رفقا يه مقايسه بين 57000 و 65100 ميكنيد.
بين 47 اينچ 5700 و 42 اينچ 65100 موندم.لطفا اساتيد راهنمايي كنند كه ببينم بالاخره كدومو بردارم؟
راستي هداياش چياس؟يه موقع سرم كلاه نذارند.:20:
مودم وايمكسم ميدن؟؟؟
Printable View
رفقا يه مقايسه بين 57000 و 65100 ميكنيد.
بين 47 اينچ 5700 و 42 اينچ 65100 موندم.لطفا اساتيد راهنمايي كنند كه ببينم بالاخره كدومو بردارم؟
راستي هداياش چياس؟يه موقع سرم كلاه نذارند.:20:
مودم وايمكسم ميدن؟؟؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
با توجه به اختلاف قيمت 65100 با 57000 و تفاوت جزئي اين دو پنل به نظر 57000 بهتر است . بنده توي فروشگاههاي جمهوري هردو رو كنار هم در حال پخش تصاوير مشترك ديدم و بسيار دقت كردم ولي تفاوتي نديدم .
هدايا 4 عدد عينك سه بعدي با كنترل جادويي توي جعبه تلويزيونه و 6 عدد عينك با مودم وايرلس و اشتراك يكساله اينترنت شاتل رو 45 روز بعد از خريد ارسال مي كنن. اگه همراه تلويزيون سينماي خانگي هم خريد كني كارت هديه هم موقع نصب بهتون ميدن كه فكر ميكنم 500 هزار تومن باشه.
اون گيرنده سيگنال مخصوص كنترل جادويي كه با USB به پشت تلويزيون وصله رو دربياريد.نقل قول:
بالاخره پس از 69 روز از خرید پس از تلفن های مکرر به ال جی امروز هدایای من رسید
یعنی 24 روز تاخیر در ارسال هدایا
سلام
از دوستان اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده
من یه lg lw4500 دارم، میخوام آپدیتش کنم. فایلشو از کجا بیارم و چطوری آپدیتش کنم؟
یه فایل 3.4 گیگی رو از تو فلش نتونس بخونه، 3بعدی بود. البته 3بعدی با حجم کم رو میخونه!:41:
این سومین باره درخواست میکنم کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
؟
اتفاقا من از بنده خدايي كه واسه نصب اومده بود پرسيدم گفت خودش بعد از چند لحظه كه ازش استفاده نكني خاموش ميشه.:mellow:نقل قول:
همین کارم میکنم باز خالی میشه!:blink::blink:نقل قول:
بدو تو تنظیمات گزینه اخر پشتیبانی بعد به روز رسانی نرم افزار انتخاب کن اوکی؟:thumbsup:یادت نره اول باید به اینترنت متصل بشی:46:نقل قول:
اگه اينجوريه پس كنترلت مشكل داره ، احتمالا يكي از كليداش از داخل گير كردهنقل قول:
دست گلت دردد نکنه. حالا چه جوری با اینترنت وصل بشم؟ مودم adsl دارم، اما چه جوری ؟؟نقل قول: