شماره 10 تيم زير 20 سال اسپانيا بر تن كانالس
مرجع خبري رئال مادريد : سرجيو كانالس ، بازيكن رئال مادريد شماره 10 تيم ملي زير 20 سال اسپانيا را براي بازيهاي جام جهاني در كلمبيا كه از 9 مرداد آغاز مي شود به تن خواهند كرد .
همچنين پاچكو ، دروازه بان آكادمي رئال نيز شماره 21 را خواهد پوشيد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيگوائين :" هدفم ماندن در بهترين باشگاه جهان است "
مرجع خبري رئال مادريد : گونزالو هيگوائين مقابل همه حرف و حديث ها ايستاد و زودتر از ان چه كه هر كسي فكرش را مي كرد از مصدوميتش ريكاوري كرد . ال پيپيتا پيش از اولين بازي خود در آمه ريكا با آس مصاحبه كرد و تمام شايعاتي كه پيرامون جدايي اش از رئال مادريد مطرح شده بود را تكذيب كرد :" از حضور در بهترين باشگاه جهان خوشحال هستم ."
كوپا آمه ريكا اولين تست آرژانتين باتيستاست .
اميدوارم كه در فرم خوبي باشيم و بتوانيم كه قهرمان جامي شويم كه مدتهاست به آن نرسيده ايم . اين كه در آرژانتين بازي مي كنيم باعث مي شود كه بتوانيم از حضور هوادارانمان بهره مند باشيم . در تيم ملي همه بازي ها خاص هستند و بايد بتوانيم كه از همه شان لذت ببريم .
آرژانتين از سال 1993 اين جام را نبرده است ، از اين حيث ، فشاري بر روي دوشتان است ؟
تمام شرايط براي قهرماني مهياست ، ميزباني هستيم ، حمايت مردممان را داريم و تيم شامل بازكينان بزرگي است كه مي خواهند جامي كه مدتها نبرده ايم را كسب كنند .
و شانس قهرماني داريد ؟
بدون شك ما يكي از كانديدا هستيم . بازيكنان با كيفيتي داريم و مي خواهيم كه كوپا آمه ريكا را در همين جا حفظ كنيم .
حس انتقام جويي را پس از اتفاقاتي كه در آفريقاي جنوبي رخ داد در خود داريد ؟
حذف از جام جهاني مربوط به گذشته است ، حالا مي خواهيم كه موفق شويم و براي هواداران نشاط را به ارمغان بياوريم . خيلي سرحال هستيم ، اين يك گروه سالم است . اميدواريم كه بتوانيم به رويايمان دست يابيم .
اولين هديه اي كه پس از تلاش براي ريكاوي از مصدوميت كمرت گرفتي ، حضور در ليست باتيستا بود ؟
اين يك سرخوشي دوگانه بود . چرا كه در زمان مصدوميت ، كسي فكر نمي كرد كه به موقع و در شرايط خوب به كوپا آمه ريكا برسم .
حضورت در كوپا آمه ريكا براي مربي هم مبهم بود ؟
اميدوار بود كه باشم ، اما اطلاع دقيقي نداشت .اما مي دانستم كه اعتماد مربي را دارم و اميدوار بودم كه به ميادين برگردم . او را كشتم تا بتوانم برگردم !
آينده ات را چطور مي بيني ؟ گفته مي شود كه رئال مادريد مي خواهد نيمار ، آگرو و ... را بخرد . فكر مي كني فصل بعد در رئال مادريد بازي كني ؟
در حال حاضر تمام تمركزم روي تيم ملي آرژانتين است و بعد از كوپا آمه ريكا بايد ببينيم كه چه اتفاقي رخ مي دهد . بدون ترديد براي پيش فصل به اروپا بر مي گردم . هدفم ماندن است . مي خاوهم جامهاي بيشتري ببرم و احساس مي كنم كه هواداران هم دوستم دارند . هيچ چيز بهتر از حضور در بهترين باشگاه دنيا نيست .
از اين كه برخي مي گويند چون در برنامه هاي مورينيو نيستي ، از رئال مادريد مي روي ، ناراحت مي شوي ؟
يادم است كه وقتي به اين تيم آمدم ، شرايط كمي فرق داشت . به رئال مادريد آمده بودم و بايد بازي مي كردم . هيچ فشاري رويم نبود و مي دانستم بايد در بهترين تيم دنيا باشم . پدرم در آن زمان به من گفت :" آرام باش ، وحشت نداشته باش ، اگر تو را خريده اند حتما دليلي داشته است . " واقعيت اين است كه در فصل اولم بيشتر از آن چيزي كه فكر مي كردم بازي كردم . طبيعي است كه كار در رئال مادريد با اين همه بازيكنان بزرگ مشكل است و بايد هر روز تلاش كني تا بتواني به جايگاهي در تركيب برسي . براي مورينيو احترام قائلم و خيلي ممنونم كه با من برخورد خوبي داشته است . فقط مي توانم از او تشكر كنم .
پس در رئال مادريد راحتي هستي ؟
خيلي راحتم . فصل گذشته توانستم قهرمان كوپا شوم و با ستارگاني بازي كردم كه هيچ وقت تصورش را نمي كردم . تا زماني كه اين پيراهن بر تنم باشد از پوشيدنش لذت خواهم برد . جو رختكن خيلي خوب است ،ما متحد هستيم و مي خواهيم كه با رئال مادريد جامهاي بيشتري ببريم . البته در حال حاضر تمام ذهنم روي هدف ديگري متمركز است : قهرماني كوپا آمه ريكا با تيم ملي كشورم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]