سلام
من تازه گرافیکم روعوض کردم AMD 6450 گرفتم فیفا 13 رو تازه نصب کردم بازی بالا میاد ولی تا میخاد بازی شروع بشه کل صفحه سیاه میشه
دوستان کمک کنید مشکل از کجاست شرمنده که اینجا مطرح کردم
ممنون
Printable View
سلام
من تازه گرافیکم روعوض کردم AMD 6450 گرفتم فیفا 13 رو تازه نصب کردم بازی بالا میاد ولی تا میخاد بازی شروع بشه کل صفحه سیاه میشه
دوستان کمک کنید مشکل از کجاست شرمنده که اینجا مطرح کردم
ممنون
ببینم یه سوال فنی تو این یه ماهی که لیگ های اروپایی بازی هاشون شروع شده و تا عرضه fifa 14 ادامه داره اگه بازیکنی تو این یک ماه درخشش داشته باشه امار یا اورالش بالا میره تو fifa 14 یا این که طبق لیگ سال قبل اورالشون تغییر میکنه؟
تو fifa 13 خیلیا این مشکلو داشتن.نقل قول:
به تاپیک fifa 13 سر بزن، صفحه های بعد از حدود 60 یا 70، در مورد این مشکلات بحث شده.
یا مشکل از direct x هست یا از کرک بازی.
معمولا اورآل بازیکنان بر اساس میانگین یک فصل اندازه گیری میشه نه 4 تا بازی!نقل قول:
نه، تغییر نمیکنه. بعدا بصورت انلاین اپدیت میشه یا پک هاشو باید دانلود کرد.نقل قول:
الان دیگه تقریبا اکثر کارای بازی تموم شده و فقط نقل و انتقالات درست میشه.
خدایا اینا رو در نسخه فعلی درست کنن
انیمشن های تعویض بتونیم ردش کنیم یا قشنگ تر و متنوع تر باشه
ضربه های ایستگاهی نمیدونم واسه شما هم اینطوری هست خیلی خیلی راحت میشه با مسی یا رنالدو خلاصه با یه بازیکن حتی پاینتر هم میتونید راحت گل کنید از 25 قدم!!!!
انیمشین های پیروزی و شادی پس از گل مخصوصا پیروزی بنده چندتا بازی انجام دادم یکیش با یونتوس افتادم تو زمین خودم 4 به 1 باختم رفتم زمین اون 5 به 1 بردم خداوکیلی اینقدر ذوق زده شدم ولی اصلا بازیکنام خوشحال جندانی نشون ندادند لامصب ها داشتن میرفتن فینال قهرمانان اروپا
ولی یه چیز رو حال کردم تو نسخه 13 وقتی تو زمین حریف قلدری مثل رئال بازی میکنی گل میخوری خیلی سروصدا میکنن تماشاگرها ولی بلافاصله بتونی گل کنی فقط یه چند نفر تشویق میکنن همشون :n04:میشن
باگ های بازی
هنگ کردن بیخود خیلی رو اعصابه هست اول خیال کردم مال اینترنتم هست در بخش انلاین این دوماه افلاین بازی میکنم اینترنت هم وصل نیست ولی هرزگاهی خیلی کم ولی هنگ میکنه
یا بازی های رو داشتم بازی میکردم وقتی گل میزنم سریع استارت کنم بازی صدا داره منوهاش اون زیر همه اطلاعات ردوبدل میشه ولی نمیتونم رو تیم منیجمنت یا بازی رو از سر بگیریم نمیدونم تا حالا این مشکل رو داشتید دیسک بازی هم اک هست تازه خریدم ...
انلاین که بمونه واسه بعد ببینیم یه ماهه دیگه چیا رو حل میکنن
اورال بازیکنها از ابتدا که بازی میاد بستگی به عملکردشون توی فصل قبل داره . اپدیت اورال ها هم فقط یک بار و اون هم موقع نقل و انتقالات زمستانی اتفاق میفته . یعنی در واقع بازی بازیکن رو توی نیم فصل نگاه میکنن و بعد تغییرش میدن اگه نیاز بود .نقل قول:
نه دیگه.نقل قول:
اگه بازی اصل داشته باشی, هر دفعه میری تو kick off وقتی match day رو on کنی, overall بازیکنا طبق جدیدترین بازیاشون تو دنیای واقعی تغییر میکنه. همینطور مصدوما هم مصدوم میشن!
اخه حیفه مثلا الان ایسکو تو رئال مادرید داره میدرخشه و خوب تو تیم جا افتاده مثل همین بازی دیشب با بتیس ... گرچه همینجوریشم امارش بالا میره با توجه به فصل قبل تو تیم قبلیش وااز وقتی تو رئال اومده بهتر هم شده
این تورنومنت هایی که معمولا هم تو تابستان هستند مثل جام جهانی, یورو یا همین جام کنفدراسیون ها که تابستان امسال بود اونا چی تو اور ال تاثیر میذاره ؟
ارهنقل قول:
جام جهانی و یورو تاثیر دارن، ولی کنفدراسیونا نه.
ایسکو به اندازه کافی قوی میشه. امسال هم در حد پارساله فعلا، هر چند بعدا بیشتر به چشم میاد، ولی فعلا همون ایسکو پارساله.