الحمدالله .نقل قول:
تصویربرداری سریال «ستایش» با حضور مشایخی و خیراندیش به پایان رسید
حالا دیگه باید منتظر قیامت باشیم . چون من شنیدم حتی اگه 1 روز مونده باشه به قیامت ، کلید آغازش پایان ستایش بود .
خدایا العفو
:31:
Printable View
الحمدالله .نقل قول:
تصویربرداری سریال «ستایش» با حضور مشایخی و خیراندیش به پایان رسید
حالا دیگه باید منتظر قیامت باشیم . چون من شنیدم حتی اگه 1 روز مونده باشه به قیامت ، کلید آغازش پایان ستایش بود .
خدایا العفو
:31:
نقل قول:
فكر كنم سري اولش تموم شده!!!!!
حالا حالا ها مونده تا اين سريال تموم بشه. يه 3 4 سالي طول ميكشه!!!!:41::41::41::41::41::41:
آقا توی اون وانته نیستن
امروز تو برنامه گلخانه شبکه 3 یه متن رو خوند که داستان امشبو به کل لو داد.
گفت ستایش و بچه هاش بعد از اینکه از کمپ فراری میشن میرن خونه پدربزرگشون تو طالقان!
خدایا کشتن مارو با این ستایش
دیدید دیدید گفتم تو این وانته نیس من تا اون هفته نشون داد گفتم تو وانت نیستن:46:
همون موقعی که پدر ستایش گفت "شاید اینا مشیت خدا باشه" فهمیدم خودش تو جوونی یه خبطی کرده...! که الان داره تاوون پس میده...!
ولی انصافا این سریال بدون بازیگرائی مثل داریوش ارجمند هیچ ارزشی نداشت (همین الانشم به نظر من فاقد ارزش از نظز سریالیه)...! فبلمنامش که خیلی تکراری و سوژه به اصطلاح خزیه...!
فقط منتظر هنرنمائی استاد مشایخی باید بمونیم.
بازیه داریوش ارجمند خنده داره.من نمیدونم چرا همه ازش تعریف می کنن
5-6 قسمت داستان برادره بود تو کردستان ، چند قسمت داستان جاساز کردن مواد تو کامیون طاهر ؛ چند قسمت تو بیمارستان بودن طاهر ، چند قسمت زاغ زدن حشمت فردوس برای بچه ستایش، چند قسمت کمپ ... حالام چندین قسمت بازگو کردن و رفع اختلافات قدیمی و قبیله ای بابائه!!
کل فیلم رو میشد تو دو قسمت و نهایتا سه قسمت تموم کرد.
خداییش نویسنده خلاقی داشته.فراز و فرود و تعلیق های خوبی به داستان داده.