مفت قهرمانی رو از فرانسه گرفت با این کارش
ماترازی
با زیدان خیلی حال کردم
Printable View
مفت قهرمانی رو از فرانسه گرفت با این کارش
ماترازی
با زیدان خیلی حال کردم
خداييي تكه كارايه زيدان كلشم تك بود.
ولي عجب موزيي بوده اين ماتراتزي.
دم زیدان گرم.به این می گن مسلمون مشتی.خیلی باش حال کردم.من تا قبل از این خبرم از زیدان خوشم میومد.حالا دیگه خیلی از زیدان خوشم میاد.ولی من جای زیدان بودم بعد از کله یه لگد هم می زدم تو سینش . بعد تا وقتی می تونستم می زدمش یعنی تا وقتی کسی منو نمی گرفت می زدمش.ولی در کل دمش گرم که خوب زدش.دم عسل بانو هم گرم که این خبرو نوشت.
موفق باشید
ايرنا
رافائل بنيتز" سرمربي تيم فوتبال ليورپول نتوانست خشم خود را از تصميم بحث برانگيز داور ديدار مهم تيمش با چلسي در گرفتن يك پنالتي به نفع حريف مخفي نگهدارد .
اين تصميم "راب استايلز" داور ديدار يكشنبه باعث شد تا پيروزي يك بر صفر ليورپول در خانه خود در ورزشگاه آنفيلد به لطف گل ديدني دقيقه ۱۶ " فرناندو تورس " به تساوي يك بر يك تبديل شده و تيم ميزبان دو امتياز از سه امتياز بازي را از دست بدهد .
پس از ارسال يك پاس عرضي از جناح راست ، "فلوران مالودا " مهاجم چلسي به سمت " استيو فينان " بازيكن ليورپول پريد و داور حكم داد كه فينان در داخل محوطه جريمه مرتكب خطاي پنالتي شده است . فرانك لمپارد هافبك چلسي اين پنالتي را به گل تساوي تبديل كرد .
در پايان بازي ، بنيتز اين تصميم داور را نادرست خواند و گفت كه اين مالودا بود كه مرتكب خطا شده و ميبايست با گرفتن دومين كارت زرد از زمين اخراج ميشد.
سرمربي ليورپول گفت: "به عقيده من، اين تصميم اشتباه و باورنكردني بود . چگونه ميتوان چنين تصميمي گرفت ؟ بازي تحت كنترل بود و اين گونه تصميم گيريها چيزي است كه نميتوان به آن احترام گذاشت ."
خوزه مورينيو سرمربي چلسي از اينكه تيمش با خوش شانسي صاحب يك پنالتي شده مطمئن نبود .
وي اظهار داشت :" من نميدانم. خيلي مواقع تصميمات داوران بويژه در اين ورزشگاه باعث بدشانسي ميشود . براي داوران قضاوت اين بازي دشوار بود. "
مورينيو ضمن ابراز خوشحالي از كسب يك امتياز بازي در آنفيلد يادآور شد كه منچستر يونايتد و آرسنال نيز موفق به پيروزي نشدهاند ." سرمربي چلسي گفت :" به عقيده من ، براي ما اين نتيجه يك نتيجه مثبت بود بويژه اينكه ما در حال باختن بوديم . من ميدانم كه منچستر يونايتد شكست خورده و آرسنال مساوي كرده است و اگر يك امتياز در اينجا ميگرفتيم مهم بود".
بخصوص در بازیهایی که بین دو تیم با استراتژی «دفاع و ضدحمله» برگزار میشه، اشتباهات داوری خیلی تاثیرگذارند. بهترین مثال برای این بازیها، دیدار چلسی و لیورپول هست. به همین دلیله که در بازیهای مهم و بخصوص در لیگ قهرمانان، اگر یک تیم گل بزنه، دیگه نه گل میخوره و نه گل میزنه. اکثر این بازیها 1-0 یا 0-0 بودند.
از طرفی چلسی دفاع میکنه و دنبال اشتباهات حریف برای ضدحمله هست که هر دفعه با دفاع بسته لیورپول مواجه میشه، از طرفی هم لیورپول دنبال راه نفوذ در دفاع چلسی میگرده که بازهم دفاع محکم تیم مورینیو، جلودار اون میشه.
از خبرت ممنونم دوست عزیز. ;)
بازي اول بارسا رو با تمام جزئيات تو اونجا گذاشتم.نقل قول:
چون برنامه بازيها خيلي مفصل بود يك تاپيك مجزا زدم كه همه ببيند.تو لاليگا كه فقط بارسا نيست
والا تاريخ شروع تمام هفته ها بالاش به انگليسي نوشته. شروع بازي ها كه 26 آگوست هست.نقل قول:
امروز كه 20 آگوست باشه مي كنه به عبارتي 6 روز ديگه كه با اين حساب ميشه يكشنبه هفته آينده لاليگا شروع ميشه.
كشتار ستارگان فوتبال در دستور كار بنلادن
القاعده تيري هانري را تهديد به مرگ كرد
خبرگزاري فارس: گروه القاعده با مخابره نمابري به رسانههاي اروپايي، ستارگان سرشناس فوتبال جهان را تهديد به مرگ كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، كشتار ستارگان فوتبال جهان به همراه گروگانگيري خانوادههاي ايشان، در دستور كار بن لادن و هم دستانش قرار گرفته است.
يك فيلم ويدئويي نيز از طريق اينترنت گسترش يافته و در آن اسامه بن لادن و ديگر اعضاي گروه وي، به طور جدي قتل ستارگان ثروتمند فوتبال جهان را وعده دادهاند.
در اولين وعده رسمي از سوي اين گروه، نام تيري هانري نوشته شده و در فهرست القاعده ميشود اسامي چون ديويد بكهام و وين روني را نيز مشاهده كرد.
سردبير آس اسپانيا با تائيد اين خبر، نوشت: اعلام ميكنيم كه دين اسلام براي مردم بسياري در جهان از جمله اسپانيا مقدس است. اين گروه را به نمايندگي از جامعه ورزشي و مطبوعاتي اسپانيا، دشمنان اين دين ميدانيم.
در پي انتشار اين خبر عجيب، ديويد بكهام در آمريكا 3 محافظ به 5 محافظ خود اضافه كرده و محل تحصيل فرزندش بروكلين را نيز تغيير داد.
تيري هانري، ستاره فرانسوي بارسلونا نيز منزل مسكوني خود را به زودي تغيير خواهد داد. پليس امنيتي اسپانيا به وي اطمينان داده مشكلي پيش نخواهد آمد.
فيلم ويدئويي القاعده در يك وب سايت متعلق به دانشگاه گلاسكو (اسكاتلند) منتشر شده و از آنجا به تمام خبرگزاريهاي اروپايي ارسال گشته است.
عمر بكري محمد، يكي از سران راديكالي القاعده در اين فيلم فرياد ميزند: "شوخي نميكنم، فوتباليستهايي را كه ارايه كردهايم، به زودي خواهد كشت."
=============================
بحث سياسي نكنيد، فحش هم نديد خواهشا!
به هر حال تمايل به معروف شده در خيلي ها هست:
غربي ها با تلاش و فعاليت علمي،شرقي ها با كار و پشتكار،اين نابكارهاي بي هنر و عقده اي هم با آدمكشي
معروف شدن به هر قيمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه لینک دانلود این فایل ویدیویی رو هم اگه دارید بذارید ممنون می شم.
ممنون از خبرت
از همین تریبون به جناب بن لادن اعلام میکنم
جون مادرت کاری به علی دائی نداشته باش :27: