وای واقعا این پلی سه چی میکنه واسه طرفدارانش fiwc 12 کلیپ هاشو دیدم واقعا از نبودن همچین امکانی واسه ما داشته دق میکردم الان واسه فیفا13 هم چی میکنه
Printable View
وای واقعا این پلی سه چی میکنه واسه طرفدارانش fiwc 12 کلیپ هاشو دیدم واقعا از نبودن همچین امکانی واسه ما داشته دق میکردم الان واسه فیفا13 هم چی میکنه
سلام.آقا یکی منو کمک کنه.من فیفا 12 از همون موقعی که اومد گرفتم و 10 ماه بدون مشکل بازی کردم.2-3 روز پیش فیف منیجر ریختم که بعدشم دوباره حذف کردم.ولی دیروز که رفتم فیفا بازی کنم وقتی همون اولش لوگوی فیفا 12 میاد گیر میکنه. همون جا میمونه .بعد 3-4 دیقه هم صفحه سیاه میشه.3بارم بازی حدف کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد.تروخدا یکی بگه باید چیکارکنم.
سلامنقل قول:
سلام.آقا یکی منو کمک کنه.من فیفا 12 از همون موقعی که اومد گرفتم و 10 ماه بدون مشکل بازی کردم.2-3 روز پیش فیف منیجر ریختم که بعدشم دوباره حذف کردم.ولی دیروز که رفتم فیفا بازی کنم وقتی همون اولش لوگوی فیفا 12 میاد گیر میکنه. همون جا میمونه .بعد 3-4 دیقه هم صفحه سیاه میشه.3بارم بازی حدف کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد.تروخدا یکی بگه باید چیکارکنم.
دوست عزیز اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EA به جای اینکه هر سال ظاهر منوها رو عوض کنه، بهتره یه فکری به حال افزایش کارآمدی منوها بکنه.
متاسفانه در فیفا 12 ، EA برای رسیدن به گزینهی Continue Career موانع زیر رو قرار داده:
1. انتخاب زبان
چرا من هر بار که وارد فیفا می شم، باید بخوام که زبان عوض کنم؟ آیا مثلا دوشنبه ها من فقط زبان انگلیسی رو درک می کنم و جمعه ها هم فقط ایتالیایی؟!
2. Create New Setting
EA فکر می کنه که من هر بار که وارد فیفا می شم، اولین کاری که می خوام بکنم اینه که تنظیمات بازی رو عوض کنم!
تا حالا به غیر از فیفا، هیچ بازی، نرم افزار یا سایتی ندیدم که هر بار که واردش می شم، از من بخواد که تنظیمات رو عوض کنم.
Setting، جز بخش هایی از بازیه که معمولا کاربران بعد از تنظیم اولیه، خیلی کم واردش می شن. پس چرا EA همیشه به من گزینهی Create New Setting رو نشون میده؟
3. نمایش پیامی در مورد Auto Save
بعد از صد سال فیفا بازی کردن، EA چرا به من برای بار میلیاردم در مورد Auto Save توضیح میده؟!
و چرا من حتما باید این پیام رو OK کنم؟
بهتر نبود این پیام بعد از چند لحظه، به صورت اتوماتیک محو می شد؟
4. New Career
چرا من هر بار که وارد منوی Career Mode می شم، باید بخوام Career جدید ایجاد کنم؟!
من 99.9 درصد مواقع، وقتی که وارد فیفا می شم، می خوام روی گزینهی Continue Career کلیک کنم.
EA به جای آسون تر کردن مسیر رسیدن به این گزینه، از من می خواد زبان عوض کنم، تنظیمات رو تغییر بدم، برای بار میلیاردم در مورد Auto Save هشدار می ده و
در نهایت وقتی با هزار زحمت وارد منوی Career Mode می شم، گزینهی New Career رو به من نشون میده!
پیدا کردن اینکه در هر مود و در هر منو چه چیزی باید دارای بالاترین و سریع ترین دسترسی باشه، کار سختی نیست.
فقط EA باید از خودش بپرسه چه گزینهای بیشتر از بقیهی گزینهها مورد استفاده قرار می گیره.
نسخه pc تاریخ ریلیزش از نسخه کنسولی زود تره ...
می خواستم ببینم نسخه پی سی و کنسولی تو این نسخه فرقی با هم میکنن یا نه ؟؟؟
نه فرقی با هم ندارن و از نسخه 12 فیفا نسخه کنسول ها و PC هیچ فرقی با همدیگه ندارن.
دوست من ، منم کاملا با شما موافقم ، فیفا یک سری ایراد های اینطوری داره که واقعا عذاب آورهنقل قول:
مثلا هر بار که میخوای آنلاین بازی کنی ، باید از اول ترکیب بچینی !!!! (البته ظاهرا قراره این ایراد رو تو این نسخه برطرف کنن )
یا مثلا تو فیفا آلتیمت تیم ، نمیتونی به ترکیب خاصی که مد نظر خودته رو بچینی !!!! و مجبوری از ترکیب هایی که خودش به صورت دیفالت داره استفاده کنی !!!! مثلا من 99% موارد از وقتی فهمیدم فوتبال چیه،با سیستم 4-2-1-3 بازی کرذم که اصلا همچین ترکیبی تو FUT نیست !!!!
یا سرعت منوها تو نسخه کنسولی واقعا عذاب آور و پایینه و وفتی مه میخوای 2 نفره بازی کنی ،موقع ترکیب چیدن،در آن واحد،فقط یک دکمه کار میکنه !!!! یعنی مثلا اگه طرف مقابل تو ثانیه ی ایکس، ضربدر بزنه،شما تو اون ثانیه هر دکمه ای بزنی کار نمیکنه !!! به قول بچه ها اصن به وضی !
ولی خوب با توجه به اینکه کنسول ها دیگه قدیمی شدن و برای اینکه تو بازی ایرادی نباشه ، منوها اینطوری میشن ، میشه با این کنار اومد تا ایشالا تو کنسول های بعدی این Delay تو حرکات منوها هم برطرف بشه
یه نکته ی دیگه ای که بد جور رو مخ منه اینه که :
من هنوز هم نفهمیدم چرا ضربه دومی که بازیکن بعد از دفع دروازبان،به توپ میزنه،فقط فقط چیپه ؟! و امکان نداره توپو بکوبه ؟!؟!؟! lol
و چندین ایراد کوجیک دیگه که امیدوارم فکری بهش بکنن...
آقا دمو كي مياد دانلود كنيم ؟
طبق گقته جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دمو 21 شهریور منتشر میشه
دمو دقیقا 1 هفته دیگه یعنی 3 شنبه ی هفته ی بعد میادنقل قول:
حدودا ساعت 12 تا 2 بعد از ظهر میاد اگه مثل سال های پیش باشه