نقل قول:
Wed 31 Oct, Copa del Rey
CD Alcoyano VS Real Madrid FC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
Wed 31 Oct, Copa del Rey
CD Alcoyano VS Real Madrid FC
به نظرم در کل بازی دیشب رئال مثله بازیای قبل رئال نبود درسته که بازیو برد ولی به نظرم زیاد خوب بازی نکردن و مثله قبل با طراوت نبودن و بازی دیشب رئال مثله سابق قشنگ نبود و به دلم ننشست امیدوارم با برگشتن بازیکنان مسدوم تیم باز رئال بتونه قشنگ بازی کنه و ببره
سلام.تازه تاپیکو پیدا کردم.فقط خواستم بگم فقط رئال ودیگر هیچ......
[QUOTE=saeedazami;7290700]سلام.تازه تاپیکو پیدا کردم.فقط خواستم بگم فقط رئال ودیگر هیچ......[/QUO منم باهات موافقم فقط رئال مادرید
دقیقاً برای همین ما تو خونه صداش میکنیم مردِ نیمه شب :31:.نقل قول:
در مورد بازیکن های جوون درست میگی. پیشرفت خوبی داشتن. اتفاقاً زمانی که داشتم بازی رو میدیدم یهو یاد کانالس افتادم. نمیدونم چرا ولی خیلی دوسش داشتم. اصلاً بیچاره محو شده. کجاست الان؟نقل قول:
البته تیم اون طراوت فصل قبل رو نداره. مثل بازی ساعت 12 ظهر با اوساسونا. اون موقع مثل یه دریای طوفانی ،موج پشت موج، حمله میکردن.
یه جملۀ ای هم از شب بازی با دورتموند میخواستم بگم که اون موقع حوصله نداشتم و گفتم که شاید بحث در بگیره.
من فکر میکنم مورینیو باید دوباره نگرشش رو تغییر بده.
دقیقاً 1 دقیقه قبل از گل دوم دورتموند من با خودم فکر کردم این چه اشتباهیه که میکنه. این همه فوروارد و هافبک طراز اول داریم که تیم های دیگه آرزوی داشتن یدونشون رو دارن ولی تیم کشیده عقب. باید حمله کنه. الان که دفاع نداریم و مصدوم هستن تمرکز رو نباید بزاره روی نقطۀ ضعف تیم. این یه مسالۀ واضح هست. استحکام یک سازه به اندازۀ ضعیفترین قسمتش ضعیف هست. شما اگه سیستم رتبه بندی ویندوز 7 رو ببینید میبینید که رتبه بندی کلیش رو به اندازۀ ضعیف ترین سخت افزارتون نشون میده.
هر چقدر از بارسلونا خوشم نیاد ولی انصافاً اونها همین مشکل رو دارن ولی کار درست رو انجام میدن که حمله هست (حالا نوع بازیشون رو نمیپسندیم اون یه ماجرای جداست).
دقیقاً همون 1 دقیقه مونده به گل با پدرم همزمان گفتیم این چه وضعیه؟ با این تیم باید همۀ تیم ها رو رنده کنه!!! دقیقاض وقتی فردوسی پور گفت که اگه دورتمون عقب هم بود باز همینطوری تشویق میکردن (حدود 30 ثانیه قبل گل) من فهمیدم الانه که گل دوم رو بخوریم.
متاسفانه مورینیو یه اشکال خیلی بزرگ داره و اون یه حالتی از رفیق بازیه. بازیکن هاییی رو که شخصاً دوست داره به مصلحت تیم ترجیح میده. کاروالیو و اسین دو نمونه مشخص و اگه دقت کنین حتی اوزیل. اوزیل رو در بدترین روزهاش هم 20 دقیقه دیر تر تعویض میکنه! دیگه از هیگواین و بنزما که بزرگتر نیست. بعضی بازیها از دقیقه 55 دیگه نای راه رفتن نداره و مشخصه که تیم پشت مهاجم ها لنگ میزنه ولی باز هم عوضش نمیکنه.
این دو تا نکته تاریک ترین نکته های روش کار مورینیو هست. 1. احتیاط بیش از حد. 2. اعتماد بیش از حد به بازیکن هایی که خودش دوسشون داره.
