با سلام
در مورد مدارهاي لامپ كم مصرف اجزاء و كاربرد انها اطلاعات ميخواستم و اگر كسي نقشه مدار انها را دارد ممنون ميشوم برايم بفرستند.
Printable View
با سلام
در مورد مدارهاي لامپ كم مصرف اجزاء و كاربرد انها اطلاعات ميخواستم و اگر كسي نقشه مدار انها را دارد ممنون ميشوم برايم بفرستند.
:19:کسی نیست جواب منو بده:19:
يك مدار فلز ياب مي خوام:19:
:exclamati:33:سلام به شما زيبا
هركس ميتونه لطف كنه سورس كد و مدار سيگنال ژنراتور (مربعي مثلثي سينوسي ) رو با AVR بفرسته .
يه گوني ممنون :12:
با سلام
من تازه کارم کسی می تونه یک نقشه ی ساده ی شک خفیف برام بزاره
خواهش میکنم که هر کس هر چقدر پروژه ساخت ربات داره برام بزاره و خواهش میکنم باتوضیحات کامل باشه و خواهش میکنم که در مدارش از میکرو کنترل استفاده نشده باشه که من پروگرمر ندارم . ممنون میشم
ممنون میشم اگر که مدار فرستنده و گیرنده رادیویی با برد 50 تا 100 متر 6 تا 10 کاناله رو هم برام بزارید
ممنون میشم که به درخواستهای من جواب بدید که واقعا احتیاج دارم خیلی خیلی زیاد
با تشکر از همتون
سلام دوستان كسي اينجا به كتاب هاي محمود بخت آور جلدهاي 3،4 و5 دسترسي داره من از توي اينا آخه نميدونم كدومشونه يه تستر آي سي ttl ميخواستم. اگر كسي زحمتشو بكشه ممنون ميشم.
یه مداره بخاری می خواستم که همانند بخاری آکواریوم باشه یعنی اینکه دارای درجه برایه تنظیم دما باشه و بتونه دما رو ثابت نگه داره و به صورت اتوماتیک دمارو تنظیم کنه در ضمن بتونه گرمارو تا 42 درجه برسونه.
این مدارو برای دستگاه جوجه کشی میخواهم که باید دقیق عمل کنهو گرمارو در حد انتخاب شده نگهداره.
:20:لطفا نقشه مدارو با قطعاتشو ذکر کنید یه توضیحاتیم در مورد نصبش.
خیلی ضروریه.
کسی نیست ما را کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی مدار لامپ کم مصرف رو نداره
اگه کسی داره (ترجیحا 60-50 وات) یه کمکی به ما بکنه
مداری می خواستم که انرژی که از یک ترموکاپل با اختلاف دمای 20 درجه و تا 70 درجه تولید شده برای شارژ باتری استفاده کند.
در واقع مدار شارژ باتری اتومبیل با ولتاژ های بسیار پاییین.