سلام .
بچه ها ، آژمون سراسری دانشگاه آزاد کی ثبت نام میکنن !؟
کسی که خارج از کشور باشه چجوری میتونه ثبت نام کنه ؟
Printable View
سلام .
بچه ها ، آژمون سراسری دانشگاه آزاد کی ثبت نام میکنن !؟
کسی که خارج از کشور باشه چجوری میتونه ثبت نام کنه ؟
هنوز معلوم نیست کی ثبت نام میکنن منتظر باشین تا اعلام کنننقل قول:
باید حتما زنگ بزنین سازمان بپرسین که آیا تو خارج از کشور هم حوضه امتحانی دارن یا نه؟ اگه دارن " تو کدوم کشورا؟؟؟؟
اینطورکه من میدونم از اواسط بهمن شروع میشه برای ثبت نام دانشگاه آزاد
نه من فعلا ایران هستم هنگام برگزاری آزمون هم ( اگه تابستان باشه ) ایران هستمنقل قول:
منظورم این بود که اگه هنگام شروع ثبت نام خارج از کشور باشم چجوری باید اقدام کنم و مدارکم رو به کجا بدم ؟
بعد از ثبت نام اینترنتی باید چه اقداماتی انجام داد ؟
کاردانی به کارشناسی هر وقت شد یه خبر هم به ما بدین
ثواب داره !
ثبت نام آزاد کی شروع میشه؟!! یکم دیر نشده
نقل قول:
15 تا 30 بهمن ثبت نام سراسری دانشگاه آزاد اسلامی
دوستان کسی از زمان اعلام نتایج کنکور کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته) خبری داره؟
برو اینجا نوشته ::::::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3407557#post3407557
معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد:
نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته سهشنبه و كارداني پيوسته هفته اول اسفند اعلام ميشود
معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد اسلامي در روز سهشنبه، 8 بهمن ماه خبر داد.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مهندس مهراد فر با اشاره به اعلام نتايج آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد، گفت: نتايج آزمون به صورت اينترنتي از طريق سايت مركز آزمون به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام ميشود.
وي افزود: آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد 29 آذر ماه در تهران و 186 حوزه امتحاني سراسر كشور با شركت بيش از 325 هزار داوطلب برگزار شد.
مهرادفر با اشاره به برگزاري آزمون كارداني پيوسته نيمسال دوم سال تحصيلي 87-88 دانشگاه آزاد اسلامي با شركت بيش از 76 هزار نفر، گفت: آزمون امروز در تهران و 201 حوزه امتحاني در سطح كشور برگزار شد.
وي در ادامه از اعلام نتايج آزمون كارداني پيوسته در هفته اول اسفند ماه خبر داد و افزود: اين آزمون ويژه دانشآموختگان دورههاي فني حرفهاي، كار و دانش نظام جديد و هنرستان نظام قديم است.
وي با اشاره به شركت بيش از 76 هزار نفر در آزمون كارداني پيوسته، اظهار كرد: از اين تعداد 23 درصد آنها زن و 72 درصد مرد هستند.
معاون اجرايي مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي در خاتمه گفت: اين آزمون در 28 رشته امتحاني و در بيش از 2 هزار و 356 رشته شهر برگزار ميشود.