کانالس فصل قبل قرضی به والنسیا رفت که اوایل فصل تا ماه سوم فوق العاده بود مخصوصا در برابر بارسلونا خــیلی خوب بازی کرد که بد شانسی اورد و پاش شکست:| این فصل هم والنسیا قرار داد رو با 8 میلیون نهایی کرد الان از وضعیتش خبر ندارم فک کنم ریکاوری کرده ولی واقعا بازیکن خوبی بود خیلی حیف شد از دستش دادیم:(نقل قول:
مورینیو: ما برای شوخی اینجا نیامده ایم؛ دوست داریم به جام قهرمانی برسیم
ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید بعد از برد 1-4 تیمش مقابل آلکویانو در دور رفت مرحله یک شانزدهم نهایی کوپا دل ری، به این نکته اشاره کرد که در این بازی تعدادی از بازیکنان ثابت تیمش غایب بودند .او در این باره گفت:« تعدادی از بازیکنانم غایب بودند ولی من به دنبال بازیکنانی هستم که زندگی شان را در رئال بگذارند.»آقای خاص در پاسخ به سوالی در مورد جنجال به وجود آمده بر سر بازیکنان تیم پایه ای و استفاده از آنها در تیم اصلی و اشاره او به سبک کاری در تیم پایه ای رئال گفت:« من به دنبال تعادلی بین تیم اصلی و تیم پایه ای هستم. ناچو یکی گزینه های ما برای پست بال کناری تیم است. او به عنوان یک بال، مسیر زیادی برای رشد و پیشرفت پیش رویش می بیند.»مورینیو درادامه صحبت هایش گفت:« ما برای شوخی و خنده به اینجا نیامده ایم. دوست داریم به جام حذفی برسیم و نمی خواهیم که آمار منفی ای در این تورنمنت داشته باشیم؛ اتفاقی که پیش از این چند بار رخ داده. ما کار خودمان را انجام دادیم و آلکویانو هم کار خودش را.»آقای خاص درمورد حریف تیمش در بازی 4شنبه شب گفت:« آلکویانو با شادی ، انگیزه و یک بازی بهتر از تیم ما به میدان آمده بود. آنها به نظر من تیم خوبی آمدند. بازیکنان هیجان انگیزی داشتند و مطمئنا باید مربی خوبی داشته باشند؛ چون همان بازی ای که توقع می رفت را پیاده کرده بودند.»
گرانرو:از مورینیو درسهای زیادی گرفتم؛ او درتصمیم گیریها به من کمک می کرد
استبان گرانرو ستاره اسپانیایی باشگاه کوئینز پارک رنجرز معتقد است که تجربیاتی که زیر نظر مورینیو کسب کرده، برایش غیرقابل ارزشگذاری بوده است.این ستاره که سابقه بازی کردن در تیم ملی زیر 21 ساله های اسپانیا را هم دارد در بازار نقل و انتقالات تابستانی از رئال مادرید جدا شد و با قراردادی 4 ساله به تیم لندنی پیوست. گرانرو معتقد است که در طول دوران حضورش در سانتیاگو برنابئو تجربیات زیادی آموخته که در آینده به دردش خواهد خورد.گرانروی 25 ساله در صحبت هایی به روزنامه مارکا گفت:« ژوزه مورینیو همیشه بهترین ها را برای من می خواست. او نمی خواست که من از رئال بروم ولی درعین حال شرایطم را درک می کرد. او برایم بهترین ها را آرزو می کرد. توصیه های خوبی برایم داشت و در تصمیم گیری ها به من کمک می کرد. من خاطرات خوبی از مورینیو دارم.»
این ستاره اسپانیایی ادامه داد:« ما پیغام های عجیبی را رد و بدل می کنیم و من خیلی به مورینیو فکر می کنم. او به من درس های زیادی داد.مورینیو مربی بزرگی است و رفتار خوبی هم بامن داشت.»
او در ادامه درمورد باشگاه جدیدش، کوئینزپارک رنجرز که در حال حاضر در قعر جدول لیگ برتر قراردارد و تنها 3 امتیاز از 9 بازی ابتدایی اش کسب کرده گفت:« من دراینجا واقعا خوشحالم. نتایج تا به اینجای کار خوب نبوده اند ولی همه چیز درست می شود. فصل خیلی خوبی خواهیم داشت. تنها چیزی که می خواهم زمان است که با شرایط تطبیق پیدا کنم.از حضور دراینجا خوشحال هستم.»
