من که ریسک نکردم و تورس رو گذاشتم بیرون و جاش به اباته بازی دادم
البته توی انتخاب بازیکنها هم سعی کردم کمترین ریسک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که ریسک نکردم و تورس رو گذاشتم بیرون و جاش به اباته بازی دادم
البته توی انتخاب بازیکنها هم سعی کردم کمترین ریسک کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلبا که عالیه ...نقل قول:
هر چند که الان دیر شده منم کاپیتانم جردی الابا موند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا هم بهش اعتماد کرده بودم...الان هم اعتماد کردم و کاپیتانمه :دی خیلی قشنگ جواب اعتماد مربی رو داد ...ولی عوضش تورس تو بازی نیست ..:|
من چه گلطی کردم تورس رو کشیدم بیرون :دی قبلش گذاشته بودمش کاپیتان یهوووووو در یه عمل خود جوش 180 درجه نظرم در موردش عوض شد
اونایی هم که البا رو کرده بودن کاپیتان ترکوندن!! مسعود جان قهرمانی رو تبریک میگم
پیش بینیم راجع به تورس درست بود امتیاز بالایی گرفت.
راجع به البا هم ،هم ریسکم گرفت و هم شانسم چون می خواستم از کاپیتانی برش دارم.
در کل شب اخر برام خیلی خوب تموم شد .
-------------
در آخر هم جا داره از تمام بچه های لیگ P30World تشکر کنم چون علاوه بر جذابیتی که این فوتبال فانتزی داشت با بحث ها و پستها و کری خونی هاشون و ...در این تاپیک لذت این فوتبال فانتزی را برای من چند برابر کردند.:40:
به سلامتی خودمون و البته قهرمان لیگ مسعود خان:7:
جام یوروی فانتزی تموم شد و همه سالم به خونه هاشون برگشتن:31:
جدول لیگ پی سی ورلد در پایان «فوتبال فانتزی جام ملت های اروپا ۲۰۱۲»
خب واقعا باور نکردنیه مسعود که تا قبل از فینال آهسته و پیوسته بالا اومده بود در بازی فینال با جهش 6 متری:31: قهرمان این سری از بازیها شد
مسعود جان بهت تبریک میگم:11:
به مردم خوب شوش دانیال هم تبریک میگم افتخار آفرینی فرزند برومندشون رو:12:
مسعود در ایران هم در رده 41 ایستاد که واقعا رتبه خوبیه
امیر همونجوری که خودش پیشبینی کرده بود نتونست صدر جدول رو حفظ کنه با این وجود امیر تنها کسی بود که دو دور پشت سر هم در صدر جدول ایستاد
در کل به همه دوستانی که در لیگ پی سی ورلد شرکت کردن خسته نباشید میگم
وعده ما بازیهای فانتزی یو سی ال:7:
نتیجه فینال جام هد تو هد پی سی ورلد
همونجوری که پیش بینی میشد بازی بسیار نزدیکی بود
که در نهایت علیرضا تونست با اختلاف تنها 2 امتیاز فینال رو ببره و قهرمان بشه
علیرضا جان بهت تبریک میگم:12:
به همه پرسپولیسیهای ایران هم تبریک میگم:31:
صحنه هایی از خوشحالی پرسپولیسیها در سراسر ایران که با موتور و ماشین ریختن توی خیابونا به دستمون رسیده که در برنامه نود فردوسی پور قراره پخششون کنه:31:
به تمام دوستانی که در جام هد تو هد شرکت کردن خسته نباشید میگم:11:
اما فکر میکنم همگی موافق باشید که به یکی از بهترین تیمای این دوره یعنی تیم 1+5 تبریک بگیم که هم در هد تو هد نایب قهرمان شد و هم در لیگ کلاسیک
جناب راستین تبریک میگم تیم و مدیریت فوق العاده ای داشتی:12:
در پایان از مسعود و علیرضا میخوام که از تجربه این بازیها و مسیری که تا قهرمانی طی کردن برامون چند جمله ای حرف بزنن:46:
من واقعا جدای از نتایج این جام، کاملا احساس کردم که فوتبال فانتزی بچه های انجمن ورزش رو به هم نزدیکتر کرد
نمیدونم این احساس رو فقط من دارم یا دیگر دوستان هم چنین حسی دارن
خب خیلی حیف شد که اسپانیا یه گل هم نخورد . در عوض 4 بازیکن دفاع و دروازه بان من با هم فقط 2 امتیاز گرفتن ! البته باید حدس میزدم که همچین اتفاقی پیش میفته و اسپانیا به این راحتی گل نمیخوره .!
3 امتیاز هم واسه تعویض ها کم شد و باعث شد این فاجعه به بار بیاد :31:
این فوتبال فانتزی یه جام به من بدهکاره :31:فصل قبل UCL بدهی اش رو به چلسی پرداخت کرد . این فصل هم انشالا به تیم من پرداخت میکنه .
با اینکه باید و باید و باید اسپانیا قهرمان میشد که شد! دوست داشتم اول بازی ایتالیا یه گل بزنه و بازی هیجان بیشتری داشته باشه!
پ.ن: ضمناً من هم از شادی موتوری های هوادار پس از پیروزی و قهرمانی فیلم گرفتم که آپلود شده فرستادم نود پخش شه : :27:
خب منم رتبم بد نشد انصافآ ! آخر مرحله گروهی 27 ام بودم فکر کنم ولی تا 13 ام کشیدم خودمو بالا
راضیم ازشون
شب آخر با حساب بیجا باز کردن روی تیم ایتالیا هم جایگاهمون توی Fantasy رو از دست دادیم و هم predictor ، خدا بگم چیکار نکنه این پراندلی رو با این تیمش که هم خودشو نابود کرد هم مارو .:31: