باهاش خیلی خیلی اسونتره و قابلیت تبدیل به dvd رو هم داره اون هم همین مشکلو داره.فکر می کنم چون مشکل هردوتاشون یکی باید راه حلشون هم یکی باشه
من این نرم افزار رو هم برای دانلود می ذارم تا دوستان تست کنید
Allok AVI to DVD SVCD VCD Converter
باید از لینک زیر یه فایل 125 کیلوبایتی دانلود کنید بعد اون رو اجرا کنید تا یه فایل 7 مگابایتی که setup خود برنامه هست رو دانلود کنید برای ورژن جدیدش خیلی گشتم اما کرک پیدا نکردم و چون ورژن قبلی مشکل مارو حل می کنه اون رو با سریال گذاشتم:
License Name: EiTheL TEAM License Code: 1C87C429کد:http://pcpc.memebot.com/Files/Download_allok_avi2dvd-trial.exe
لطفا یکی از دوستان تست کنه ببینه مشکل از کجاست و باید چه کار کرد؟