من تموم نکردم.یجاش گیر کردم.یجایی هست که میری رو سطح زمین و رفیقت بهت میگه میخوای زنده بمونی توی آب نرو.یه هیولام هست فقط میاد منو بلند میکنه میبره هوا و پرت میکنه زمین.یجوری رامو پیدا کردم تا توی یه هواپیما بعدش فیلتر ماسکم تموم میشه و میمیرم
Printable View
من تموم نکردم.یجاش گیر کردم.یجایی هست که میری رو سطح زمین و رفیقت بهت میگه میخوای زنده بمونی توی آب نرو.یه هیولام هست فقط میاد منو بلند میکنه میبره هوا و پرت میکنه زمین.یجوری رامو پیدا کردم تا توی یه هواپیما بعدش فیلتر ماسکم تموم میشه و میمیرم
شما پایان بد بازی رو دیدی ,ولی الحق پایان بدش خیلی احساسی ترهنقل قول:
شما اونجا باید دنبال بنزین,قوطی بنزین برای دستگاه که فلش نقشه تون نشون میده باشید.یک بنزین نزدیک هاش جای کامیون و پمپ بنزین هست که خالی هست اون هیچی.اگر اشتباه نکنم سمت راست انتهاش یک هواپیما سقوط کرده است که برسید بهش برید داخلش انتها قوطی بنزین هست بردارید برید سمت فلش نقشه,بنزین رو قرار بدید حله.نقل قول:
فقط تو این مرحله سعی کنید زیاد تو فضای باز نمونید که این موجودات بال دارش خیلی اذیت می کنن نمیشه هم کشتشون(بهشون کاری نداشته باشی کار زیادی ندارند)زیاد ول نگردید اگر مهمات دارید چون در انتهاش مهمات لازم میشید
ع مگه چند تا پایان داره !؟نقل قول:
پایان خوبش چی میشه !؟ ( حال ندارم دوباره از اول برم ، ممنون میشم اگه تو اسپویلر توضیح بدین و یا اگه لینک ویدیوی پایان خوبش رو بذارین بیشتر ممنون میشم :n02: )
اون موجودات میان کمکت و زنده میمونی !نقل قول:
آقا دستت درد نکنه رد کردم.سوار کلک شدم و رفتم اون ور و تا پیش دوستام رفتم.الان اونجایی هستم که میان درو میترکونن و همه رو میکشن و اون دختره اسنایپر رو هم میبرن.من رفتم پایین اون ساختمون رو الان یجایی ام که یه در هست و باید E رو نگه داری تا در باز بشه و رد بشی ولی وقتی داری اینکارو میکنی یکدفعه شونصدتا هیولا میریزن سرت و انقد زیادن و هرچقدم تیر بزنی بازم میزنن میکشنت و E رو ول میکنی درمیاد پایین.چیکار باید کرد؟باید همه رو بکشم؟آخه زیادن نمیشه.اولین بار که ریختن سرم سکته ناقص زدم.چقد خوفه این بازینقل قول:
هر چی بزنی نمیان 4 یا 5تا گروه میاند,تنها راه حلش هم اینکه شاتگن اتوماتیک داشته باشی اگر نه شاتگان دو لول هم فایده نداره.اگه داری یک جا واینستا هی بچرخ ولی طوری که پشتت خالی باشه.همون اول یهو از روی صخره نپر پایین با اسنایپ 2 تا 4 نفر رو نفله کن بعد فاصله دو رو با کلاش بزن بعدش که همه مردن باید نزدیک وسیله بشی شاتگان در بیار.بین هر گروه 5-10 ثانیه وقت خشاب عوض کردن داری.این مرحله یکم سخته در ادامه اش هم همینطوریه.گفتم مرحله قبل باید مهمات زیاد داشته باشینقل قول:
اینو میزاشتی تو اسپولیت ! گند زده شد به بازینقل قول:
اون موجودات میان کمکت و زنده میمونی !
چرا گند زده شد ؟ :n04:نقل قول:
نمیدونم میدونی یا نه ولی هیچ کی نمیتونه این پایانو ببینه ... یعنی ماها فقط پایان اول رو میبینیم.
پایان دوم در صورت یه سری شرایط خیلی خیلی خاص به وجود میاد که از اول بازی باید رعایت کنی.
چند صفحه پیش در باره ش بحث کردیم.
آقا این اسپویلر چرا برای من کار نمیکنه !؟ :n24:
الان اومدم یه چیزی رو توش توضیح بدم که کار نکرد ! مجبور شدم ویرایشش کنم ...