برند شوستر: مورینیو کمترین توجهی به تیم پایه ای نکرده ونخواهد کرد
برند شوستر، سرمربی سابق رئال مادرید در صحبت هایی به انتقاد از ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید در عدم استفاده از تیم پایه ای این باشگاه پرداخته.شوستر معتقد است که مورینیو از بازیکنان تیم پایه ای رئال استفاده نمی کند و درانتقاد از آقای خاص گفته:« فقط برد و موفقیت برای مورینیو مهم است. این درحالی است که اصلا از میدان دادن به بازیکنان تیم پایه ای خوشش نمی آید و این برایش هیچ جذابیتی ندارد.کسی که کمترین اهمیتی به تیم پایه ای می دهد ، خود مورینیو است. اودرآینده هم این کار را نخواهد کرد. چون اصلا خوشش نمی آید. فقط موفقیت به چسم او می آید و علاقه ای هم ندارد که یک بازیکن تیم پایه ای را به تیم اصلی بیاورد و به او فضا دهد تا به موفقیت برسد. فقط موفقیت فردی برای او مهم است . هرچه بیشتر جام به دست بیاورد، بهتر و البته در کوتاهترین زمان ممکن هم به دنبال این موفقیت هاست.
این مربی آلمانی در گفت و گویی که با برنامه آبه یان ان پونتو در رادیو آ.ب.ث پونتو داشت ادامه داد:« اگر لیستی از بازیکنان پایه ای ای که من به تیم اصلی آورده و به آنها میدان دادم تهیه کنید، لیستی بی انتها خواهد شد.»شوستر درادامه به این نکته اشاره کرد که مورینیو از آن دسته مربیانی است که دوست دارد همه چیز را تحت کنترل داشته باشد:« او اولین مربی ای است که توانسته قدرت رهبری را در دست بگیرد و نه تنها بر تیم رهبری می کند، بلکه الان رئیس و صاحب همه چیز هست. مورینیو اوضاع را همان طوری که دوست دارد هدایت می کند. این به نظر من خوب است و از این موضوع خوشم می آید. او موفقیت های زیادی کسب کرده و با رئال هم این روند را ادامه خواهد داد. او تنها یک قهرمانی اروپایی با رئال کم دارد و امسال هم می تواند برای دستیابی به این موفقیت بجنگد.»بخش پایانی شوستر درمورد جنجال به وجود آمده میان مورینیو و آلبرتو توریل، مربی تیم رئال مادرید کاستیا (تیم پایه ای رئال ) بود. شوستر گفت:« نمی دانم چرا درمورد این موضوع از توریل نظر پرسیدند.چون صحبت های او این جنجال را شروع کرد و بحث برسر این موضوع را باز کرد. در رئال مادرید همه چیز خیلی روشن و شفاف است. یک تیم اصلی داریم و پشت سر این تیم اصلی ،موضوعات و مسائل ریزی هست. مورینیو ریاست می کند و این خود اوست که تصمیم می گیرد فلان بازیکن به تیم اصلی بیاید یا نه و تصمیم گیری درمورد اینکه هر بازیکنی در چه پستی بازی کند هم وظیفه خود اوست.»نظرسنجی: آیا با گفته های شوستر موافقید؟ به نظر شما مورینیو تنها به موفقیت فردی خودش فکر می کند و امور بازیکنان و آینده آنها برایش اهمیتی ندارد؟ در جنجال برسر ناچو حق را به مورینیو می دهید و یا به مربی تیم پایه ای رئال؟ نظرتان را با ما درمیان بگذارید
این جناب شوستر که دایه داغتر از مادر شدن (درست گفتم دیگه؟ : دی ) بهتر هست برن همین بازی آخر رئال رو یه نگاه بندازن! ببینن چندتا از بازیکنا، از تیم اصلی بودن.
گذشته از اینکه خیلی مصدوم داریم، مورینیو حتی به رونالدو هم بازی نداد تا گل بزنه و شانسش رو برای توپ طلا بالا ببره.
یکی نیست بگه شما خبر داری همین الانش رئال 8 امتیاز از بارسلونا عقب هست؟! به نظر شما میشه ریسک کرد؟!
دعوت کاپلو ازCheryshev
فابیو کاپلو، مربی تیم ملی روسیه، Denis Cheryshev بازیکن آکادمی رئال مادرید برای مسابقه دوستانه تیم ملی روسیه مقابل آمریکا دعوت کرد.
