سلام دوستان
من بازی نصب کردم پنجره اکتیو بستم پچ Patcher_EFIGS.exeامدم نصب کنم اروور installed game version is invalid or incomplete میده
چرا ؟
مرسی
Printable View
سلام دوستان
من بازی نصب کردم پنجره اکتیو بستم پچ Patcher_EFIGS.exeامدم نصب کنم اروور installed game version is invalid or incomplete میده
چرا ؟
مرسی
کسی میدونه ؟نقل قول:
نقل قول:
بیشتر برا کثیف بودن دیسک و بد رایت شدن و روی دیسک های نامرغوب رایت شدنه .
شما همون جا RETRY داشت دیسک رو عوض کن همون رو بزن باید ادامه بده نصب رو که مشکلی پیش نمیا د
سلام.آقا اولای بازی که میریم چند نفررو میکشیم بعد دشمن ها ی دیگه را ه رو با گاری میبندن ما باید چی کار کنیم؟
چا شتد؟آقا من اول بازی باید چی کار کنم
همون جایی که را هرو با گاری می بندن؟ چی کار باید بکن؟ خواهشا
:23:همون جایی که را هرو با گاری می بندن؟ چی کار باید بکن؟ خواهشا
سلام دوستان عزیز
من نسخه ی blackbox این بازی رو دان کردم حالا بعد اکسترکت و install از فایل iso همین که میزنم نصب شروع بشه مینویسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرتون مشکل از کجاست؟زبونشم نمیشه فهمید.
ممنون
موقع اکسترکت که ارری نداد ؟نقل قول:
موقعی که installer بالا میاد هم زبونش نامفهومه مثل عکس ؟
برا من هم چند بار پیش اومده که به این نتیجه رسیدم خراب بود .
ولی شما موقع نصب یه بار زبان نصبش رو تغییر بدید ببینید درست نمیشه ؟
زبون کل سیستم رو روسی کنید هم ضرر نداره . یه بازی گرفته بودم ایمیج باز میشد اما موقع نصب ارر میداد.فقط با تغییر زبون بازی به روسی درست شد .
باز دوستان دیگه هم شاید تجربه های دیگه داشته باشن.
پ.ن:
شما dll زیر رو دانلود کنید بریزید تو :
C:\WINDOWS\system32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خوشبختانه با جایگزینی فایلی که گذاشتید وارد نصب شد زبان نصب هم انگلیسی هست حالا نصب تو اول کار همون اکسترکت cookedpc\shader.cache مونده.البته error نداده 2 ساعت میشه تو همونجاست و not responding نیست.نصبش خیلی طول میکشه؟
سلام
دو روزه کامپیوتر بخاطر نصب این بازی روشنه و تو اکسترکت فایلcookedpc\shader.cache مونده.خیلی جالبه error هم نمیده تو 15 ثانیه اول تا 5GB فضای دیسک رو پر میکنه و بعد همینجوری میمونه