سلام
من پچ 3.1 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده.
Unable to find version of runtime to run this application
همه ران تایم ها رو نصب کردم. دات نت 1 تا 4 هم نصبه.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
Printable View
سلام
من پچ 3.1 رو نصب کردم ولی این ارور رو میده.
Unable to find version of runtime to run this application
همه ران تایم ها رو نصب کردم. دات نت 1 تا 4 هم نصبه.
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
با سلام cpuمن خیلی پایینه طوری که تو sitting هاش هم نوشته bad (بقیه جیزهاش good هستش) وقتی داخل بازی میرم هی تصویر می پره به غیر از تعویض cpu چه کار میتونم انجام بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام!
موقع اجرای بازی این پیام را میدهد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما آخرین ورژن DirectX رو نصب کن مشکلت حل میشهنقل قول:
خودم مشکلم رو حل کردم.نقل قول:
بازیم نسخه سریر بود که مشکل داشت، رفتم یکی دیگه خریدم. این نسخه 1.03 هستش.
برای اجرای پچ هم باید dotNET Framework 4.5 نصب باشه.
این پی سی ورد چرا همچین شده. قبلا هر مشکلی داشتیم میومدیم تو پی30 یه روزه حل می شد. این روزا هیچکی به فکر حل کردن مشکلات کاربرا نیست.:13:
دوستان کسی می دونه چطوری تمارز می کنن؟
کسی نمیدونه باید چیکارش کرد؟نقل قول:
دوست عزیز اینجوری ها هم نیست کسی بلد باشه و پست رو ببینه حتما بهتون کمک میکنه حتما دوستانی که به این مشکل برخوردند این مسئله و پست رو ندیدند من هم مثل شما مشکل داشتم دوستان راهنمایی کردند و موفق به نصب پچ شدمنقل قول:
موفق باشید
سلام.
من Pro Evolution Soccer 2013 را نصب کرده ام. پس از آن دو پچ PESEdit v3.0 و PESEdit v3.1 را روی آن امتحان کردم ولی در هر دو حالت به مشکلات زیر برخوردم:
1) لباس بیشتر تیم ها شبیه به هم میشه و یک طرح رو هم داره.
2) پرچم بعضی تیم های ملی نشون داده نمیشه.
3) تنظیمات مربوط به Scoreboards و ... که مربوط به PES EDIT هستش، اعمال نمیشه با وجود اینکه پیام Sucsses را میده.
---
هر دو پچ را از سایت PESBAZ دانلود کردم.
برای نصب هر پچ پوشه قبلی kitserver13 را پاک می کرد. حتی دوبار از اول بازی را نصب کردم.
کرک داخل سی دی بازی بعد از نصب پچ جواب نمی داد از کرک Reloaded استفاده کردم. بازی پس از نصب پچ اجرا میشه ولی همون سه تا مشکل بالا توش هست.
به نظرتون مشکل چیه؟ چیکارش کنم؟
سلام!
من وقتی دسته ی بازی را به کامپیوتر وصل میکنم کامپیوتر اصلا اون به عنوان دسته نمیشناسه و به عنوان یک چیز نامعلوم یا کلا هر چیزی به غیر از شکل دسته میشناسد با یک چه کار کنم که درست بشه{ویندوز8}؟:n27: