وقت بخیر دوست من . منم اهل ایراد گرفتن از لینوکس و مخصوصا مینت نیستم ولی برعکس شما ، برای من از همون ابتدا مشکلات پیدا شدن. کارت گرافیک من جی فورس 5500 هستش و طبق گفتهء خود سایت که در بخش مشکلات نوشته بود از همون ابتدا و برای ورود به حالت لایو هم باید عبارت nomodeset رو در پارامترهای بوت وارد میکردم (این خیلی مسالهء ساده ای برای من و شماست که اهل لینوکسیم ولی باور کنید همین مساله میتونه یه تازه وارد رو فراری بده) بعد از نصب هم باید با دستکاری grub وارد محیط مینت بشم و درایور غیر آزاد رو نصب کنم که سیستم وارد محیط نرمالش بشه. سوال کلی من اینه که چرا توسعه دهنده ها به این فکر نمیکنن که همهء کسانی که این نسخهء خاص رو نصب میکنن تجربهء لینوکسی ندارن و ممکنه کوچکترین مساله ای باعث دلزدگیشون بشه. البته این اعتراض من به این خاطره که همهء ما لینوکسی ها مدعی هستیم لینوکس سیستم عامل خوبیه و دوست داریم عمومی تر بشه ولی عمومی شدن مستلزم برداشتن این سدهای به ظاهر خیلی کوچک برای ما و خیلی بزرگ برای تازه واردهاست. وگرنه اگر دوستان میخوان بگن لینوکس سیستم عامل خاصیه و قراره خاص بمونه من دیگه هرگز نقدی بر این سیستم عامل نمینویسم :) زنده باشی دوست من. من لینوکس رو دوست دارمنقل قول: