این گوشی کلا از s2 همه جا ارزون تره ! s2 الان بعضی جاها 950 شده - این مطمئن باش زیر 950 راحت پیدا میشهنقل قول:
شما دعا کن زودتر به 800-850 برسه
---------------------------------------------
این گوشی کلا از s2 همه جا ارزون تره ! s2 الان بعضی جاها 950 شده - این مطمئن باش زیر 950 راحت پیدا میشهنقل قول:
شما دعا کن زودتر به 800-850 برسه
---------------------------------------------
mobile.ir/phones/shops-36662-samsung-galaxy-nexus.aspxنقل قول:
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
ببینید، چیزی که مشخصه اینه که با گذشت زمان و اومدن گوشی های جدید، سامسونگ قیمت این گوشی رو کاهش میده. همینطور که الان از 800 دلار شده 420 دلار.
چیزی که هست قیمت دلار تو ایرانه که طبق پیش بینی یکی از اساتیدم که دکترای اقتصاد داره، طی یک ماه آینده دلار ممکنه حتی به 1600 هم برسه! اگرم 1600 نشه، افزایش محسوس نخواهد داشت. چون قیمت دلار الان تقریبا نوک قله اس.
واسه همین به نظر من اگه صبر کنیم بازم ارزون تر میشه...
چیزی که هست قیمت دلار تو ایرانه که طبق پیش بینی یکی از اساتیدم که دکترای اقتصاد داره، طی یک ماه آینده دلار ممکنه حتی به 1600 هم برسه! اگرم 1600 نشه، افزایش محسوس نخواهد داشت. چون قیمت دلار الان تقریبا نوک قله اس.
واسه همین به نظر من اگه صبر کنیم بازم ارزون تر میشه...[/QUOTE]
دوست من برای طلا و دلار هیچ مرزی نیست:41:و اون قله ای که می گی اصلا وجود نداره.
[/QUOTE]نقل قول:
دوست من برای طلا و دلار هیچ مرزی نیست:41:و اون قله ای که می گی اصلا وجود نداره.نقل قول:
نمیدونم شما چقدر از اقتصاد یا بورس اطلاع دارید، اما بعد از یه دوره افزایش قیمت، یک کاهش قیمت هم داریم. مثل همین چند وقت پیش که سکه 1 میلیون بود در عرض 4 ساعت شد 800 هزار تومن.
به هر حال امیدواریم و صبر میکنیم.:20:
من خودمم خوشم نمیاد و داره حالم به هم می خوره از این وضعیت.من خودم لپ تاپی که می خواستم بخرم از 1500 شد 2 میلیون.
گوشی که می خواستم بم از 400 تومن شد 800 و.....
اما اینو بدن که هم سکه و هم دلار یه مدت آرومن(مثل الان )و یه دفعه سر به فلک می کشن و دوباره یه کاهش جزءی پیدا می کنن.به هر حال امید وارم این گوشی تا موقعی که من می خوام بخرمش به قیمت دلخواهم برسه.
با شرایط فعلی چیزی قابل پیشبینی نیست خیلی اتفاقات در اینده نزدیک احتمال رخ دادنش هست که قیمت ها انفجاری بالا برن یا حتی جنس دیگه تو بازار نباشه مثلا اگه سامسونگ و سونی و ... ایران و تحریم کنن و جلو ورود قاچاق هم گرفته بشه اونوقت هست که فقط glx تو بازار میبینین
اتفاقی که در مورد خودرو افتاده و هیوندای و نیسان و پژو ... ایران و تحریم کردن :41:
من هفتم عید از علاءالدین خریدم گوشیو 1020! s2 اونموقع 980 بود!
یه مشکلی باش دارم فایل apk با بلوتوث نمیگیره چرا؟
سلام.نقل قول:
اینکه گارانتی نداره مشکلی نداره؟ منم میخوام بخرم از علاالدین اما جرأت ندارم...
اینجا رو ببین:نقل قول:
یه مشکلی باش دارم فایل apk با بلوتوث نمیگیره چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه با گارانتیش هم هست؟ تا اونجایی که یادمه پارس مایکروتل میگــُفت محصولاتی که روش لوگوی گوگل خورده رو گارانتی نمیکــُنیم..! آبان دوسال پیش..! عوض شــُده سیاستشون؟نقل قول:
اینکه گارانتی نداره مشکلی نداره؟ منم میخوام بخرم از علاالدین اما جرأت ندارم...
میدونم با عوض کردن فرمت میشه ولی بیکار نیستم که هردفعه یه apk میخوام بفرستم فرمتشو عوض کنم بعد بفرستم بعد رینیم کنم : دینقل قول:
اینجا رو ببین: