واقعا ونگر با این خریدش همه رو مات و مبهوت کرده. چقدر این مرد خسیسه. باشگاه خودش میگه پول برای خرید هست اونوقت ونگر اینجوری میکنه.
Printable View
واقعا ونگر با این خریدش همه رو مات و مبهوت کرده. چقدر این مرد خسیسه. باشگاه خودش میگه پول برای خرید هست اونوقت ونگر اینجوری میکنه.
طبق حرفای باشگاه که درسته احتمالا با قراردادایی که داریم سال دیگه حداقل 70م پوند بودجه خرید داریم امسالم حدود 45م یورو از مبلغی که باشگاه واسه ترانسفر در نظر داَته مونده مونده دراکسلر تقصیر ونگر نبوده قبول ولی باشگاه باید هر احتمالی را در نظر بگیره و پلن بی داشته باشه الانم که این یارو را خریدن مصدومه واقعا تو نقل وانتقالات فاجعه ایم :دی
برد رو تبریک میگم.
برگشتیم صدر. باید ببینیم امروز سیتی و چلسی چه می کنن. بهترین نتیجه واسه ما مساویه.
بله متاسفانه مصدوم هستش کیم کالستروم.نقل قول:
کبم کالستروم بازیکن جدید آرسنال با مصدومت کمر مواجه است و حداقل شش بازی را از دست خواهد داد.(بی بی چیز)
واقعا عجب بازیکنی کرفتیم. واقعا خنده داره
صحبت های رئیس در این مورد:
در مورد کیم کالستروم...
اینکه برای انتهای فوریه اماده شود بهترین سناریویی موجود است. مطمئنم اگر فوتبال بازی کرده باشید، بدون اینکه حتی متوجه باشد با آسیب کوچکی روی مهره های خود کار کرده اید زیرا در یک اسکن عادی متوجه آن نمی شوید. ممکن است قبل از پایان فوریه بازی کند اما همچنین ممکن است دیرتر از آن بازی کند.
در مورد دستمزد کالستروم...
بله، اسپارتاک مسکو تا قبل از بازگشت او دستمزد وی را پرداخت می کند. آنها دستمزد 6 هفته نخست را پرداخت می کنند.
در مورد اینکه آیا فسخ این معامله را در نظر گرفتید...
بله البته، چنین چیزی در ذهنم وجود داشت. اگر دو یا سه روز بیشتر وقت داشتیم تا کاری انجام دهیم با او قرارداد امضا نمی کردم اما ساعت 5 عصر جمعه بود بنابراین یا باید هیچ کس را به خدمت نمی گرفتیم و یا تحت این شرایط این کار را انجام می دادیم. تصمیم گرفتم این کار را انجام دهم زیرا ممکن است به دلیل تعداد بازی های که اکنون داریم، در ماه مارس و آپریل به بازیکنان بیشتری نیاز داشته باشیم. امکان این وجود دارد که او بازی نکند اما همچنین این امکان وجود دارد که او گل برتری را در دیداری به ثمر برساند که فوق العاده حیاتی است.
در شغل ما در برخی مراحل باید تصمیم گیری کنید. آیا اشتباه می کنید یا حق با شماست؟ تنها در پایان فصل متوجه می شوید. این تصمیم را گرفتم زیرا از ابتدای فصل، هافبک های مرکزی ما بخشی از فصل را از دست دادند، فلامینی، ویلشیر، ارتتا، چمبرلین یا کازورلا. همه آنها آسیب هایی داشتند و این امکان وجود دارد که برخی از انها در کنار هم بخشی از فصل را از دست بدهند. این درست است که در 4 تا 6 هفته اول انتقال او این مشکل را حل نمی کنیم.
در مورد اینکه چه زمانی جذب کالستروم را در نظر گرفتید....
وقتی رمسی دچار تجدید اسیب شد زیرا همه می گفتند او برای 6 هفته دیگر باز می گردد اما به دلیل اینکه دو بار با تجدید اسیب روبرو شد چه کسی می تواند تضمین دهد که اسیب او طولانی تر نمی شود؟ و بعد از پنج شنبه شب که این خبر را دریافت کردیم، چون ویلشیر نمی توانست مقابل ساوتهمپتون بازی کند، 200 درصد به این انتقال نیاز نداشتیم و می توانستیم بدون او نیز کار را ادامه دهیم اما شما برای انجام این کار اول از همه باید یک بازیکن را شناسایی کنید که در ژانویه پیدا شود و کیفیت بازی برای ما را در اختیار داشته باشد. سپس باید در نظر بگیرید که شما این کار را به دلیل تعداد بازیکنانی که در آن پست نیاز داریم انجام می دهید و نمی خواهید یک بازیکن را برای 3 یا 4 سال به خدمت بگیرید که بدون انجام هیچ کاری پول دریافت کند. بنابراین پیدا کردن بازیکنی با آن کیفیت در یک انتقال قرضی رایگان کار آسانی نیست، آن هم در حالی که از چهارشنبه صبح تا جمعه شب وقت دارید.
