سلام.یه پژوی elx مدل 85 هست.بدون رنگ شدگی.قیمتش چند می ارزه؟
Printable View
سلام.یه پژوی elx مدل 85 هست.بدون رنگ شدگی.قیمتش چند می ارزه؟
پارس ELX مدل 85 قیمت 17500000 توماننقل قول:
نقل قول:
من یک پژو GLX مدل 91 بدون رنگ (در طرف سرنشین جلو ضربه خورده بود که بدون رنگ صاف شد + کمی تو رفتگیهایی که همه جزیی و بدون رنگ حل شدند) بدون ایربگ دارم، این رو از من چند میخرن ؟
عذر میخوام، 90 ه مدلش تیر 90 ... 140 هزار هم حداکثر کار کرده.نقل قول:
اگر بنزینی باشه قیمتش حدود 17500000 تومان
بنزینی.
من اگر بخوام همین ماشین رو بدم چقدر باید روش بدم تا بتونم ELX خوب و تمیر بگیرم ؟!نقل قول:
پارس ELX مدل 85 قیمت 17500000 تومان
در مورد پرشیا میگن بدنش میفته بعد از یکی دو سال، درسته ؟ برای ELX هم صدق میکنه ؟
ممنونم.
نقل قول:
چه مدلی قصد خرید دارید ؟
شما اگر با اتومبیل بد تا کنید بنز هم که باشه بدنش ول میکنه و میافته .
405 GLX بنزینی مدل 90 قیمتش حدود 16800000 تومان هست و برای خرید پارس ELX اگر بتونید بودجه رو تا 20 میلیون تومان برسونینقل قول:
میشه مدل 88 پیدا کرد شاید مدل 89 هم پیدا بشه.
قیمت 16.8 با توجه به تصادف از نزدیک به در بغل از زیر زه سیاه رنگ رفته بود داخل که بدون رنگ صاف شده داده شده ؟ + در پشت راننده بالای زه کمی رفته بود داخل که بدون رنگ صاف شد. بیمه + لاستیک تازه عوض شده.
مدل 88 تمیز پیدا میشه که به قول شما بدنه نیفتاده باشه ؟!
در مورد اون تصادف هم دیگه کارشناس باید نظر بده تا مشخص بشه قیمت نهایی خودرو چند در میاد.نقل قول:
ELX مدل 88 تمیز پیدا میشه شک نکنید.
چرا میگن ماشین چپی رو نباید خرید ؟؟ وقتی ماشین چپ میکنه کجاهاش آسیب میبینه ؟
چون شاسیش ضربه خورده و آسیب دیدهنقل قول:
و ماشینی که شاسی ضربه داشته باشه ,ماشین بشو نیست .یا لاستیک سابی پیدا میکنه تا آخر یا دائم یکسری از قطعات رو مستهلک میکنه
آقا رنو 5 مدل 1370 با موتور رنو(سپند نیست) با قیمت 1.9 ارزش خرید داره؟ واسه یاد گیری رانندگی..ماشین اصلیمون نیست....تازه گواهی نامه گرفتم.....خواستم ببینم اصلا راه میره؟:دی
اگه فایده نداره پول جمع کنم واسه پراید....