در نسخه اخیر مجله «روندا ایبریا» ، عکس ژوزه مورینیو ، مربی پرتغالی رئال مادرید را روی جلد می بینیم. آنها با مورینیو یک گفتگوی طولانی انجام داده اند که روزنامه مارکا بخش هایی از آن را بازتاب داده.ژوزه مورینیودرمورد حضورش برروی نیمکت مربیگری رئال گفته:« هیچ وقت به استعفا از مربیگری رئال فکر هم نکردم.» او ادامه داد:« من خودم را خیلی محبوبتر از آنچه مردم فکر می کنند می دانم.»آقای خاص درمورد زندگی در مادرید و مربیگری در برنابئو گفت:« هیچ وقت به استعفا از مربیگری رئال فکر نکرده ام. لحظات سختی که سطح اجتماعی باآنها روبرو می شوی، فقط چند لحظه هستند و فراتر از این هم نیست. این مسائل کاملا تعریف شده ومشخص هستند. دقیقا مثل این که فرزندت از تو بخواهد که تو به مدرسه نروی تا اینکه او بتواند زندگی اش را با آرامش دنبال کند. یا اینکه همسرت از تو بخواهد که زمانی که او در یک مغازه خرید می کند، داخل ماشین بنشینی. این بهایی است که من باید به خاطر داشتن شغلی که مرا مملو از احساسات می کند، بپردازم.»
مورینیو ادامه داد:« من به مراتب بیشتر از آنچه که مردم فکر می کنند، خودم را محبوب احساس می کنم. هواداران زیادی،حتی درمیان هواداران تیم های حریف هستند که مرا تحسین می کنند و برای کارنامه حرفه ای و شخصیت فردی من احترام قائلند. من دائم در مبارزه دائمی با خودم هستم. آنچه به من انگیزه می دهد این است که همیشه دوست دارم بهترین باشم. در هر شرایطی، هربار بیشتر به دیگران فکر می کنم و فکر می کنم که این مرا مبدل به انسان بهتری می نماید.»آقای خاص درمورد دنیای مربیگری و وظایف یک مربی گفت:«مربیگری هر روز سخت تر از قبل می شود .یک مربی دردنیای امروزی، نمی تواند همان مربی 10، بیست یا سی سال پیش باشد. مربیگری حرفه ای است که درحال رشد و پیشرفت دائمی است. وظایف یک مربی به مراتب فراتر از انتخاب 11 بازیکن، آموزش تاکتیک ها و یا تصمیم گیری درمورد تعویض هاست.»این مربی پرتغالی خاطره ای از اولین روز دانشگاهش داد:« در اولین روزی که به دانشگاه رفته بودم به یکی از استادان گفتم:"من می خواهم خودم را برای مربیگری در دنیای فوتبال آماده کنم و نمی دانم که در کلاس شما چه باید بکنم." این استاد به من گفت:"اگر می خواهی یک سرمربی بزرگ در دنیای فوتبال شوی، نباید فقط درمورد فوتبال اطلاعات داشته باشی." الان می فهمم که حق با او بوده.»مورینیو در مورد فوتبال و فوتبالیست ها در جامعه کنونی گفت:« فوتبال یک پدیده اجتماعی غیرقابل مقایسه است. فوتبال جهانی ترین زبان ممکن است .تعداد افرادی که با زبان فوتبال صحبت می کنند به مراتب بیشتر از کسانی است که به زبان های انگلیسی یا اسپانیایی حرف می زنند. فوتبال یک پدیده جهانی است که نژادها، فرهنگ ها و ادیان را درکنار هم قرار می دهد. به همین خاطر هم هست که مسئولیت اجتماعی ما خیلی زیاد است.»آقای خاص ادامه داد:« در خیلی موارد بازیکنان تراز اول فوتبال دنیا، الگوهای خوبی برای اجتماع هستند ولی در خیلی ازموارد هم این طور نیست. باوجودتمام هوشیاری احساسی و کنترل احساسی که در رفتارت داری، لحظاتی هست که در آن لحظات نمی توانی احساساتت را کنترل کنی و اشتباهاتی را مرتکب می شوی. در رسانه های اجتماعی هم این لحظات را بازتاب می دهند. مخصوصا در این روزها که رسانه ها خیلی رقابتی کار می کنند. شاید این وظیفه ماست که کمک رسانی کنیم تا الگوهای خوب، بر الگوهای منفی ترجیح داده شوند.»مورینیو در بخش دیگری از صحبت هایش گفت:« شاید اگر بگویم که ما باید در تمامی زمان ها صادق باشیم، پیش پا افتاده به نظر برسد ولی واقعا من این طور فکر می کنم. فکر می کنم که باید همیشه یک شخصیت از خودت ارائه دهی و درمیان کسانی که تو را محاصره می کنند، همیشه یک جور و یکرنگ باشی.من سعی می کنم که در شغلم اینگونه باشم و تا پایان هم همین طور بمانم.»آقای خاص یک راز از زندگی اش را هم برملا کردو گفت:« من به 50 سالگی نزدیک می شوم. یک عدد رند که معنی و مفهوم زیادی دارد. در شهر زادگاهم برایم یک بزرگداشت کوچک ترتیب داده اند و اگر به پشت سرم نگاه کنم، نمی توانم مانع از ظهور یک لبخند برروی چهره ام شوم.»آقای خاص صحبت هایش را این طور به پایان برد:« از سنین جوانی می دانستم که برای پیشرفت در این کار، باید به کشورهای دیگر بروم.سفر رفتن و رویارویی با چالشهای مختلف برای رشد و پیشرفت لازم و ضروری است. زمانی که مربیگری را شروع کردم، به عنوان هدف، کار کردن در پرتغال ،انگلیس، ایتالیا و اسپانیا را برای خودم تعریف کردم. حالا اهدافم را کامل کرده ام. زمانی که دوران حضورم در رئال به پایان برسد، نمی دانم که چه مسیری را باید دنبال کنم.»
