سلام
دوستان کرکهای پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 آپدیت شد.
Printable View
سلام
دوستان کرکهای پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 آپدیت شد.
سلام ببخشید شاید یکم سوالاتم مبتدی باشه.
اکتیو کردن با جنیون کردن چه فرقی داره؟
من وقتی ویندوز 7 نصب میکنم توی همون dvd پوشه ای به اسم سرویس پک 1 داره باید اونم نصب کنم؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین.
سلامنقل قول:
جنیون یعنی ویندوز قانونی و اکتیو شده و قابل آپدیت
(در کل فرقی با هم ندارن)
سرویس پک هم باید نصب کنید نصبش ممکنه زیاد طول بکشه پس باید زیاد صبر کنید
سلام آقا من یک مشکل دارم با این ویندوزم که 7 64bit هست اونم اینکه تا زمانی که sp1 را نصب نکردم اکتیو هست و خودش را هم نمیتونه اتوماتیک آپدیت کنه چون خودم تو تنظیماتش گفتم به هیچ وجح آپدیت نکن ولی بعد از اینکه sp1 را نصب میکنم با همون تنظیمات قبلی و میداره این آپدیتی که باعث از کار افتادن ویندوز میشه را دانلود میکنه و تا ویندوز را عوض نکنم همش هر یک ساعت Restمیشه البته قبلا اینطوری نبود جدیدا اینطوری شده امکان داره که ماکروسافت بعضی از آپدیت ها را سر خود انجام بده یا نه؟ و به نظر خودم از روزی که v.p.nگرفتم اینطوری شده v.p.nمن هم مال امریکاست آیا توی آمریکا چنین اجازه ای دارن ؟
من هم وقتی sp1 به ویندوزم اضافه کردم یک سری مشکلات براش پیش اومد. بعدش ویندوزی نصب کردم که sp1 رو خودش باشه در نتیجه مشکلم حل شد.
سلامنقل قول:
شما از ریمو وات استفاده کردین؟
ریمو وات توی پست 1 همین تاپیک هست
با سلام
من نمیدونم چرا شما گیر کردین به اکتیو کردن سون من کهخیلی راحت اکتیو کردم کل این اپدیت ها را هم گرفتم و مشکلی پیش نیومد من سون شرکت گردو را نصب کردم رفقا انشا الله موفق باسید
سلام من یک سوال دارم اونبار هم که این سوال را کردم همین را در جواب گرفتم ولی مشکل اینجاست که اصلا با اون برنامه من هیچ تغییری جز اینکه فقط اون نوشته پایین ویندوز را از بین میبره ندیدم اصلا هم هیچ ربطی نه به اکتیو شدن نه به پاک شدن اون آپدیت کذایی نداره و کلا اون آپدیت را بعد از نصب Sp1 به طور خودکار میگیره حتی اگر تنظیمات را روی حالتی گزاشته باشی که اصلا آپدیت نکنه اگر میشه کسی که راه حل مشکل را میدونه دقیقا توضیح بده چون من همه ی این راه حل های صفحه اول را خوندم و حتی اکثر صفحه های این فروم در این زمینه و فروم های دیگر را هم خوندم ولی هیچ راهی برای جلو گیری از دانلود این آپدیت و حتی پاک کردن آن نیافتمنقل قول:
من هم همین مشکل رو دارمنقل قول:
واترمارک رموور رو هم که اعمال میکنم دوباره بعد مدتی مینویسه که جنیون نیست و بکگراند هم سیاه میشه....
راه حلی براش هست ؟
آقا این سریالا که همش 64 پس ما 32 بیتیها چی کار کنیم