در مورد کیفیت کالستروم...
شخصا او را خیلی خوب می شناسم. او 108 بازی برای تیم ملی سوئد انجام داد و برای 7 یا 8 سال در فرانسه بازی کرد بنابراین خیلی خوب او را می شناسم.
در مورد اتفاقات نقل و انتقالات تو صفحه قبل توضیح دادم.نقل قول:
پلن B, C, D, E, F هم داشتیم ولی همه پیشنهادامون رد شد.نقل قول:
طبق حرفای باشگاه که درسته احتمالا با قراردادایی که داریم سال دیگه حداقل 70م پوند بودجه خرید داریم امسالم حدود 45م یورو از مبلغی که باشگاه واسه ترانسفر در نظر داَته مونده مونده دراکسلر تقصیر ونگر نبوده قبول ولی باشگاه باید هر احتمالی را در نظر بگیره و پلن بی داشته باشه الانم که این یارو را خریدن مصدومه واقعا تو نقل وانتقالات فاجعه ایم
متاسفانه قضیه دراکسلر بد موقعی بهم خورد و تو اون زمان خیلی سخته بازیکنی رو تو ژانویه از تیمی گرفت که جانشین براش نگرفتن.
مرته ساکر: آمار من و کوسیلنی غیر واقعی به نظر می رسد!
آرسنال از 22 ژانویه 2012 تاکنون در هیچ دیداری که مرته ساکر و کوسیلنی 90 دقیقه کامل کنار هم بازی کرده اند شکست نخورده.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق آمار منتشر شده، آرسنال بیش از دو سال است در دیدارهایی که از زوج مرته ساکر و کوسیلنی در تمام طول بازی استفاده کرده شکست نخورده است. آخرین شکست آنها به باخت 2 - 1 مقابل منچستر یونایتد در ورزشگاه امارات باز می گردد و از آن زمان تاکنون آنها در 32 دیدار بدون شکست بوده اند و در 23 تای آن پیروز شده اند.
در آمار های اخیر نیز آرسنال در 11 دیدار گذشته خود در خانه تنها یک گل دریافت کرده است اما مرته ساکر بجای توجه به این امار خیره کننده، به دنبال افزایش آن است.
"این امار برای من واقعی به نظر نمی رسد. وقتی اولین بار آن را شنیدم، خیلی عجیب به نظر می رسید. آمار خوبی است اما باید آن را بهتر کنیم.
فکر می کنم به خیلی از افرادی که در طول 2 سال و نیم گذشته از ما انتقاد می کردند نشان دادیم که اکنون خیلی بهتر همدیگر را می شناسیم و اینکه به خوبی کامل کننده یکدیگر هستیم بنابراین همکاری با کوسیلنی خوب به نظر می رسد.
اما نمی خواهم بگویم که این امار تنها بخاطر ما دو نفر است. فکر می کنم وقتی در مورد مدافعان مرکزی صحبت می کنم همیشه می خواهم توماس ورمالن را نیز در نظر بگیرم زیرا او کاپیتان ماست و حضور او برای همه اعضای باشگاه حیاتی است. او از شرایط آگاه است، همیشه روحیه ما را تقویت می کند و تازه از یک مصدومیت سنگین بازگشته.
رئیس در طول چند ماه آینده از سیستم چرخشی استفاده می کند و بسیار مهم است که همه ما در فرم خوبی هستیم بنابراین ما 3 نفر می توانیم به فرم خوب خود ادامه دهیم."
مرته ساکر و کوسیلنی اولین بار در جریان پیروزی 1 - 0 مقابل سوانسی در تاریخ 10 سپتامبر 2011 کنار همدیگر قرار گرفتند و یکی از تعداد بی شمار بازی هایی بود که دروازه خود را بسته نگه داشتند. مرته ساکر و کوسیلنی نقاط مشترک زیادی دارند اما مرد آلمانی توپچی ها می گوید آنها در کنار هم بازیکنان متفاوتی هستند.
