جناب متین پور این اپدیت با اپدیت ua48h6400arxwt فرق می کنه درضمن داخل این ابدیت گزینه های جدید برای تغیر لوکال ست هم وجود داره یا نه و چطور بفهمیم که تلوزیون اخرین اپدیت چیه مرسی از راهنماییتون
Printable View
جناب متین پور این اپدیت با اپدیت ua48h6400arxwt فرق می کنه درضمن داخل این ابدیت گزینه های جدید برای تغیر لوکال ست هم وجود داره یا نه و چطور بفهمیم که تلوزیون اخرین اپدیت چیه مرسی از راهنماییتون
دوست عزیزنقل قول:
ابدیت فرقی ندارد و برای فهمیدن ورژن فریمورتان کافی است که در مسیر منو...>پشتیبانی....>تماس با سامسونگ ورژن آن را ببینید و با ورژن سایت مقایسه کنید ببینید جدید است یا نه و یا از همان مسیر در قسمت پشتیبانی آ...> بروز رسانی نرم افزار...> آن را آنلاین آبدیت کنید
دوستان سلام
کسی تلوزیون LED
Samsung 32F4590
رو تونسته ازش کانال بگیره ؟
من تنظیمات گفته شده رو انجام دادم اما بازم هیچی نمیاره !!!!
سلام من 46c6900دارم زبانش فارسی نمیشه دیجیتال هم سرچ میکنه اما نمیگیره اگرممکنه راهنمایی بفرمایید
سلام من h6400 دارم .طبق روش به منو مخفی رفتم .درست نشد. برای بار دوم که خواستم برم وقتی info واون فایل صوتی رو پخش کردم تلویزیون شروع کرد به نشون دادن رنگ سفید و قرمز و سبز وآبی .لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
باید دوباره امتحان کنید
و اگر به این اموروارد نیستید از یک فرد مطلع کمک بگیرید.
با سلام
تلویزیون من LA40B750 هست.آیا تیونر دیجیتال داره؟اگه داره چطور فعالش کنم؟
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
خیر ندارد.
به نظر شما کدام روش برای ال ای دی من جوابگوس؟ و آیا با گوشی htc با برنامه مخصوص ب جای کنترل دست ساز استفاده کنم اکی هس؟
ممنون وسپاسگذارازشماجنای مهندس متین پورواقعاخیلی کمک کردین تلوزیونم مثل روزاول شدواقعاکارتون حرف نداره تشکرازراهنمایی های دقیق وکارشناسانه تان