به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، جیم لوئیز در سن 84 سالگی دیروز ( دو شنبه ) در خانه خود واقع در کلودون هاچ در گذشت.
باشگاه چلسی ناراحتی درگذشت این ستاره سابق خود را که در تیم رویایی و قهرمان سال 1954-55 حضور داشت را تسلیت گفته و برای خانواده او آرزوی صبر و شکیبایی کرد.
فلورنت مالودا بر این باور است که تیمش به آلمان رفته است تا صدر نشین گروه شود .
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، فلورنت مالودا که به عنوان نماینده بازیکنان در کنفرانس خبری قبل از بازی با بایرن لورکوزن حضور یافت صحبت هایش را اینگونه شروع کرد :" به دلایل خاصی اشاره کردن به شرایط فعلی ما کمی سخت است و فردا بهترین فرصت برایمان است . ما این فصل با سختی ها بسیاری رو به رو شدیم اما خیلی ساده است ، فردا برنده می شویم و راه خود باز می گردیم."
وی در خصوص نیمکت نشینی های بازیکنان بزرگ در چلسی گفت :" در تیم های بزرگ کسانی که بازی نمی کنند ، اعتراض طبیعی است اما به یک دیگر اطمینان داریم و این یک نگرش فوق العاده است."
مالودا ادامه داد :" ما بازیکنان نیز مسئولیم و تنها سرزنش کردن مربی راه حل درستی نیست . ما به زمین بازی می رویم و نمایشمان خوب و یا بد است . در حال حاضر در باشگاه تمام امکانات را داریم تا کاری که در گذشته انجام داده ایم را تکرار کنیم . "
مالودا در خصوص نیمکت نشین شدن پس از در خشش استاریج نیز به خبرنگاران گفت :" من نیاز دارم که پیشرفت کنم و بدیهی است که در حال حاضر کافی نیست . اما من از آن دسته بازیکنان نیستم داوری ، منطقه بازی و آب و هوا را برای باخت ها بهانه کنم و می خواهم برنده باشم. این روش تبدیل شدن به یک بازیکن برتر نیست و من نیاز دارم که بیشتر کار کنم."
وی در خصوص بازی فردای تیمش نیز گفت :" ما می دانیم چگونه خوب بازی کنیم و همه ما از سرعت مهاجمان حریف خبر داریم اما ما به اینجا برای برد آمده ایم و می خواهیم بازی را کنترل کنیم . ما می دانیم چقدر کسب صدر جدول برایمان اهمیت دارد."
ویلاس بواس : بدنبال شکست لورکوزن هستیم
آندره ویلاس بواس معتقد است تیمش برابر لورکوزن بدنبال کسب پیروزی خواهد بود.
به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس ، سرمربی جوان چلسی در کنفرانس خبری قبل از بازی تیمش برابر لورکوزن حضور یافت و در خصوص تیمش و خط دفاعی آن صحبت کرد و با توجه به انتقاد گری نویل از دیوید لوئیز گفت :" همه حق دارند نظر خودشان را بگویند اما نظر من در خصوص دیوید این است که او بازیکن بسیار خوبی است. او سریعی است و بازی را به خوبی پیش بینی می کند و تکنیک با کیفیتی دارد . شما نمی توانید مدافع وسطی با تکنیک وی را با این سن و سال پیدا کنید . او زمان های زیادی برای تکامل دارد . من مطمئنم او کامل تر خواهد شد و به یکی از بهترین مدافعان جهان تبدیل می شود."
وی ادامه داد :" پریدن های فریبنده بر روی تکل پیش بینی می شود ، همچنین بازی ای با پرخاشگری که تصمیم را داور باید بگیرد اما برای من به عنوان یک مربی باید به تمام بازیکنانم کمک کنم تا تمکیل شوند. همه آنها ایده آل نیست اما به آنها کمک می کند تا پیشرفت کنند چرا که آنها یکی از راهایی است که ما را بیشتر بسوی موفقیت می برد."
آندره اضافه کرد :" ما مثالی اینچنینی در گذشته و در خصوص جرار پیکه دیده ایم .او در منچستر یونایتد نتوانست کار کند و به بارسلونا رفت و به یکی از بهترین مدافعان وسط جهان تبدیل شده است. مطمئنا جرار پیکه نیز در آن زمان از انتقادات ناراحت بود."
وی همچنین در خصوص الکس دیگر دفاع وسط تیمش گفت :" همیشه بعضی از بازیکنان بیشتر از دیگران در زمین حضور دارند و این به این معنی نیست که ما به توانایی های الکس اطمینان نداریم. چرا که او در دو بازی مهم ما حضور داشته است و برای مثال پس از شکست برابر ارسنال در بازی بلکبرن حاضر شد."
وی صحبت هایش را در خصوص الکس ادامه داد :" ما به او اطمینان کامل داریم و من زمانی که در چلسی بودم او را سال 2007 از آیندهوون به تیم اضافه کردیم که کودتایی در تیم بپا کرد .علاوه بر توانایی های فیزیکی او توانایی رهبری وی و بازی خوانی خوبی دارد . او در یک دوره بد مصدومیت بود و ما به مرد 26 ساله خود در ترکیب اطمینان کامل داریم."
آندره گفت :" ما فردا فرصت خوبی داریم تا صعود کنیم . یک پیروزی همان چیزی است که ما بدنبالش هستیم. دو تساوی در دو بازی اخیرمان ما را واجد شرایط صعود قرار داده است اما چیزی نیست که ما بدنبالش باشیم . چیزی که ما در این فصل می خواهیم بدنبالش باشیم ابتکار عمل در بازی و تلاش برای پیروز شدن در هر بازی است و ما فردا متفاوت نخواهیم بود."