اگه "از عکاسی چیزی سرتون نمیشه" به هیچ عنوان نباید DSLR بگیرید!نقل قول:
چون کار با DSLR ها خیلی سخت تر از کمپکت ها هست!
و برای استفاده در مسافرت هم مناسب نیستند! سنگین تر و بزرگتر هستند!
بهتره یک دوربین رده بالای کمپکت بگیرید!!!
Printable View
اگه "از عکاسی چیزی سرتون نمیشه" به هیچ عنوان نباید DSLR بگیرید!نقل قول:
چون کار با DSLR ها خیلی سخت تر از کمپکت ها هست!
و برای استفاده در مسافرت هم مناسب نیستند! سنگین تر و بزرگتر هستند!
بهتره یک دوربین رده بالای کمپکت بگیرید!!!
ممنون.مبخوام یه دوربینی باشه که عکساش برا چاپ کردن کیفیت قابل قبولی داشته باشه.کلاس عکاسی هم میرم بعداً.چه مدلی پیشنهاد میدی دوسته عزیز؟
دوربین CANON 1100Dنقل قول:
قیمت حدودی 1100 تومن.
با کیف/مموری/هود/فیلتر/... حدود 1300 براتون هزینه برمیداره.
ارزونترین DSLR موجود در بازار هست، ولی با کمپکت های موجود اختلاف کیفیت زیادی داره.(البته 1 2 مورد از کمپکت ها هم هستند که سنسور بزرگ و در نتیجه کیفیت عکس خوبی دارند)
بعدا هم اگه خواستید حرفه ای تر کار کنید، میتونید لنز های مختلفی تهیه کنید!
مدل دیگه ای هم هست که بهتر باشه تا ۱.۵؟
nikon d3200 و nikon d5100 هم هستند با قیمت حدود 1500!نقل قول:
البته بنظر من D3200 مفتش گرونه!
ولی D5100 دوربین خوبی هست، ولی باید توجه کنی که با لوازم جانبی که باید بگیری احتمالا هزینه از 1650 1700 بالاتر خواهد رفت!
پس شما کدومو پیشنهاد میدین؟یه دوربین میخوام تا ۲-۳ سال نخوام عوضش کنن و با کیفیت باشه و خوش ساخت.با این دوربین میخوام تو مسافرت و مناظر و طبیعت عکس بگیرم.
من نظرم رو قبلا گفتم:نقل قول:
1:برای مسافرت و سفر و ... باید کمپکت بگیرید!
2: دوربین های DSLR بیشتر از خودش، باید خرج لنزش کنید!
مثلا من Canon 1100D دارم که خریدم 1200 ! ولی دنبال یک لنزی هستم که احتمالا قیمت اکبندش حدود 1600 1700 هست!
بنظر من، شما باید حتما کمپکت بگیرید! حالا اگه کیفیت براتون مهم هست، یک کمپکت گرون قیمت بگیرید! ولی 100% اگه DSLR بگیرید پشیمون خواهید شد!
iArdavan عزیز امین جان کلا درست میگند ،اما اگه شما علاقه زیاد و پشتکار خوبی تو خودت میبینی و بعدا هم میتونی بیشتر خرج کنی بهتره الان slr بخری :n06:
از دوستان کسی بلد هست چطوری میزان نورگیری لنز ها رو بصورت تئوری مقایسه کنه(با اعداد ارقام)
مثلا لنز 28mm F/1.8 در مقابل 50mm f/1.8 و هم چنین 40mm f/2.8 و ...
کدوم ، چقدر بیشتر نورگیری داره!
یک فورمولی هست ، ولی کمی غیر منطقیه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این فورمول N همون دیافراگم هست(مثلا 1.8 یا 3.5)
و f هم فاصله کانونی هست(focal length)
ولی مشکلی که هست اینه که در این فورمول یک لنز 100mm f/4 حدود 3 برابر یک لنز 28mm f/1.8 ، نورگیری داره! و این بنظر من منطقی نیست.
یعنی یه جای فورمول میلنگه...
دوستان سلام من با خرید یه نیکون دی ۵۲۰۰ وارد دنیای DSLR ها شدم. فقط چون اولین تجربه من هست و در شهرستان هستم برای خرید لوازم جانبی اش مشکل دارم.محافظ uv چه مدلی بگیرم؟ کیف چه مدلی بگیرم؟ باتری و سه پایه هم میخوام. اینا رو از کدوم سایت میتونم تهیه کنم؟ ممنون