سلام
جواب تولدت مبارک چی باشه خوبه؟
کلا موقع تبریک روز تولد چه دیالوگایی ممکنه ردو بدل بشه؟
خیلی ممنون از پاسخ هاتون
Printable View
سلام
خیلی ممنون از پاسخ هاتون
تولدتون رو تبریک میگمنقل قول:
سلام
خیلی ممنون از پاسخ هاتون
امیدوارم تو سال جدید سن و سالتون موفق باشید و به آروز های خوبی که داشتید برسید و برای دیگران هم همیشه آرزوهای خوب داشته باشید
میتونی بگی : ممنون مرسی از لطفتون و اینکه به یاد من بودید.نقل قول:
فقط سوتی منو ندی یه بار چند سال پیش معلممون فهمید تولدم بوده بهم گفت تولدت مبارک!منم گفتم ممنون تولد شما هم مبارک :sq_2:
دوستان فرض کنید یک هدیه برای یک دوست بخواید تقدیم کنید بعد یک کارت از اینا که نوشته با تقدیم درود و این حرفا گل گلی و...خلاصه حالا بنظرتون درستش اینه که داخل کارت هم چیزه خاصی نوشته بشه؟ یا همون نوشته خوده کارت کافیه؟
اگر قرار باشه چیزی بنویسم چی باشه؟
از این کارت ها بگیر که چیزی ننوشته و فقط طرح داره...کارت هدیه
بعد یک جمله با دست خط خودت بنویس و امضا کن، تاریخ هم بزن
جملات قصار ننویس، هر چی دوست داری بنویس
سلام
من خسته شدم از بس که در برخورد با دوستان و .... اینجوری حال و احوال کردم .
" سلام - حال شما خوبه - احوال شما - خوش میگذره ؟ - چه خبر ؟ "
بیایین بزرگواران و یه کلمه جدید یاد من بدید برای حال و احوال با دوستان.؟ بگین ممنون راهنماییم کنین
ایام به کامه؟ کار/درس ردیفه؟، ما رو نمی بینی خوشی دیگه؟!(مواقع خاص با خنده)نقل قول:
راستش فکر نکنم جامعه ما یه مدل جدید سلام و احوالپرسی رو بپذیره.
حرفی که میزنیم باید جوری باشه که بعدا پشت سرمون مسخرمون نکنند.در ثانی باید یه چیزی بگیم که طرف بفهمه ما چی گفتیم و بتونه یه جوابی بده
ولی به هر حال به نظر من این جملات بد نیست
درود بر شما.خوب هستید؟و...
یکی از وسایلی که برام ارزش داشته و گران هم بوده به یک خانمی دادم که کارش راه بندازم (و بهش گفته نیاز ندارم و دست تو باشه تا قبول کند و فکر نکند میخوام سرش منت بگذارم)
حالا بعد یک مدت همون وسیله را دیدم داده کس دیگری و باز کار خودش لنگه .
چجوری بهش بگم که من از اینکه وسیله من را دادی دست کس دیگه ناراحتم که دلخور نشه.بعد هم چجوری وسیله را ازش بگیرم که باز ناراحت نشود.(چون اگه میخواستم بدم یک غریبه که میرفتم میفروختمش .)
ظاهراً مشکل رودربایستی هست!نقل قول:
فکر کنم بهتره یه راست برید سر اصل مطلب؛ اگه بخواید بهش هالی کنید که دلخورید به نظرم خیلی سخت بشه!
فکر کنم بهتره ازش بپرسید وسیله ای که بهش دادید به کارش اومده و تونسته کارش رو راه بندازه؟
اصلاً بپرسید مشکلش حل شد؟!
اگه گفت کارش هنوز راه نیفتاده، بپرسید مشکلی که پیش نیومده؟ اگه کاری ازم بر میاد تعارف نکنید!
فکر میکردم با اون وسیله مشکلتون خیلی راحت (سریع ) حل بشه