امتحانش ارزشی نداره.نقل قول:
با همینی که الان داری حال کن. بی خیالش شو
Printable View
امتحانش ارزشی نداره.نقل قول:
با همینی که الان داری حال کن. بی خیالش شو
آقای majrixنقل قول:
سلام. واقعا از جواب کاملتون ممنونم.
البته میدونم برای تشکر دیر شده.ولی خب تازه تونستم با لیتوکس به اینترنت وصل بشم که اگه راهنماییم نمی کردین نمیتونستم.
ولی هنوز مشکلاتی دارم.مثلا اینکه وقتی با حساب غیر ریشه میخوام kppp رو اجرا کنم error میده که اجازه ندارم و بعدش هم بجای شماره گرفتن مینویسه can not open the modem
امیدوارم با سوالام شما رو خسته نکرده باشم.
شما بايد عضو يكي از گروهها كه فكر مي كنم dialout بود باشيد
اسم گروه رو دوباره يادم نيست
ولي اگر خودتون گروهها رو ببينيد متوجه مي شيد كه كدوم به مودم ربط داره
ولی این سوال بیشتر به لینوکس ربط داره.حتی شاید مختص kppp هم نباشه .
یعنی اصلا چطوری میشه تعیین کرد که یه کاربر یه نرم افزار (مثل kppp ) رو بتونه اجرا کنه یا نتونه؟
یه مشکل دیگه:
برای بار دومه به این مشکل برمیخورم که پنجره ی YaST اصلا باز نمیشه.یعنی هیچ اتفاقی نمیافته. دفعه ی پیش هم که پرسیدم کسی جواب نداد تا اینکه بعدا لینوکس رو دوباره نصب کردم.خواهش میکنم بهم کمک کنید.
سلامنقل قول:
خوشحالم که تنوستید از طریق لینوکس به اینترنت وصل بشید
در رابطه با KPPP این مشکلات هست و کلا KPPP از سرعت کمی برخورداره بخاطر همین توصیه میکنم از Kinternet استفاده کنی خیلی راحتر تنظیمات بهتر و سریعتری داره
موفق باشی
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بالا رو خوب نگاه کن همه جزئیات این شبیه ساز درش هست ( مایه افتخار که تو این سن دنبال این موضوعات هستی )
در مورد SaX2 خیلی کم پیش این اتفاق بیافته ولی بازهم راهی هست یک شل باز دستور زیر بزن
majrix@linux:~> sax2
SaX: root Password:
SaX: Checking update status for nvidia driver
SaX: initialization already done
SaX: call [ sax2 -r ] if your system has changed !
SaX: startup
SaX: X-Server: :0.0 -> grant
SaX: importing current configuration...
سلام
از راهنمایی تون ممنونم .من اون سایت رو خوندم .چیزی که نفهمیدم و منظورم بود اینکه محیط های PATH , LD_LIBRARy ;i که گفتم در suseکجاست و چه جوری میشه از اونا استفاده کرد . و سوال دیگه اینکه چه جوری باید یک share library رو به suse library اضافه کرد.
بازم از راهنمایی تون ممنون
اول باید بدونی اسم اون کتابخانه چیه و بعد نصبش کنی :)
سلام .من نمی تونم yast از ، graphics card and minotor رو باز کنم وقتی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و پنجره ای باز نی می شه از بقیه جا هم امتحان کردم sax که اصلا باز نمی شه تو شل هم امتحان کردم وقتی شروع می کنه به start up متوقف می شه و به خط فرمان قبلی بر می گرده. از xen امتحان کردم یک خطا می ده میگه یک جا خطا وجود دارد. می خواسم بدونم می شه درستش کرد راهی هست که بالا بیاد یا recovery بشه؟
بازم از راهنمایی تون ممنون
سلام
می شه کس لینک یه ادیتور واسه برنامه نویسی جاوا به من بده (یه چیزی مثل jbuilder)
ضمنا ممنون می شم اگه بگین چطوری می شه تو لینوکس سوزی چیزی نصب کرد و چطور می شه یه برنامه ی جاوا اجرا کرد؟!!!
من تازه لینوکس نصب کردم .چیز زیادی ازش نمی دونم
ممنون می شم کمکم کنین