MohammadT15
نقل قول:
حامد این عرفان یه چیزی یادمون داد . نوشت سوال های غیر گیم . سوال های گیم:n02:الان من یاد گرفتم:n20:
:n02:
نقل قول:
البته ما اکثرا گیمی میپرسیم . بذار الانم با گیمی شروع کنیم چونه نزن:n02:
شروع کن داداش از هر چی شروع کنی قبوله :n02:
نقل قول:
1 : با این نوع تموم شدن داستان ها چه رابطه ای داری؟ : مثل بازی Infamous 2 مثل L.A Noir مثل Resistance 2 و خیلی بازیهای دیگه که آخرش قهرمان صحنه ها کسی که ساعت ها باهاش بازی کردی و بهش عادت کردی میمیرن ! اینجور تموم شدن Story رو دوست داری؟اصلا نظرت چیه .
اسپویل می کنی چرا..؟ :n02:
اره موافقم دوشواری ندارم ، خودم همیشه در داستان پردازی های ذهنم اخرش قهرمان رو میکشم :دی
نقل قول:
2 : صحبتت با کسایی که میگن بازیهایی نظیر Beyond و Heavy Rain گیم پلی نداره چیه؟
سعی کنن حداقل یک بار ، یکیشو تجربه کنید
نقل قول:
3 : God Of War Ascension ... میتونه موفق باشه ؟ در حد GOW III میتونه موفقیت کسب کنه؟ یا نه فقط زیر سیبیلی رد کردن که یه بازی داده باشن تا خودشونو برای GOW Iv روی نسل بعد آماده کنن ؟
با توجه به نسخه فرعی بودن و یک ریبوت ابتدا نظر زیاد والایی براش نداشتم در حد نمرات بگم دور بر 85 تا 88 براش نظر داشتم
ولی با توجه به خبرهای جدیدی که ازش رسیده مثل این که واقعا روش کار کردن اما باز هم با وجود اشخاصی همچون تام هر چقدر هم عالی باشه باز حالمون رو میگیره :دی
نقل قول:
4 : یه چند تا بازی هست کلا نظرت رو راجع به ادامشون و اینکه چقدر احتمال میدی و دوست داری ادامه داشته باشن بگو :
نسل جدید ، موتور جدید ، کنسول جدید و شوتر جدید :n12:
نقل قول:
AC : Brotherhood 2
این که دیگه عمرا همچین نامی نخواهیم داشت
یک بار بود تموم شد رفت
نسل بعد ND بخواد این عنوان رو ادامه بده که دیگه کلا باید نابود شد
فعلا تو نسخه 6 لنگ زدن به نظرم این فرانچیز باید برگرده پیش میکامی
به این میگن یک صبر ایوبی :n02:
نقل قول:
Call Of Duty : Modern Warfar 4
این که حتما ادامه خواهدداشت فقط خدا بخیر کنه
اینم مثل Evil 6 بهتره که برگردن پیش ایتاگاکی
واقعا بازی شاهکاری خواهد بود
این عنوان تموم شد دیگه فکر نکنم ببینیم دنبالشو
سونی باید تمرکز داشته باشه
بازی باید مثل قسمت دوم عالی باشه تا بتونه موفق بشه
یعنی تو میگی کول نمرده.؟ :n12: وای خیلی منتظرشم
نقل قول:
دلیل اینکه اینهمه 4 داره تقصیر من نیستا همه بازیها روی 3 گیر کردن دیگه:n02:
نقل قول:
5 : اینهمه سوال از کنسول خونگی کردم حالا توی کنسول های دستی کدومشو از همه بیشتر دوست داری؟
واقعیت امر من میشه گفت همه کنسول های دستی رو داشتم ، کنسول های نینتندو کلا حالت گژوال دارن
از این سمت Ps vita با توجه به قدرت بالا و سخت افزاری که داره فعلا بازی که بتونه نظرمو جلب کنه نداره
میتونم بگم PSP تنها کنسول دستی بود که تونست منو راضی کنه
نقل قول:
6 : یه بازی سبک شوتر بود به اسم Rainbow six یادته؟ بازی کردی اصلا؟ نظرت راجع بهش چیه؟ من که جز اولین شوتر هایی بود که با PC باهاش آشنا شدم
اره بازی کردم ولی زیاد به این عنوان دل نبستم کلا در جهت وقت پر کنی سراغش رفتم
نقل قول:
7 : ادامه ی سوالهامو مطرح میکنم . رمز میدم اسم کاراکتر و بازی رو بگو:n16:
اینا که خیلی اسونن مرد :n02:
نقل قول:
_ یه مهندس . که از طرف دولت آمریکا به همراه 3 پرسنل امنیتی به سفینه ی ایشیمورا فرستاده میشه . اسم کاراکتر؟ اسم بازی؟
Dead Space
ایزک
نقل قول:
_ به خاطر همسر و یه دونه پسرش با یه پیرمرد به یه سفر طول و دراز میره . از انحصاریای سونی . سال تولید 2011 . اسم کاراکتر؟اسم بازی؟
به خاطر فرزند و پسرش نبود کلا رفت تا دنیا رو نجات بده ، دستکش بچه یادته خفن ادم رو محو میکرد
Resistance 3
جوزف
نقل قول:
_ بیشتر از این حد بگم اینو متوجه میشی . فقط در همین حد میگم که سیگار از بهترین تفریحات این کاراکتره و توی مهمترین ماموریت ها همراه خودش میبره :n02: اسم کاراکتر ؟ اسم بازی؟
متال گیر
سالید اسنیک
نقل قول:
_ شما توی یه شهر مذهبی هستید که با شیاطین مبارزه میکنن . در حین بازی یه شخصی به نام آگنوس میاد و دوست دخترتون رو میرباید :n02:اسم کاراکتر ؟ اسم بازی ؟
Devil May Cry
Nero
نقل قول:
_ 3 گانه ای که پایان جذابی نداشت . کاپیتان بودی . خاطره های زیادی از بازیش هست . اسم یکی از بهترین دوستات اشلی بود . ای بابا لو رفت کهههه:n02:اسم کاراکتر ؟ اسم بازی ؟
مس افکت 3
شپرد
:n16:
نقل قول:
ااا از این سوالا دوست داری؟:n02:شب میام دوباره ازت میپرسم . همه ی سوالها هم درست جواب دادی . راحت بودااا حالا توی سوالای بعدی درجش رو سختتر میکنم . اما اسم کاپیتان والکر رو نگفتی توی بازی Spec ops یا یادت رفت یا پیچوندی:n02:
اره دوست دارم ولی سخت باشن بهتر میشن اون اسم هم یادم رفت بنویسم :n02::n16: