پارچه های دست چپ رو با مشعل آتیش بزنین تا هدایت بشه به بشکه...نقل قول:
Printable View
پارچه های دست چپ رو با مشعل آتیش بزنین تا هدایت بشه به بشکه...نقل قول:
یک سوال
در این سبک بازی ها خیلی داشتیم که دشمنها موقع حمله کردن هر کدوم استراتژیک های خاص خودشون رو داشتن تا به ما اسیب برسونن
که از جمله این موراد نزدیک کردن خودشون به ما بوده ، یعنی یکی از دور تیراندازی میکنه و دیگری دور میزنه تا ازعقب یا کناره ها مارو به چالش بگیره و مارو از کاورمون
جدا کنه
اما تو این بازی این کار خیلی بیش از حد انجام میشه ، یعنی شده مثلا 5 -4 نفر یهو دوان دوان به هر نحوی شده خودشون رو به ادم نزدیک میکنن ، حتا
با این که اسلحه دارن اما نزدیک میان و می خوان Mele بزنن به نظرتون این شوق زیاد با تعداد زیاد از چی منشا میگیره ؟؟
ببخشید متوجه سوالتون نشدم. از لحاظ برنامه نویسی بازی می فرمایید یا از لحاظ روانشناسی بازی؟:n26:نقل قول:
من بازیهای بتمن و تمام بازیهای این سری رو تموم کردم. درسته بتمن بازی بزرگیه اما فکر می کنم اون قدر هم که می فرمایید بزرگ نیست که توم ریدر جدید در کنارش هیچی نباشه.نقل قول:
بازی از لحاظ برنامه نویسی درسته سوالم از لحاظ روانشناسی بود :دینقل قول:
من یک چیزی رو دقت کردم اینکه وقتی نزدیک هستند اگر با اچار بهشون حمله کنی اون ها میرن رو درگیری نزدیک ولی همین که میری رو اسلحه اونا میرن رو اسلحه
سرباز ها علاقه زیادی به دیدن شما دارند چون تو یک جزیره ایی که همه مرد و 3 تا زن(یک زیبا رو که لارا باشه) درنتیجه میشه جزیره زامبی ها
باز بحث جنسیتی شد :n02:
خب در اصل جبهه ای وجود نداره که پیشروی کنند. ما در مقر اونا قرار گرفتیم و اونا مطمئنا باید با شجاعت بیشتری به ما حمله کنند. اما اینکه دنبال غافل گیری ما هستند خیلی جالب بود برام.
کمی نزدیک شدینقل قول:
من یک چیزی رو دقت کردم اینکه وقتی نزدیک هستند اگر با اچار بهشون حمله کنی اون ها میرن رو درگیری نزدیک ولی همین که میری رو اسلحه اونا میرن رو اسلحه
سرباز ها علاقه زیادی به دیدن شما دارند چون تو یک جزیره ایی که همه مرد و 3 تا زن(یک زیبا رو که لارا باشه) درنتیجه میشه جزیره زامبی ها
دلیل اصلی که است اینه که این دشمنان زن جماعت را بسیار ضعیف تلقی میکنن یعنی خودشون رو نسبت به جنس زن برتر میدونن
این موضوع در میون دیالوگ ها از زبان دشمنانمون و بعضا لارا شنیده میشه و برخی نوشته های داخل بازی هم به این موضوع اشاره میکنه
برا همینه که دشمنا اکثرا بی پروا به ما حمله میکنن و تحمل اینو ندارن که در مقابل یک زن ابتکار عمل به خرج بدن و کارهای سخت دیگه...
البته به این موضوع در کنار تئوری داستانی به صورت یک قانون نیز میشه نگاه کرد
هنوز بازی رو تموم نکردم بنابراین باید تا ته برم ببینم قضیه چیه
فک کنم نگاهی به نقد های سایتای معتبر بندازید نظرتون عوض میشه ....نقل قول:
موفق باشید .
دوستان سلام بازی کلا چند مرحله هستش؟