سایت گل – میشل، مربی سابق رئال مادرید کاستیا گفته بازیکنان جوان پس از دوران بیسنته دلبوسکه فرصت چندانی در رئال مادرید نیافتهاند.بسیاری ژوزه مورینیو را در هفتههای اخیر به دلیل بیتوجهی به فارغالتحصیلان آکادمی جوانان رئال مادرید سرزنش کردهاند و به این موضوع اشاره کردهاند که او به جای ناچو، بازیکن تیم دوم رئال مادرید ترجیح داده میشل اسین را به پست مدافع چپ ببرد!میشل که زمانی ستاره رئال بود میگوید: «مورینیو اطلاعات لازم درباره آکادمی بازیکنان را دارد. نمیدانم واقعا آنجا چه خبر است.تنها چیزی که میدانم این است که بازیکنان جوان آکادمی تنها در زمان دلبوسکه به تیم اصلی راه مییافتند. نه در زمان بقیه.»دلبوسکه سه بار مربی رئال شد و آنها را به دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رساند.
خورخه والدانو، مدیر ورزشی سابق باشگاه رئال مادرید در گفتگویی که با برنامه هفتگی «ال گارگرو» داشت به بررسی تمام مسائل موجوددر باشگاه مادریدی و از جمله اختلاف میان مورینیو و توریل پرداخت و گفت:« هیچ ترسی از مورینیو وجود ندارد. در باشگاه مادریدی احساسات حرف اول را می زند و همه تصمیمات با رعایت محافظه کاری گرفته می شود. تیم پایه ای رئال همچنان ارزش و قدرت سابقش را دارد و این را با نگاه به اعماق تاریخ باشگاه می توان دریافت .»به گزارش روزنامه مارکا،والدانو در مورد تفاوت های عظیم موجود بین تیم پایه ای رئال مادرید و تیم پایه ای بارسلونا گفت:« تیم پایه ای بارسلونا به شدت مورد تبلیغ قرار می گیرد. چون خود بارسایی ها تیم پایه ای شان را ارج می نهند. روال بازیکنان بین المللی تری را می سازد. مهارت همیشه وجود داشته و وجود خواهد داشت.»
او در تحلیل شرایط تیم پایه ای رئال گفت این تیم چه با توپ و چه بدون آن حرف های زیادی برای گفتن دارد. این یکی از توقعاتی است که از تیم پایه ای می رود. تیم پایه ای شرایط خوبی برای رسیدن به تیم اصلی دارد.»والدانو در مورد جنجالهایی که بعد از کنفرانس خبری اخیر مورینیو به راه افتاد گفت:« تمام چیزهایی که در طول این هفته اتفاق افتاد، به نظر من جالب نبود. صحبت های تحقیرآمیزی درمورد اسامی خاص و ویژه ای مطرح شد که در سالهای قبل در رئال بازی می کردند.(اشاره او به تاکید روزنامه های مادریدی در مورد محصولات آکادمی فوتبال رئال بود که حالا در تیم های بزرگی بازی می کنند.) تک تک این بازیکنان حالا نمایندگان و سفرای رئال هستند.»او درمورد شرایط توریل مربی تیم پایه ای رئال هم گفت:« او جانشین سنت مولومنی، مالبو و... است. در باشگاه یک سیاست خاص دنبال می شود .»قدرت و اقتدارمورینیو در رئال، سوژه پایانی صحبت های اخیر والدانو بود:« برای اولین بار است که می بینیم یک مربی سه سال در باشگاه دوام آورده و این کاملا منتقلی است که مقایسه هایی بین سبک کاری تیم پایه ای و تیم رئال مادرید انجام شود.»