خوب دوست عزیز فکر کنم منطقی باشه . سرویس 512 تا 2 مگ . یعنی توی روز و ساعت غیر رایگان حداکثر سرعت رو داری و توی شب و ساعت رایگان حداقل سرعت . به نظر من که خیلی خوبه . سرعت خودت رو بهت میده :11:نقل قول:
Printable View
خوب دوست عزیز فکر کنم منطقی باشه . سرویس 512 تا 2 مگ . یعنی توی روز و ساعت غیر رایگان حداکثر سرعت رو داری و توی شب و ساعت رایگان حداقل سرعت . به نظر من که خیلی خوبه . سرعت خودت رو بهت میده :11:نقل قول:
در جواب شمانقل قول:
مخابرات کرمانشاه نامحدود 256[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود نیگا ماهی 17 تومن هم پول میدیم چه وضعیه!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی پینگش بدک نیست![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 3498 همون تاپیک (از شیراز):نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نگفتم نوین نت بهترین پینگو میده همیشه استثنا هم هست ولی اون طور که خودم از پینگای بقیه خبر دارم نوین نت پینگ بدی نمیده بهترم هس بدترم پیدا میشه ولی طوری نیست که مثلا همه بیان فیکس 20 بدن پینگو نوین نت بیاد بده 50 ! :20:
دوستان نوین نتی یک نکته رو خدمتشون عرض کنم!
نوین نت با اینترانت به کل مراکز مخابراتی کشور که تحت پوشش هستن لینک داده. این یعنی چی؟ یعنی اینکه برای هر مخابرات یک پهنای باند خاص تعریف نکرده! بلکه کل یوزرهای این شرکت در سراسر کشور به یک پهنای باند مرکزی متصل میشن! برای همین هم هست که پینگ و سرعت دانلود سرویس ها بسیار بهم نزدیک هست!
پینگ داخلی باید خیلی کم باشهنقل قول:
50 میلی ثانیه زیاده برای داخل
اکثر سرویس دهنده ها پینگشون با سرور داخل 20-30 هست
دنیای این روزهای من :
+ همین مخابرات یک کوچه اونورتر من با تهران پبنگ 60 تا 70 میده!
پینگ فقط به isp بستگی نداره, یه چیزی مثه تخم مرغ شانسی شده.
من همه isp هایی که منطقه ما رو پوشش میده تست کردم (فن آوا نمیده متاسفانه)
تا حالا نوین نت بهترین بوده.
تست بنده با سرعت 512 پارس ساعت 19 اهواز !!!
واقعا این انصافه
سلامنقل قول:
اگه فرض کنیم نوین نت همه ی مراکزش رو با اینترانت به ابر IP وصل کرده باشه(البته این فرض درست نیست) باید بهت بگم که باز هم امکان داره برای هر مرکز پهنای باند خاص تعریف کرد.
زحمت بکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این نوشترو پیدا کن "تعرفه های ماهانه تامین ارتباط برای دسترسی به شبکه ملی انتقال داده ها با سرویس اینترانت و دسترسی به شبکه جهانی اینترنت و VOIP"
چون اتصال به ابر IP از طریق اینترانت رایگان نیست پس ممکنه توی هر مرکز میزان پهنای باند اینترانت با هم متفاوت باشه و باز هم کاملا بستگی به مراکز و ... داره.
دوست من این تعرفه هایی که گذاشتید برای دسترسی به سرویس اینترنت ملی هست، نوین نت نیازی به این سرویس نداره.نقل قول:
شرکت ها میتونن در صورت لزوم ارتباطات خودشون رو با مراکز مخابراطی به صورت اینترانت تامین کنند یعنی یک پورت بین دیتا سنتر شرکت و مرکز مخابراطی مورد نظر ایجاد کنند.
تنها چیزی که باقی میمونه بعد از برقراری ارتباط اینترانت نصب تجهیزات در اتاق pap هست! همین!
گفته شما یعنی اینکه شرکت نوین داره برای اینترانت که پهنای باندی هم براش تعریف شده هزینه میده درصورتی که اینگونه نیست! پهنای باند خاصی از سوی مخابرات برای اینترانت شرکت های pap تعریف نشده و شرکت آزاده پهنای باند مورد نیاز خودش رو به مرکز مخابراتی انتقال بده. فقط هزینه راه اندازی و نگهداری ماهیانه رو پرداخت میکنه!
لینکی که شما دادین برای انتقال دیتا بین شرکت های pap با مراکز مخابراتی نیست! بلکه همون تعرفه های اینترنت ملی هست که برای اتصالات داخل کشوری مورد استفاده قرار میگیره.
بالاخره نوین نت لیست نماینده هاشو روی وب سایتش گذاشت:
فهرست دفاتر شرکت داده گستر عصر نوین و عاملین فروش
منبع face-b00k.com/novinnet.ir