کسی از گوگل باز استفاده میکنه؟
Printable View
کسی از گوگل باز استفاده میکنه؟
سلام ..نقل قول:
دوست عزیز اول تشکر میکنم به خاطر قرار دادن برنامه ها..
فقط یک چیزی این لینک ها ف ی ل ت ر هست...
سلام به همه ي دوستان من هموني هستم كه gio رو هفته ي پيش گرفتم من اين گوشي رو 266 تومن خريدم به نظر من اين گوشي به جز دور بينش كه من اصلا ازش استفاده نمي كنم و رم و حافظه ي داخلي تا حدودي پايينش هيچ مشكل ديگه اي نداره و بقيه ي چيز هاش خيلي عاليه . من الان مشكلي با اين گوشي هيچ مشكلي ندارم به جز برنامه بازار bazaar كه وقتي برنامه هستم پس از 10 يا 15 دقيقه هنگ مي كنه وبعد علامت samsung مياد كه روشن خاموش ميشه با توجه به اينكه وجود برنامه ي بازار حياتي هست (اگه شما نداريد پيشنهاد مي كنم دانلودش كنيد) هنگ كردن مشكل بزرگي هست و يه چيز ديگه در اين گوشي بازي پرندگان خشمگين يا همون angry birds اول مرحله هاش خيلي كند مي شه من از اين گوشي انتظار اجراي بازي هاي خيلي سنگين ندارم ولي angry birds رو ديگه بايد اجرا كنه :19:
..........................
سلام...
میشه یکی اخرین فریمور رسمی 2.2 برای اسیا رو از سرور مدیا فایر برام قرار بده...
من شدیدا با hotfile مشکل دارم.....
خیلی ممنون میشم از مدیا فایر برام قرار بدین. یا یکجای دیگه که ف ی ل ت ر نباشه و سرعتش مثل همین مدیا فایر خوب باشه .
گند زدم رفت.من حواسم نبود و 2.2.1 چینی ریختم رو گوشی.حالا فارسی ندارم.چکار کنم فارسی بیاد؟میشه دوبره همون فریمور قبلی رو ریخت روش؟یکی لطف کنه فریمور فارسی بهم بده بدجور لازمه
سلام..نقل قول:
میتونید با برنامه odin هر فریموری که دوست دارید بریزید.
فریمور مورد نظرت رو دانلود کن و با برنامه odin نصب میکنید
سلام بچه ها ببخشید یه سوال داشتم شاید بگید خیلی به اینجا ربط نداره اما من چون خودم تو این کلوپ زیاد بودم دیدم بچه ها خیلی باحال هستن و جواب می دن.اینکه آیا نرم افزاری واسه کپچر بهتر ویدیو تو جیو ایس هستش؟؟ چون دوربین های این جفت گوشی واقعا خوبه و اصولا نباید از لحاظ سخت افزاری مشکلی با کپچر کردن با فریم بالاتر و همچنین نرخ بالاتر فیلمبرداری مثلا در حدود 25 داشته باشن ممنون می شم اگه جوابمو بدید.
مهم اینکه فریمور عربی سا فارسی نیست که دانلود کنم
سلام دوست مننقل قول:
برای عبور از فیلترینگ خیلی راه ها وجود داره. به این لینک مراجعه کنید
[HTML]http://www.1itnevis.com/2010/06/toonel.html[/HTML]
نسخه ی جدید بازار رو دانلود کنید و نصب کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad khar khoon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکبار کانکشن وایرلستون رو پاک کنید از اول کانکشن بسازید
از نرم افزار تسک کیلر استفاده کنید تا حجم رم اشغال شده توسط نرم افزارهای سیستمی رو بازیافت کنید و در بازیها با کند شدن مواجه نشید
البته یک بار هارد ریست کنید و مموری کارت رو هم فرمت کنید . پیشنهاد میکنم مموری کارت با کلاس بالا استفاده کنید.
تا شانزدهم همین ماه میلادی رام رسمی جینجربرد برای خاورمیانه میاد. صبر کنید این چند روز رو همنقل قول:
البته با KIES ریکاوری کنید شاید رام قبلی ریستور شد براتون.
فکر نکنم همچین نرم افزاری وجود داشته باشه. شما فقط میتونید سی پی یو رو از لحاظ سخت افزاری اورکلاک کنید که البته بدون عوارض هم نیستنقل قول:
دوربین رو اما مطمئن هستم نمیشه کاری کرد که فریم بیشتری ثبت کنه حین فیلمبرداری. نباید انتظار زیادی از دوربین جیو داشت. عکاسیش اما خوبه به نظر من نسبت به 3.2 مگاپیکسل بودنش. توی یکی از ریوو ها خوندم دقیقا همون دوربین گالکسی تب روی جیو نصب شده.