سلام.
دوستان بالاخره نفهمیدم چیپ این گوشی چی هست؟
اگر همون MT6573 یا هر MT65X3 ای باشه یه راه روشی برای اور کلاک ، نصب CWM و بالاخره نصب رام کاستوم (البته اگه بشه پورت کرد.) پیدا کردم.
Printable View
سلام.
دوستان بالاخره نفهمیدم چیپ این گوشی چی هست؟
اگر همون MT6573 یا هر MT65X3 ای باشه یه راه روشی برای اور کلاک ، نصب CWM و بالاخره نصب رام کاستوم (البته اگه بشه پورت کرد.) پیدا کردم.
سلام به همه.:11:
اینم 3 تا عکس از G1 TWINS:
منبع:generalluxe.org
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------
و BE ONE:
(البته جای این گوشی اینجا نیست و بهتره یه تایپک براش زده بشه.:13:)
امروز این گوشی رو دست یکی از آشناها دیدم زیر ال سی دیش پر خاک بود :31: یاد تاچهای مقاومتی افتادم :13:
کسانی که این گوشی رو دارن واقعا زیر ال سی دیش خاک میره ؟
قیمت g1 twins از نمایندگی 310 قیمت گرفتم ولی مشکل شرکت اینه که اطلاعات دقیقی از گوشیهاش به مردم نمیگه مثلا من گوشی T3 گرفتم و چندجا که پرسیدم گفتن جاوا پشتیبانی میکنه درصورتیکه اینطور نیست. ضمنا فکر نکنم گوشی های glx از فناوری edge پشتیبانی کنند.
سلام
سیستم عامل اندروید با روت و cwm و کرنل های اورکلاک و رام های کاستوم و ... زندست.برند glx هیچ کدوم از این چیز ها رو نداره ، منظورم اینه که یه دولوپر درست و حسابی نداره چون اونا زیر بار میرن که روی این گوشی کار کنن.تو فروم های بزرگ جایی رو به خودش اختصاص نداده.اگر هم داده خیلی محدود. سایت هایی مثل x* d* a همچین برندی رو نمی شناسن یا رام هایی مثل سیانوژن براش نیست پس کاربر باید با همون اندروید قدیمیش کار کنه و قدرت انتخاب ندارن.
در مورد روت شدن این دستگاه من چند تا مورد پیدا کردم که از انجمن تخصصی اندروید بود.
یکی نوشته بود که برده بود نمایندگی براش روت کردن!
همینطور در جایی دیگه گفته بودن که با برنامه SuperOneClickv2.1.1-ShortFuse تونستن روتش کنن ( در این مورد من اطلاعی ندارم و صفحات اصلی رو براتون می ذارم تا خودتون مطالعه کنین.)
درمورد کرنل اورکلاک شده و رام های کاستوم هم خبر جدیدی وجود ندارد و باید صبر کرد...
سلام.
دوست عزیز برای اور کلاک که حتما نباید کرنلو عوض کرد.
اگر یکی نوع سی پی یو شو بهم بگه خیلی عالیه چون من خودم این گوشی (G1 Twins) رو ندارم.
میشه یه کاری برای CWM , Overclock و یه نرم افزار برای باز یابی گوشی بریک شده کرد.
مطمئنيد خوبه؟
اين گوشي تو xda دولوپر داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!! رام سيانوژن!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين گوشي از مدلاي فله اي چيني كه 1000 تا شو بخري دونه 20 دلار يا كمتر در مياد
سايت واسه خريد مدلاي پيشرفته تر از اين هم دارم بهتون معرفي كنم
يه لو گو خودتون طراحي كنيد بشيد يه شركت موفق داخلي...
سلام بله اطلاع دارم . بدون مدلش هم ميشه بعد از روت با set cpu اورکرد مدل رو هم نشون ميده.نقل قول:
[UOTE=PersiAndroid;6995384]اين گوشي تو xda دولوپر داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!! رام سيانوژن!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين گوشي از مدلاي فله اي چيني كه 1000 تا شو بخري دونه 20 دلار يا كمتر در مياد
سايت واسه خريد مدلاي پيشرفته تر از اين هم دارم بهتون معرفي كنم
يه لو گو خودتون طراحي كنيد بشيد يه شركت موفق داخلي...[/QUOTE]
در هر صورت خريد همچين محصولاتى که چيزى به اسم شتيبانى و ... نداره اشتباهه . کسى هم که ميگيره در اين شرايط فرقى با سيمبين نداره دستگاش.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
سلام.
مشکل ما اینه که خودمونو باور نداریم.
باید حتما دولوپری از xda این کار هارو انجام بده؟
مگر ما حودمون چمونه؟ اینیکه میگید چینیه درست ولی نباید از یه جایی شروع کنند؟ از صفر که نمیشه رفت صد. میشه؟
سامسونگ که روز اول تاسیس بخش موبایلش Galaxy SIII رو نزد. ( تازه اگه یادتون باشه Galaxy S رو هم از رو اپل iphone کپی کرد، Tab 10.1 هم مد نظرتون باشه)
برید توی ---------.ir (جناب آقای ناظم ببخشید اگه قوانینو زیر پا گذاشتم.) ببینید چقدر جون مستعد داریم.
و خلاصه کلام: ما خودمونو باور نداریم.