"در این مورد می خواهم بگویم که ما قابلیت های متفاوتی داریم. یکی تحرک بیشتری دارد، یکی بلند قد تر است. بی شک این دو قابلیت کنار هم مناسب است زیرا این روزها مدافعان مرکزی تنها بلند قد نیستند و تنها با توپ های بلند خود را درگیر نمی کنند.
من در کنار مدافعان مرکزی بسیاری با قابلیت های متفاوت بازی کرده ام. اما لورن، او یکی از سریع ترین بازیکنانی است که تاکنون در کنار او بازی کرده ام، یکی از پر تحرک ترین بازیکنان و بازی خوانی او توپ های زیادی را دفع می کند بنابراین وی توان واقعی در اختیار دارد تا یک شریک دفاعی خوب باشد.
از نظر من بازی کردن کنار او آسان است. امیدوارم وقتی او در مورد من صحبت می کند نیز همین چیزها را بگوید! هر دو از مزیت های یکدیگر استفاده می کنیم بنابراین فکر می کنم این اصلی ترین فاکتور موفقیت ماست."
یه چیزی امروز شنیدم که گویا رابین ون پرسی میخواد آخر فصل برگرده آرسنال. کسی در این مورد چیزی میدونه؟
نه خبرش مال دیلی میله که فقط تو کار شایعس و چرتهنقل قول:
البته از این خاءن بعید هم نیست چون بعید میدونم منچستر امسال سهمیه بگیره ولی به شخصه حاظرم ده سال دیگه هم مهاجممون ژیرود باشه ولی این برنگرده
تا حالا دو بار صدر رو از دست دادیم و هفته بعدش دوباره به چنگش آوردیم، اگه بتوانیم این دوره رو با موفقیت پشت سر بزاریم میشه گفت که قهرمانیم:n02:
میدونم از نقل و انتقالات خیلی گذشته اما حالانقل قول:
این حرفی که در آوردن آخرش معلوم شد چرته و پای مونیخ در میون بوده و... که فکر کنم بخاطر این مونیخ سنگ انداخت چون تو این دوره ما بازیکن های مصدوم خیلی داریم و از اونطرف هم با مونیخ بازی داریم که اونا هم میخواستن ما کسی رو نخریم و با خستگی و بدبختی باهاشون رو به رو بشیم
امیدوارم بتوانیم تو پوزشون بزنیم:n02:
ویرایش: کسی از بچه ها لوگوی آرسنال رو به صورت سه بعدی با فرمت obj و یا 3ds نداره؟
اون زمان که فان پرسي رفته بود خيلي عصباني بودم اما الان زياد واسم مهم نيست ببينيد دوستان يه بازيکن حق داره براي آيندش تصميم بگيره ديگه برده ي باشگاه که نيست ، هر چي هست از اون آدبايور بهتره که اون حرکت زشت رو با پيراهن منچسترسيتي انجام داد ، فان پرسي هنوزم به آرسنال احترام ميذاره ،
همین امسال خوشحالی بعد از گلش به ما را یادته؟ به نظرت ابن احترامه؟نقل قول:
ضمن اینکه فن پرسی همش مصدوم بود تو تیم ما هر باشگاهی بود بازیکنی که اینقدر مصدوم میشد را پرت میکرد بیرون و الکی حقوق نمیداد بهش تا یه فصل مصدوم نشد و اقا گل شد تو بدترین موقعیت تیما تنها گذاشت رفت و هنوز که هنوزه نتونستیم یه جانشین واسش بخریم به نظرم اصلا فن پرسی شایسته احترام نیست و کارش منطقی نیست
البته بستگی داره احترام رو چی بدونیم:نقل قول:
محتوای مخفی: اینم GIF همین صحنه
جالبه که بعد از این قضیه مصاحبه کرد که من فصل پیش به آرسنال گل زدم و خوشحالی نکردم ولی هوادارا منو هو کردن به خاطر همین این سری خوشحالی کردم.
فکر کنم توقع داشت براش فرش قرمز هم پهن کنیم و واسش جیغ و هورا بکشیم. فکر کنم بادش رفته چه خیانتی کرده.
درکل بی خیال این آقا.
100 درصد این قضیه برگشتنش شایعست.
تازه اگه بخوادم برگرده خود ونگر گفت بازیکنایی که از تیم رفتن باید بدونن که برگشتنشون دست خودشون نیست.